DWinchester Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 αδερφια γρηγορη ερωτηση, η τραπεζα για να βγαλω πιστωτικη μου ζηταει βεβαιωση αποδοχων. πως μπορω να βρω αυτη την βλακεια online και να την εκτυπωσω/κατεβασω στο pc? υπαρχει τετοια δυνατοτητα η μπα ? ευχαριστω για τον χρονο σας !
kostasbm Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 αν πάρεις τηλέφωνο το λογιστή σου θα την έχεις άμεσα 1
papoys1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 57 λεπτά πριν, DWinchester είπε αδερφια γρηγορη ερωτηση, η τραπεζα για να βγαλω πιστωτικη μου ζηταει βεβαιωση αποδοχων. πως μπορω να βρω αυτη την βλακεια online και να την εκτυπωσω/κατεβασω στο pc? υπαρχει τετοια δυνατοτητα η μπα ? ευχαριστω για τον χρονο σας ! Για δες εδώ μήπως είσαι καταχωρημένος;;;; https://www1.gsis.gr/gsisapps/apcpub/login/login.htm
SB_1957 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, DWinchester είπε αδερφια γρηγορη ερωτηση, η τραπεζα για να βγαλω πιστωτικη μου ζηταει βεβαιωση αποδοχων. πως μπορω να βρω αυτη την βλακεια online και να την εκτυπωσω/κατεβασω στο pc? υπαρχει τετοια δυνατοτητα η μπα ? ευχαριστω για τον χρονο σας ! Δεν σας δίνουν κάθε μήνα με την εξόφληση του μισθού και αντίγραφο της μισθοδοσίας? Αυτό αρκεί μαζί με το εκκαθαριστικό της εφορίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα