Joshua21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 33 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ηλεκτρολογος αυτοκινητων την αλλαξε αλλα δεν θα μου την "φερει" με τιποτα . Δεν είναι στο χέρι του ηλεκτρολόγου, την εγγύηση την παρέχει ο κατασκευαστής και δεν ισχύει για τα πάντα. Δες παρακάτω για παράδειγμα: "Παρέχεται εγγύηση Σε μπαταρίες που έχουν κομμένη γέφυρα Σε μπαταρίες που έχουν βραχυκυκλωμένο στοιχείο Δεν παρέχεται εγγύηση Σε μπαταρίες παραμελημένες από υγρά έφόσον είναι ανοιχτού τύπου η έχουμε χρήση ακατάλληλων υγρών στην πλήρωση Σε μπαταρίες που το όχημα που έχουν τοποθετηθεί έχει βλάβη του ηλεκτρικού συστήματος π.χ. υπερφόρτωση ή ηλεκτρικές απώλειες Σε μπαταρίες που παραμένουν σε ακινησία για παρατεταμένα χρονικά διαστήματα Σε μπαταρίες που είναι αλλοιωμένος ο κωδικός εγγύησης Σε μπαταρίες μικρότερης χωρητικότητας που τοποθετούνται εσφαλμένα σε σχέση με την προτεινόμενη χωρητικότητα του κατασκευαστή Σε μπαταρίες που έχουν οποιοδήποτε σπάσιμο Σε μπαταρίες μοτό. Κανένα εργοστάσιο δεν καλύπτει τα καταστήματα. Σε μπαταρίες που έχουν προετοιμαστεί από τον τελικό καταναλωτή και όχι από εξειδικευμένο τεχνικό της εταιρείας μας." https://www.e-kiriazis.gr/pg_view.php?pg=6
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δεν είναι στο χέρι του ηλεκτρολόγου, την εγγύηση την παρέχει ο κατασκευαστής και δεν ισχύει για τα πάντα. Δες παρακάτω για παράδειγμα: Μερικες φορες ειναι εστω και με δικη του πρωτοβουλια ή δεν ξερω τι και εχω παραδειγμα που μου καλυψε μπαταρια εστω και αν ειχε ληξει 2 μηνες η εγγυηση .
Joshua21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Μερικες φορες ειναι εστω και με δικη του πρωτοβουλια ή δεν ξερω τι και εχω παραδειγμα που μου καλυψε μπαταρια εστω και αν ειχε ληξει 2 μηνες η εγγυηση . Μάλλον με δικές του πλάτες ήθελες να πεις, και όχι με δική του πρωτοβουλία. Ελπίζω να σε καλύψει και τώρα αν χρειαστεί. 1
adsl2+ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Το ίδιο έπαθα και εγώ με την BOSCH S5 S5001 52AH 520A(EN) αγορασμένη το 05/2020 ,για αντικατάσταση ούτε λόγος ,είναι αγορασμένη στη Νεα Ιωνια και εγώ βρίσκομαι στη Κυλλήνη. Την έβαλα σε έναν φορτιστή από το Lidl για 6 ώρες και την φόρτισε περίπου στο 80% από τότε πάει ένας μήνας, δεν μου το έκανε ξανά, ένας ηλεκτρολόγος μου είπε ότι έχει βραχυκυκλωμένο στοιχείο 1
achilles_g_ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Ένας σχετικά καλό διαγνωστικό για μπαταρία και δυναμό μπορείτε να βρείτε με 40 -50 ευρώ . Επίσης για περίοδο ακινησία πάνω από 2 ημερών σε καινούργια αυτοκίνητα προτείνω φόρτιση πριν βάλουμε μπρος.
SilentVoice Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Στις 9/2/2021 στις 6:40 ΜΜ, adsl2+ είπε Το ίδιο έπαθα και εγώ με την BOSCH S5 S5001 52AH 520A(EN) αγορασμένη το 05/2020 ,για αντικατάσταση ούτε λόγος ,είναι αγορασμένη στη Νεα Ιωνια και εγώ βρίσκομαι στη Κυλλήνη. Την έβαλα σε έναν φορτιστή από το Lidl για 6 ώρες και την φόρτισε περίπου στο 80% από τότε πάει ένας μήνας, δεν μου το έκανε ξανά, ένας ηλεκτρολόγος μου είπε ότι έχει βραχυκυκλωμένο στοιχείο Αν είχες βραχυκυκλωμένο στοιχείο, σίγουρα στις ημέρες "καθισιό" θα έπεφτε πάλι.
adsl2+ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Αν είχες βραχυκυκλωμένο στοιχείο, σίγουρα στις ημέρες "καθισιό" θα έπεφτε πάλι. Συμφωνώ ,γιαυτό και δεν την άλλαξα ,περιμένω να δω πότε θα μ αφήσει, καταλαβαίνω τους ηλεκτρολόγους ,θέλουν δουλειά και να πουλήσουν !
villasg Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Και μενα μπαταρια Hankook ( την πηρα πιο καλα γιατι εχω hyundai i30) απο τον κυριαζη (batterypro.gr) στο αιγαλεω την ειχα βαλει εκει και με αφησε στους 10 μηνες ( κομμενο στοιχειο) αλλα λογω που ειμαι ευβοια δεν πηγε εγγυηση ......
PLACEBO_89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Στις 9/2/2021 στις 6:05 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Μερικες φορες ειναι εστω και με δικη του πρωτοβουλια ή δεν ξερω τι και εχω παραδειγμα που μου καλυψε μπαταρια εστω και αν ειχε ληξει 2 μηνες η εγγυηση . Και γω το ιδιο προβλημα σε γερμανικο απο αραιες μετακινησεις και στον 1.5 χρονο ξεκινησαν τα προβληματα.. Αν δεν το κινουσες εστω μερα παρα μερα μετα δεν επαιρνε μπροστα..! Το πηγα σε κοντινο ηλεκτρολογο γιατι απο κει που την εβαλα ηταν μακρια(Γλυφαδα) ..να ειμαι σιγουρος οτι εχει θεμα η μπαταρια να τραβηχτω Γλυφαδα για αντικατασταση.. Βρηκε οτι η μπαταρια θελει λιγο φορτισμα και οτι το αυτοκινητο ειναι οκ! Προτεινε να κανω μερικα χλμ για να φορτισει.. αλλα δεν αλλαξε κατι! Ετσι τραβηχτικα Γλυφαδα(συνεργειο αυτοκινητων) οπου τους το επαιξα ξερολας.. αντιπερισπασμος για να ειμαι σιγουρος οτι θα μου την αλλαξουν..! Η αντιμετωπιση που ειχα ηταν αψογη..! Μου κανει κανενα προβλημα να στην αλλαζω καθε μηνα αλλα αν η μπαταρια στις μετρησεις δεν δειξει προβλημα ο αντιπροσωπος δεν θα μου την αλλαξει και θα τα βαλω απο την τσεπη μου! Την πηρε για φορτιση-μετρησεις.. και εδειξε οτι ειναι σε κατασταση καινουργιας!!! Την εβαλα πανω και κανενα προβλημα!!! Ηθελε δηλαδη φορτιση με φορτιστη και οχι απο το αυτοκινητο!!! Και το δυναμο θα την εκανε καλα αλλα μονο σ ενα μεγαλο ταξιδι! 1
bjj-p Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Στις 9/2/2021 στις 4:25 ΜΜ, SilentVoice είπε. Προσωπικά πλέον, αγοράζω μπαταρίες μόνο απο καταστήματα που κάνουν ΜΟΝΟ αυτήν την δουλειά. Οταν μου είχε πει ο μηχανικός μου να μου αλλάξει αυτός την μπαταρία, του είχα ρίξει άκυρο. Κανονικά δίνουν πάντα χαρτί της εγγύησης και χαρτί εκτυπωμενο με την υγεία της μπαταρίας όταν την αγοράζεις. Εχω πάρει κοντά στις 8 μπαταρίες για οχηματα της οικογένειας και φίλων έτσι. Ευτυχώς, καμία μπαταρία απο αυτές δεν εχει χαλάσει τα τελευταια 6 χρόνια. Αν θες να μοιραστεις το καταστημα με pm γιατι εγγυση το ξερω οτι δινουν, αλλα κατασταση μπαταριας οχι. Γιαυτο και την μετραω οταν παω σπιτι για να δω οτι δεν παιζει να ειναι αφορτιστη. 1
SilentVoice Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bjj-p είπε Αν θες να μοιραστεις το καταστημα με pm γιατι εγγυση το ξερω οτι δινουν, αλλα κατασταση μπαταριας οχι. Γιαυτο και την μετραω οταν παω σπιτι για να δω οτι δεν παιζει να ειναι αφορτιστη. Σου έστειλα με πμ ποιό είναι το κατάστημα. Συνήθως τελευταία εμπιστεύομαι μόνο τις Banner, είχα δει πριν 3-4 χρόνια πως αυτές είναι οι κορυφαίες σε ποιότητα. Καλύτερες από Varta & Bosch . Ο συγκεκριμένος επειδή κάνει μόνο αυτό και πουλάει αβέρτα, πάντα θα βρεις της τρέχουσας χρονιάς. Είχα πάει τέλη Γενάρη και πήρα μπαταρία μοντέλο του 2021. Επίσης σε αλλαγή μπαταρίας που μου έκανε στο BMW επιτοπου, βάζει στην θύρα OBD ειδικό μηχάνημα που έχει με μπαταρία, για να κρατήσει τις ρυθμίσεις μέχρι να ξεκουμπωσει την παλιά και να βάλει την καινούργια. Άλλα μαστόρια, ή δεν βάζουν τίποτα και απλά κόβουν το ρεύμα ή βάζουν στα καλώδια της μπαταρίας, μια άλλη μπαταρία. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2021 από SilentVoice 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 6 ώρες πριν, bjj-p είπε Αν θες να μοιραστεις το καταστημα με pm γιατι εγγυση το ξερω οτι δινουν, αλλα κατασταση μπαταριας οχι. Γιαυτο και την μετραω οταν παω σπιτι για να δω οτι δεν παιζει να ειναι αφορτιστη. Συνηθως ολα τα μεγαλα μαγαζια με μπαταριες δινουν χαρτι μετρησης και χαρτι με τους ορους της εγγυησης! Εγω δηλαδη περα οτι πηρα την μπαταρια σε τιμη χωμα με τοποθετηση! μου εδωσε συνολικα 3 χαρτια! 1. Μετρηση. 2.Οροι εγγυησης. 3. Αποδειξη. 1
KoreanW Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Bosch S5 το 2016 που την είχα αγοράσει από κατάστημα που πουλούσε μόνο μπαταρίες θυμάμαι την έβαλε σε μηχάνημα να φορτίσει κάποια λεπτά και μετά την έβαλε στο διαγνωστικό για να τυπώσει την αναφορά, μαζί έδωσε και χαρτί εγγύησης η μπαταρία κρατάει ακόμα από το 2016 έως σήμερα αν και τον περισσότερο καιρό είναι σε τέρμα χαμηλή στάθμη φόρτισης (κάτω από 12V) μέχρι διαστήματα απανωτής ακινησίας (11,7V κτλ) και μια συμβουλή, δε χρειάζεται να αγοράζετε μπαταρίες της μεγαλύτερης δυνατής χωρητικότητας για το αμάξι σας αν δεν έχετε σκοπό να το κινείτε σε πολύ τακτική βάση Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2021 από KoreanW
villasg Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 7 ώρες πριν, bjj-p είπε αλλα κατασταση μπαταριας οχι Στις 11/2/2021 στις 8:19 ΜΜ, villasg είπε απο τον κυριαζη (batterypro.gr) στο αιγαλεω Αυτος οταν την εβαλα εκειμου εδωσε το χαρτι απο τον Tester 1
lary7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Τα 20χλμ δεν είναι φόρτιση άδειας μπαταρίας, μια άδεια θέλει ώρες. Η δική μου έπεσε και έπαιρνε μπρος δύσκολα με την ακινησία και τα κρύα, την έβαλα σε φορτιστή και μετά από 4 ώρες ακόμα φόρτιζε. Γιάννη αφού έχεις μονοκατοικία έπρεπε να είχες πάρει φορτιστή χθες για να γλιτώσεις χρήμα και ταλαιπωρία. Τώρα με τα κρύα μια άδεια μπαταρία παγώνει και πιο εύκολα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα