villasg Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, lary7 είπε Τώρα με τα κρύα μια άδεια μπαταρία παγώνει και πιο εύκολα. +1000 εγω στην μηχανη που δεν την κυκλοφορω πολυ τωρα το χειμωνα εχω μονιμα πανω τον συντηρητη/φορτιστη
kage Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Bosch varta optima τις λες κ ιδιες [spoiler] (So, Johnson Controls have been selling the excellent battery products . Particularly, of Varta and also making quality batteries for the Bosch battery label. So, other brands are also made by this giant battery maker, the Optima brand.Consequently, the business was sold to Brookfield Business Partners - clarios) [/spoiler] Banner +exide είναι ίσως κ πιο καλες... Ο φορτιστής/συντηρητής του lidl είναι οκ για τα 20€ αν φορτίζεις απομονωμένα ώστε να μην καεί κάτι ηλεκτρονικό .. πάρτε κατι επώνυμο σε noc ή ctek .νομίζω είναι απλά διπλάσια τιμη και έχουν έξτρα ασφάλεια κ λογικά πιο σταθερό ρευμα... ίσως να τραβάει ρεύμα καποιο aftersale ..οθόνη park sensors ή συναγερμος παρόλ αυτά μπαταρία vs απόδοση έχει να κανει με ημερ.νια παραγωγής.. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2021 από kage
PLACEBO_89 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, lary7 είπε Τα 20χλμ δεν είναι φόρτιση άδειας μπαταρίας, μια άδεια θέλει ώρες. Η δική μου έπεσε και έπαιρνε μπρος δύσκολα με την ακινησία και τα κρύα, την έβαλα σε φορτιστή και μετά από 4 ώρες ακόμα φόρτιζε. Γιάννη αφού έχεις μονοκατοικία έπρεπε να είχες πάρει φορτιστή χθες για να γλιτώσεις χρήμα και ταλαιπωρία. Τώρα με τα κρύα μια άδεια μπαταρία παγώνει και πιο εύκολα. Ναι αυτο ειναι μεγαλη υποθεση για να φορτιζεις προληπτικα την μπαταρια! Και γω που εχω φορτιστη το αποφευγω.. περιμενω ποτε θα μου δωσει καποιο κακο δειγμα για να την φορτισω..
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 12 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Ναι αυτο ειναι μεγαλη υποθεση για να φορτιζεις προληπτικα την μπαταρια! Και γω που εχω φορτιστη το αποφευγω.. περιμενω ποτε θα μου δωσει καποιο κακο δειγμα για να την φορτισω.. Αν δεν κινείς το αμάξι κάθε μέρα καλό είναι να τον συνδεεις. Εγω έχω του lidl και η σύζυγος τον βάζει κάθε φορά που είναι να μην κινήσει το αμάξι για μερικές μέρες.
PLACEBO_89 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Αν δεν κινείς το αμάξι κάθε μέρα καλό είναι να τον συνδεεις. Εγω έχω του lidl και η σύζυγος τον βάζει κάθε φορά που είναι να μην κινήσει το αμάξι για μερικές μέρες. ULGD 5.0 A1 Αυτον εχω! 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αν δεν κινείς το αμάξι κάθε μέρα καλό είναι να τον συνδεεις. Εγω έχω του lidl και η σύζυγος τον βάζει κάθε φορά που είναι να μην κινήσει το αμάξι για μερικές μέρες. Επειδη δεν τον εχω χρησιμοποιησει ακομα.. Μπορει να παιρνει κανονικα μπροστα και να την βαλω για φορτιση και να κανει πχ 1 ωρα για να φορτισει? Εχει προγραμμα 12v για μηχανη που δινει λιγοτερα ρευματα.. Καλυτερα φορτιζει εκει?
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε ULGD 5.0 A1 Αυτον εχω! Επειδη δεν τον εχω χρησιμοποιησει ακομα.. Μπορει να παιρνει κανονικα μπροστα και να την βαλω για φορτιση και να κανει πχ 1 ωρα για να φορτισει? Εχει προγραμμα 12v για μηχανη που δινει λιγοτερα ρευματα.. Καλυτερα φορτιζει εκει? Δεν χρειάζεται να μην μπορεί να πάρει μπροστά το αμάξι για να τον συνδέσεις,είναι και για συντήρηση.Θα κάνει όσο χρειάζεται,θα βάλεις το σωστό πρόγραμμα,δεν χρειάζονται αλχημείες.
mp123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) τι φορτιστεσ , καλωδια . μπαλαντεζεσ και μ@λΑκιεσ συζηταμε εδω. Εγω δλδ που λειπω 4 μηνεσ μετα εχομε 3 και παλι τα ιδια επρεπε να ειχα στο αμαξι παλια και τωρα σε δυο μηχανεσ ολα συνδενδεμενα με φορτηστεσ. απλοσ παει η γυναικα τα βαζει μπροστα καθε 10 μερεσ για 10 λεπτα και δεν εχω ποτε προβλημα μπαταριασ λογο ακινησιασ. 20 χρονια τωρα ποτε μα ποτε δεν εχω μεινει απο μπαταρια. Αλλα οκ αλλαζω μπαταρια καθε 2 χρονια με γνησια απο αντιπρωσωπια και δεν παω στον μπαρμπα μητσο που εχει το ηλεκτρολογιο να γλυτωσω 5 ευρω. Μόλις τώρα, mp123 είπε Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2021 από mp123
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, mp123 είπε τι φορτιστεσ , καλωδια . μπαλαντεζεσ και μ@λΑκιεσ συζηταμε εδω. Εγω δλδ που λειπω 4 μηνεσ μετα εχομε 3 και παλι τα ιδια επρεπε να ειχα στο αμαξι παλια και τωρα σε δυο μηχανεσ ολα συνδενδεμενα με φορτηστεσ. απλοσ παει η γυναικα τα βαζει μπροστα καθε 10 μερεσ για 10 λεπτα και δεν εχω ποτε προβλημα μπαταριασ λογο ακινησιασ. 20 χρονια τωρα ποτε μα ποτε δεν εχω μεινει απο μπαταρια. Αλλα οκ αλλαζω μπαταρια καθε 2 χρονια με γνησια απο αντιπρωσωπια και δεν παω στον μπαρμπα μητσο που εχει το ηλεκτρολογιο να γλυτωσω 5 ευρω. Συγνώμη αλλά κάνεις όλο τον πρόλογο κουνώντας το δάχτυλο για να μας πεις στο τελος ότι αλλάζεις μπαταρία κάθε δυο χρόνια και βάζεις εργοστασιακή μπαταρία που είναι φασόν με το αυτοκόλλητο της εταιρίας; Οκ......... 2
mp123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Συγνώμη αλλά κάνεις όλο τον πρόλογο κουνώντας το δάχτυλο για να μας πεις στο τελος ότι αλλάζεις μπαταρία κάθε δυο χρόνια και βάζεις εργοστασιακή μπαταρία που είναι φασόν με το αυτοκόλλητο της εταιρίας; Οκ......... τα περισοτερα περιφεριακα στα αυτοκινητα φασον ειναι φυσικα δεν αντιλεω αλλα τουλαχιστον δινεισ 10 ευρω παραπανω και ξερεισ πωσ δεν θα σε αφησει. αυτο θελω να πω. καποιεσ φορεσ το λιγο πιο ακριβο στον καιρο γινετε πιο φτηνο.
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, mp123 είπε τα περισοτερα περιφεριακα στα αυτοκινητα φασον ειναι φυσικα δεν αντιλεω αλλα τουλαχιστον δινεισ 10 ευρω παραπανω και ξερεισ πωσ δεν θα σε αφησει. αυτο θελω να πω. καποιεσ φορεσ το λιγο πιο ακριβο στον καιρο γινετε πιο φτηνο. Αν μείνεις στα 2 χρόνια απο μπαταρία θα πρέπει να είναι ή η πιο σάπια που υπάρχει ή να ξεχνάς συνεχεια φωτα και ραδιόφωνο ανοιχτά. Είναι ανεπίτρεπτα μικρό το διάστημα.Δεν προλαβαίνει να γίνει φτηνό το λίγο πιο ακριβό όπως λες. Πολυ φοβάμαι ότι κάνεις μάγκα το συνεργείο που στην αλλάζει με ελαφρώς μεταχειρισμένες μπαταρίες. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Πηγα την μπαταρια στο ηλεκτρολογο και την αφησα και μου εβαλε μια δικη του για να κινηθω .Την φορτισε και πηγα την επομενη και την εβαλε πανω . Ολα μια χαρα με μηδενικο κοστος . Απο μονος μου του αφησα 10 ευρω
PLACEBO_89 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 14 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Πηγα την μπαταρια στο ηλεκτρολογο και την αφησα και μου εβαλε μια δικη του για να κινηθω .Την φορτισε και πηγα την επομενη και την εβαλε πανω . Ολα μια χαρα με μηδενικο κοστος . Απο μονος μου του αφησα 10 ευρω Απλα του χαρισες 10ευρω! Δωσε 15ευρω και παρε του lidl! 1
_BASSstarlet_ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Στις 12/2/2021 στις 4:44 ΜΜ, SilentVoice είπε είχα δει πριν 3-4 χρόνια πως αυτές είναι οι κορυφαίες σε ποιότητα. Καλύτερες από Varta & Bosch . Που το είχες δει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα