Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά.

Πριν από λίγο καιρό έλυσα το ps3 μου για να του βάλω thermal paste , το ξέχασα,πήγα εχθές για να το δέσω πάλι και δεν βρήκα το flex cable / ribbon connector που συνδέει την μητρική πλακέτα με την πλακέτα των controllers,το έχασα.Δεν ξέρω πως ,αλλά το έχασα.Ειναι το κοντό flex που κάνει ημικύκλιο.

Ψάχνω να βρω πως λέγεται το ανταλλακτικό να το παραγγείλω αλλά δεν το βρίσκω πουθενά!!!

Έχει κάποιος καμία ιδέα για το πού να ψάξω;

Το μοντέλο του ps3 είναι το CECHKO4 .

Το φλεξ λείπει από εκεί που θα δείτε στην φωτογραφία :

IMG_20210206_215148.jpg

Επεξ/σία από super_ban_bunny
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανέβασα φωτό. Σε αυτή την έκδοση ps3 (CECHKO4)έχει ένα φλεξ μπροστά που συνδεει την πλακέτα usb με την μητρική.

Τσεκ.

IMG_20210206_215148.jpg

Δημοσ.

Χμμ κατάλαβα, αυτό συνδέει την μητρική με τον controller των usb και του wifi.

Ψάχνω να δω μήπως το βρω κάπως.

Λογικά αυτό εδώ ψάχνεις αλλά δεν το παίρνω πάνω μου ότι θα μπαίνει και στη δική σου version.

https://www.ebay.com/itm/PS3-WiFi-Bluetooth-Board-Ribbon-Cable-For-CECH-C02-G02-/153359896964

Το μόνο που βρήκα για την ώρα και είναι από εδώ.

https://www.dualshop.gr/e-shop/kalodiotainia-wifi-bluetooth-ribbon-gia-playstation-3-fat-ps3.html

• Thanks 1
Δημοσ.

Μοιάζει αυτό από το 2ο λινκ ,απλά μου φαίνεται κάπως  πιο μακρύ και πιο λεπτό ,ίσως να μην βοηθάει και η φωτογραφία.Λες να ταιριάζει;Δεν έχει και την έκδοση του ps3 στις παραμέτρους του προϊόντος να με διευκολύνει.

Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι η εικόνα απλά να είναι κάποια που βρήκε online, το καλύτερο θα ήταν να πας από το μαγαζί εφόσον υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστώ φίλοι μου,τελικά το βρήκα .Είχε παραπέσει πίσω από την βιβλιοθήκη!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...