Προς το περιεχόμενο

USB Flash Drive code 38

Achillf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά,

αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Σε έναν φίλο μου στον υπολογιστή είχε το Daemon Tools και είχε ενεργοποιημένους 100+ εικονικούς δίσκους. Είχαν δεσμευτεί όλα τα γράμματα, έτσι όταν έβαζες 1 ή 2 φλασάκια USB δεν τα αναγνώριζε στον "Υπολογιστή μου" και λογικό.

-Απενεργοποίησα τους εικονικούς δίσκους

-Απεγκατέστησα το Daemon Tools

Βάζω τα φλασάκια και πάλι δεν τα αναγνωρίζει. Πηγαίνω στην διαχείριση συσκευών. Βλέπω και τα 2 φλασάκια με Θαυμαστικό. Πηγαίνω στις ιδιότητες να δω τι γίνεται και γράφει:

Δεν είναι δυνατή η φόρτωση του προγράμματος οδήγησης συσκευής για αυτό το υλικό από τα Windows, επειδή υπάρχει ακόμη στη μνήμη μια προηγούμενη περίοδος λειτουργίας του προγράμματος οδήγησης συσκευής. (Κωδικός 38)

Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση του προγράμματος οδήγησης, επειδή βρίσκεται ακόμη στη μνήμη προηγούμενη έκδοση του προγράμματος οδήγησης.

Λέω οκ, έφαγε σκάλωμα.

Κάνω Απενεργοποίηση Συσκευών->Απεγκατάσταση Συσκευών->Βγάζω->Βάζω πάλι τα ίδια.

Μετά κάνω Απεγκατάσταση Συσκευών χωρίς απενεργοποίηση συσκευών. Παλι τα ίδια. Μετα Σβήνω τα Universal USB Devices. Τιποτα πάλι. 

Μετά κατέβασα ενα software που λεγεται USBOblivion64. Ούτε αυτό δούλεψε.

Μετά εκανα Κλείσιμο του υπολογιστή με SHIFT πατημένο. Ούτε αυτό.

Μετά κατέβασα ενα άλλο software USBDeview. Τίποτα και με αυτό.

Μετά πήγα και στη Διαχείριση->Διαχείριση Συσκευών Αποθήκευσης δεν βγάζει καν τα φλασάκια. Μόνο τον σκληρό. Έλεγα εδώ θα ναι αλλα χωρίς γράμμα, θα βάλω γραμμα και όλα οκ. Αλλά ΟΧΙ.

Η πλάκα είναι ότι ακόμη και καινούριο φλασάκι να βάλω ή σκληρό δίσκο πάλι το ίδιο. 

Παιδιά διάβασα τα άπαντα στο google τα έχω δοκιμάσει όλα. Βοήθεια!

2.JPG

3.JPG

Capture.JPG

4.JPG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...