Tetrabitos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Ο,τι πρεπει για LoL 60 fps vertical sync με very high ολα και σκιές!
nvel Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 5 ώρες πριν, Georgema είπε Καταρχήν δεν υπάρχουν αρνητικοί βαθμοί Kelvin. ούτε θετικοί βαθμοί κέλβιν υπάρχουν
bebius Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 52 λεπτά πριν, nvel είπε ούτε θετικοί βαθμοί κέλβιν υπάρχουν E;
nefos78 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Όλα καλά διαβάζοντας το άρθρο και πόσο πολύ κάνει άλματα η τεχνολογία. ΑΛΛΑ! Διαχειριστές μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε γιατί διαβάζω την τρίτη από την ροή ειδήσεων σας και σε όλες πάνω πάνω έχω διαφήμιση "Βρες μια single μαμά"? Σοβαρά τώρα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 24 minutes ago, nefos78 said: ΑΛΛΑ! Διαχειριστές μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε γιατί διαβάζω την τρίτη από την ροή ειδήσεων σας και σε όλες πάνω πάνω έχω διαφήμιση "Βρες μια single μαμά"? Σοβαρά τώρα? Google Ads? Αν ναι, είναι "προσωποποιημένες" αν δεν κάνω λάθος. 1
DanielRGr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 37 minutes ago, Thresh said: Google Ads? Αν ναι, είναι "προσωποποιημένες" αν δεν κάνω λάθος. Κατι αλλο παιζει, το βγαζει και σε εμενα εντελως τυχαιες στιγμες. Γενικα δεν εχω και τα πιο accurate ads λογω των extensions, αλλα αυτο το συγκεκριμενο μου το εμφανιζει που και που.. και δεν ψαχνω για μιλφακια, ειμαι νεος ακομη 1
hoannis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, DanielRGr είπε Κατι αλλο παιζει, το βγαζει και σε εμενα εντελως τυχαιες στιγμες. Γενικα δεν εχω και τα πιο accurate ads λογω των extensions, αλλα αυτο το συγκεκριμενο μου το εμφανιζει που και που.. και δεν ψαχνω για μιλφακια, ειμαι νεος ακομη Σε περίπτωση που σου πέσει κανένα μιλφάκι και δεν το θες : https://www.insomnia.gr/forums/topic/677986-μην-πετάτε-τίποτα-χαρίστε-το-εδώ-part-3/ Αναρωτιέμαι τι θα γίνει με το mining αν και όταν καταφέρουν οι κβαντικοί υπολογιστές να γίνουν μέρος της καθημερινότητας. 1
papercuts Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 κριμα που τετοιους υπερυπολογιστες δεν θα δουμε σπιτια μας 😕 Μπορουν ομως να χρησιμοποιηθουν για cloud λειτουργιες στο μελλον!!!
Returntolobby Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Thresh είπε Google Ads? Αν ναι, είναι "προσωποποιημένες" αν δεν κάνω λάθος. Μου πετάει τα ίδια σε fresh install windows, χωρίς να έχω κάνει login με λογαριασμό και ενώ το άνοιξα με incognito και cookies απενεργοποιημένα.
nefos78 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, hoannis είπε Σε περίπτωση που σου πέσει κανένα μιλφάκι και δεν το θες : https://www.insomnia.gr/forums/topic/677986-μην-πετάτε-τίποτα-χαρίστε-το-εδώ-part-3/ Αναρωτιέμαι τι θα γίνει με το mining αν και όταν καταφέρουν οι κβαντικοί υπολογιστές να γίνουν μέρος της καθημερινότητας. εμ δε πέφτει ....😇 5 ώρες πριν, Thresh είπε Google Ads? Αν ναι, είναι "προσωποποιημένες" αν δεν κάνω λάθος. μπα μπαίνω από επαγγελματικό δεν παίζει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 13 hours ago, nefos78 said: μπα μπαίνω από επαγγελματικό δεν παίζει. Σίγουρα πάντως δεν είναι κάτι που έχουμε επιλέξει να δείχνουν συγκεκριμένα τα google ads. 1
nemesis89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Τι έχουμε να δούμε ακόμα στο μέλλον ούτε που τα φανταζόμαστε! όπως πριν από 40 χρόνια δεν φαντάζονταν ότι θα υπάρχουν κινητά να μίλανε (ούτε καν smartphones)
nvel Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) η ιδέα της κινητής τηλεφωνίας είναι πολύ παλαιότερη των 40 χρονών, η κινητή τηλεφωνία είναι σχεδόν 40 χρονών (εμπορικά). Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2021 από nvel 1
Leon3Isavros Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 είναι μέχρι να βγάλει το κουπερτινο τον Μ2 Για Imac pro να τους στείλει για τσάι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα