Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μενω Βορεια προαστια και θελω να κανω μια κατασκευη απο ξυλο για τα αδεσποτα της περιοχης.

Βασικα ηθελα να κανω ενα σπιτι για τις αδεσποτες γατες που εχουμε στον δρομο μου στο Μαρουσι.

Ουσιαστικα να παρω καποια μετρα ξυλο και μονωτικα για να μενουν στεγνα τουλαχιστον ιδιως αυτες τις μερες που ο καιρος ειναι χαλια.

Εχω και καποιες εξτρα κουβερτες κλπ που θελω να βαλω στο εσωτερικο.

Αλλα βλεπω οτι το κοστος για ξυλο και τα σχετικα υλικα θα μου βγει γυρω στα 80-90 ευρω.

Οποτε ειπα μηπως αξιοποιησω παλετες.

Ηθελα να ρωτησω αν κανενας ειχε εμπειρια με το να ανακτησει παλετες για καποιο κοστος ή δωρεαν απο μαγαζια.

Σκεφτηκα οτι μπορει να εχουν τα κοντινα μου σουπερ μαρκετ ή καποιο αλλο μαγαζι.

Μπορειτε να μου πειτε σε ποια μαγαζια (τυπου μαγαζια) υπαρχει περιπτωση να βρω παλετες;

Ευχαριστω!

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fredd0 είπε

νομιζω τις πουλανε καπου 5 ευρω τη μια. Για τζαμπα δε ξερω

Γενικα ναι εχω βρει και σχετικα κοντα μου μενιδι.

Επισης μερικες που ειδα CAR ηθελαν να παρεις 20 το ελαχιστον (που δεν εχω τι να τις κανω)

Αλλα εστω οτι παω μεχρι εκει με αμαξι (Ford Fiesta) πως στο καλο θα τις μεταφερω;

Σκεφτομουν μπας και πηγαινα με τα ποδια σε κανενα σουπερ και κουβαλουσα δυο μεχρι το σπιτι.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Doped είπε

Μενω Βορεια προαστια και θελω να κανω μια κατασκευη απο ξυλο για τα αδεσποτα της περιοχης.

Βασικα ηθελα να κανω ενα σπιτι για τις αδεσποτες γατες που εχουμε στον δρομο μου στο Μαρουσι.

Ουσιαστικα να παρω καποια μετρα ξυλο και μονωτικα για να μενουν στεγνα τουλαχιστον ιδιως αυτες τις μερες που ο καιρος ειναι χαλια.

Εχω και καποιες εξτρα κουβερτες κλπ που θελω να βαλω στο εσωτερικο.

Αλλα βλεπω οτι το κοστος για ξυλο και τα σχετικα υλικα θα μου βγει γυρω στα 80-90 ευρω.

Οποτε ειπα μηπως αξιοποιησω παλετες.

Ηθελα να ρωτησω αν κανενας ειχε εμπειρια με το να ανακτησει παλετες για καποιο κοστος ή δωρεαν απο μαγαζια.

Σκεφτηκα οτι μπορει να εχουν τα κοντινα μου σουπερ μαρκετ ή καποιο αλλο μαγαζι.

Μπορειτε να μου πειτε σε ποια μαγαζια (τυπου μαγαζια) υπαρχει περιπτωση να βρω παλετες;

Ευχαριστω!

Ισως βρεις σε κάδους κοντά σε μαγαζιά με ηλεκτρονικά είδη ή μπορεις να ρωτήσεις σε αυτά. π.χ. Στο egate που είναι στο Μαρουσι, εχω δει αρκετες φορές πεταμένες παλέτες στον κάδο και σε καινουργια κατάσταση.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, SilentVoice είπε

Ισως βρεις σε κάδους κοντά σε μαγαζιά με ηλεκτρονικά είδη ή μπορεις να ρωτήσεις σε αυτά. π.χ. Στο egate που είναι στο Μαρουσι, εχω δει αρκετες φορές πεταμένες παλέτες στον κάδο και σε καινουργια κατάσταση.

Με εσωσες! μενω διπλα τους! θα παω να ρωτησω!

Δημοσ.

εχει εναν στη δουκισης πλακεντιας κοντα σχετικα στο σταθμο χαλανδριου (σχετικα κοντα σου) που σιγουρα πουλαει μικρες ποσοτητες. Τα σουπερ μαρκετ, απο οσο ξερω, χαρτοκουτα σου δινουν ευχαριστως, παλετες νομιζω τις επιστρεφουν, αλλα φανταζομαι δε χανεις τιποτα να ρωτησεις.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fredd0 είπε

δουκισης πλακεντιας κοντα σχετικα στο σταθμο χαλανδριου (σχετικα κοντα σου)

Αν εχεις συγκεκριμενο ονομα μαγαζιου κλπ αν μπορεις ειτε βαλτο εδω ειτε στειλε ΠΜ.

Δημοσ.

Πραγματικα δε ξερω ονομα, με ειχε αγγαρεψει μια φιλη να την παω να παρει 3-4 λογω suv, Θυμαμαι μονο οτι ηταν κατι σα μαντρα σχεδον απεναντι απο το σταθμο χαλανδριου στη δουκισης πλακεντιας.

Εντιτ γουγλαροντας τον βρηκα .. https://www.facebook.com/Παλέτες-Γιάννης-Παφίλης-156724104746491/

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα απευθυνόμουνα στα petshop της περιοχής γιατί και θα προσφέρουν και λογικά χρησιμοποιούν παλέτες για τις μεγάλες συσκευασίες.

Δημοσ.

Είχα πετύχει δεκαδες παλέτες πεταμένες κάτω από την πεζογέφυρα επι της κηφισιας κ Παπαφλέσσα (αν δεν απατώμαι έτσι λέγεται η οδός-στο ύψος του δημαρχείου σκεψου χονδρικά). Έχει 2-3 μεγάλα μαγαζιά εκεί κάποιο θα έχει για πέταμα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάξε για ευροπαλέτες, όχι τις απλές, οι απλές είναι άχρηστες.

Όλες οι κατασκευές που έχεις δει είναι με ευροπαλέτες, είναι οι μόνες στιβαρές και απολύτως ισομεγέθεις.

Επειδή είναι οι μόνες που αξίζουν, δεν τις βρίσκεις εύκολα στο τσάμπα. Πωλούνται γύρω στα 3.5-4€ (εννοώ να έχεις εσύ και να θες να τις πουλήσεις) και αν δεν κάνω λάθος για να τις αγοράσεις κοστίζουν τουλάχιστον τα διπλάσια ανά κομμάτι.

Επεξ/σία από phanispal
Δημοσ.

Οι ευρωπαλέτες είναι σίγουρα οι καλύτερες από άποψη αντοχής και στιβαρότητας.

Δες σε μεταφορικές εταιρίες.

Το πρόβλημα είναι ότι είναι πολύ πιο βαριές από τις απλές και πιο μεγάλες σε όγκο,οπότε ξέχασε το να τις κουβαλήσεις εσύ με τσ πόδια. Τωρα αν χωράνε κάνα δυο μέσα στο fiesta,δεν ξέρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουν standard διάσταση 1.20*0.80*0.144 (υπάρχουν κι άλλες αλλά δε συνηθίζονται), οπότε μπορεί να μετρήσει και να δει αν μπαίνουν.

Προσωπικά δε νομίζω ότι θα βάλει ούτε μία αν δε ρίξει καθίσματα.

Αν δει ότι χωράνε ρίχνοντας τα πίσω καθίσματα, ας βάλει ένα προστατευτικό γιατί θα κάνει ζημιά.

Επεξ/σία από phanispal
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Doped είπε

Αλλα εστω οτι παω μεχρι εκει με αμαξι (Ford Fiesta) πως στο καλο θα τις μεταφερω;

Πάρε εργαλεία μαζί σου να τις διαλύσεις. Αλλωστε δεν πρόκειται να της χρησιμοποιήσεις όπως είναι. Ή κάνω λάθος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...