Προς το περιεχόμενο

Lighting to hdmi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος iPad 7th gen και iPhone pro 11. Πριν λίγες μέρες αγόρασα τον αυθεντικό ανταπτορα της apple από lighting σε hdmi. Ενώ λοιπών το mirroring γινόταν φυσιολογικά στις παρακάτω εφαρμογές είχα τα έξεις θέματα. Αρχικά η nova δεν μεταφερόταν καθόλου βγάζοντας μήνυμα ότι δεν υποστηρίζεται η λειτουργία. Αυτό το καταλαβαίνω προφανώς για λόγους ασφαλιας. Η εφαρμογή της COSMOTE περνούσε μόνο ήχο και η εικόνα έπαιζε μόνο από το ταμπελτ. Ακριβώς το ίδιο γινόταν και με το Netflix. Μετά από αλλαγή 3 hdmi χρησιμοποίησα ένα καλύτερης ποιότητας το οποίο είχα για το Xbox one s. Τελικά σε αυτό λειτούργησε κανονικά το Netflix. Και η διαφορά στον ΟΤΕ ήταν ότι πάλι έφτανε μόνο ήχος αλλά η εικόνα πια δεν φαίνεται ούτε στο ταμπλετ. Ρωτάω αν γνωρίζει κάποιος ότι με την αγορά ένας αρκετά καλού καλωδίου θα τελειώσει το πρόβλημα και θα παίζει και ΟΤΕ. Περιορισμός δεν υπάρχει. Είναι δοκιμασμένο σε iPad Pro με τον αντίστοιχο αντπτορα μετατροπής από c σε hdmi. Απλά μου φαίνεται περίεργο ότι εκεί παίζουν και οι δυο εφαρμογές κανονικά με απλά hdmi. Έχει να κάνει ότι έχει έξοδο c και όχι lighting? Ευχαριστώ και συγνώμη αν κούρασα!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, spstr7 είπε

Έχει να κάνει ότι έχει έξοδο c και όχι lighting?

Καλημέρα! Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι αυτό ακριβώς. Και εγώ με το προ δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα σε αντίστοιχες συνδέσεις που έχω κάνει ανά καιρούς. Οπότε μου φαίνεται πιθανή εξήγηση.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, aris_rom είπε

Καλημέρα! Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι αυτό ακριβώς. Και εγώ με το προ δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα σε αντίστοιχες συνδέσεις που έχω κάνει ανά καιρούς. Οπότε μου φαίνεται πιθανή εξήγηση.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Εφόσον έχεις το pro γνωρίζεις. Θέλω να πιστεύω τότε με ένα αρκετό καλό hdmi θα λειτουργεί και ΟΤΕ κανονικά. Προφανώς από το c περνάνε περισσότερο δεδομένα όποτε με ένα απλό hdmi κάνει τη δουλειά του. 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, haHa είπε

Γιατι δεν παιρνεις ενα chromecast/mi tv stick με 30€ να κανεις την δουλεια σου;

Έχεις δίκιο. Αλλά μου το έκαναν δώρο! Όποτε έχει ανοιχτεί ήδη και προσπαθώ να βρω μια λύση. Επειδή το έχω ψάξει ημέρες καταλήγω στο ότι ίσως θέλει αρκετά καλό hdmi. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, spstr7 είπε

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Εφόσον έχεις το pro γνωρίζεις. Θέλω να πιστεύω τότε με ένα αρκετό καλό hdmi θα λειτουργεί και ΟΤΕ κανονικά. Προφανώς από το c περνάνε περισσότερο δεδομένα όποτε με ένα απλό hdmi κάνει τη δουλειά του. 

Καλησπέρα! Χωρίς να σε πάρω στον λαιμό μου συμφωνώ με την λογική σου. Με βάση και την δική μου λογική η λύση που σκέφτεσαι/προτείνεις μοιάζει σωστή. 

Δημοσ.
Στις 9/2/2021 στις 11:32 ΠΜ, spstr7 είπε

Έχεις δίκιο. Αλλά μου το έκαναν δώρο! Όποτε έχει ανοιχτεί ήδη και προσπαθώ να βρω μια λύση. Επειδή το έχω ψάξει ημέρες καταλήγω στο ότι ίσως θέλει αρκετά καλό hdmi. 

Και λυση να βρεις, θα ειναι πιο δυσχρηστη απο το να το κανεις ασυρματα μεσω chromecast.

Υπαρχουν λυσεις με 15€.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...