ChrisTz1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, cuculos είπε Τη σύγκρινες με τις premium led της Samsung Q80T - Q90T και Sony xh9505? Να τη χαρείς! Χωρίς να την έχω δει από κοντά είμαι σίγουρος ότι είναι εξαιρετική! Άνετα συγκρίνεται με την Q80 που όπως σου είχα πει τις είδα από κοντά και η διαφορά φαίνεται ξεκάθαρα. Με την Q90 και την sony δεν μπορώ να κρίνω. Αλλά το θεωρώ κάπως να δώσεις 1000€ + για tv και να μην είναι oled. Αν είσαι 200-300€ κάτω τότε ναι. Ευχαριστώ να είσαι καλά. Θα την παραλαβω την Δευτέρα και λογικά Τρίτη - Τετάρτη θα μπει στο τοίχο. Θα σου πω εντυπώσεις από βδομάδα. Με το καλό και εσύ ότι αποφασίσεις Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2021 από ChrisTz1 1
ChrisTz1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Μετά από 2 βδομάδες χρήσης και ερχόμενος από την εξαιρετική lg 49sj810v nano του 2017 , η διαφορά είναι εμφανής χωρίς να χρειάζεται κάποιος να είναι ειδικός. Πραγματικό κόσμημα για το σαλόνι, ειδικά αν αντέξετε και πάρετε την 65ρα, που δυστηχως έχει δυσανάλογη χρηματική διαφορά. Με 5-6 ταινίες 4k και μερικά βιντεάκια στο youtube έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Ακόμη και στα συμβατικά κανάλια βοηθάει πολύ το λογισμικό στην βελτιστοποίηση της εικόνας. Η προστασία OLED burn in φαίνεται να κάνει καλή δουλειά. Βάζει σε αναμονή την την tv όταν μείνει κάποια δευτερόλεπτα αδρανής και ουσιαστικά σβήνει το περίγραμμα σε εφαρμογές που υπάρχει κίνηση μονο στο κέντρο της οθόνης . Αν κρατήσει χρόνια θα είναι μια πολύ καλή αγορά. Ίσως η ποίο vfm oled αυτή τη στιγμή με αυτά τα χαρακτηριστικά. 1
magicnumbers Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Μεγειες κ καλοθεατη! Οντως το να δωσεις χιλιαρικο+ κ να εχεις ακομα LCD το θεωρω χαζομαρα.Ισως καπου ειναι λιγο υπερτιμημενες απο την αποψη οτι η γκαμα ξεκιναει με πολυ χαμηλα χαρακτηριστικα πχ 50ΗΖ panel στα 450 ευρω οποτε τα καλα τα πανε 1200-1300 που εκει πλεον επρεπε ηδη νασαι σε αλλη κατηγορια εικονας οπως η OLED. Οσο βλεπεις θα καραφλιαζεις κ το σιγουρο ειναι οτι οταν ξαναδεις σε κανα φιλο "απλη" LCD θα κρατηθεις με το ζορι να πεις "καλα πως βλεπετε εδω κ δε στραβωθηκατε ακομα?"🤣🤣🤣 Δες τα παρακατω σε πληρες σκοταδι.Αν σου μεινουν μαλλια τα ξαναλεμε.🤣 https://youtu.be/2J7xlDH4QkA dolby vision k dolby atmos.Στην αρχη κ στο 1,29 καμια lcd δε τα καταφερνει. https://youtu.be/Jz9TdfXlTgs κ για τελος το πιο γνωστο βιντεακι.. Τιπ αν μου επιτρεπεις,αφαιρεσε το φιλμ του πανελ αν θες κ κυριως απο το πισω μερος στο μεταλλο θα εχει αλλο ενα -δε φαινεται η αρχη του- για να κρυωνει καλυτερα. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2021 από magicnumbers 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα