KaizerSoze Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Den ton exw dei ton mousaka vag alla eprepe na me deis otan prospathousa na perigrapsw ton titlo otan paizame pantomima
georgeadams Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 3. Η επίθεση του Γιγάντιου Μουσακά (πείτε μου ότι το έχει δει και άλλος, γιατί σε όποιους το λέω γελάνε και με κοροιδεύουν.... Ελληνικό b-movie) Έλα βρε! που το θυμήθηκες?! Τρομερή ταινία!!! Την είχα δει σε 1η (και μοναδική) προβολή σε ένα σινεμά στην Κηφησίας!!! Την έχω κρατήσει και σε βιντεοκασσέτα (από το Filmnet), και συμπτωματικά πριν από 3 μήνες που έκανα ζάπιγκ στα κανάλια της δορυφορικής, την είδα μεταγλωτισμένη σε κάποιο γαλλικό κανάλι!!
vagpap Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 E τότε φίλε georgeadams την είχαμε δει μαζί.... (στην παράσταση 11-1 ήμουν εγώ).Το σινεμά ήταν ο Δαναός και θυμάμαι ήταν κοντά στα Χριστούγεννα....!!!!!!!!!!
Dark_son20 Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 i trilogio ton living dead Night of The living DeaD Dawn of The DeaD Day of The Living Dead tora vlepo tin epanekdosi tou Dawn....pantos kai tou night kai aftounou apo oti vlepo mexri stigmis den me enthousiase toso...
Pablo_Hasan Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 polu b einai epeishs kai ta 8rilerakia tou Argento Suspiria, ba8u kokkino, pente muges panw se gkri beloudo, ktl
KaizerSoze Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 O opoios an den kanw lathos exei grapsei to "Kapote sth Dysh" tou Leone?
Edgar Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Rocky Horror Picture Show........ teleio b-movie...... o Tim Curry theos opos panta!
knox Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 alli mia psifos sto Braindead pou eipe se proigoumeno reply o vagpap tromero :PP
Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Kaizer. den to hksera ap'oti leei h imdb etsi einai.
vagpap Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Το Suspiria είναι μεν cult και b-movie αλλά είναι απαράδεκτο.... Το είχα δει πριν 3 χρόνια σε προβολή στο Δεξαμενή και ενώ ξεκίνησε άψογα... το τέλος ήταν πολύ πατάτα....!! Επίσης να προσθέσω την καλύτερη ατάκα του Braindead... Παπάδες-Νίτζα οι οποίοι ενώ την πέφτουν σε άπειρα ζόμπι φωνάζουν μανιασμένοι: "We kick ass for the lord"
Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 vagpap, sumfwnw, sto telos ksefeugei. kserei kanenas ta roz flamingo? milame pio b den ginetai...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.