Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μετα απο ακηνησια λογ μπαταριας ηρθε η οδικη και εβαλε εμπρος σε ενα απο τα αυτοκινητα της οικογενειας και μου εκτυπωσε και το παρακατω χαρτακι . Τι σημαινουν αυτα που γραφει ?
Joshua21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 SOC = State Of Charge = Κατάσταση φόρτισης SOH = State Of Health = Κατάσταση υγείας Από ότι μπορώ να καταλάβω το μόνο που μέτρησε είναι η τάση, από την οποία προκύπτει ότι είναι 98% φορτισμένη. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε SOC = State Of Charge = Κατάσταση φόρτισης SOH = State Of Health = Κατάσταση υγείας Από ότι μπορώ να καταλάβω το μόνο που μέτρησε είναι η τάση, από την οποία προκύπτει ότι είναι 98% φορτισμένη. Ευχαριστω.Κατασταση Υγειας 0% ?? Η ημερομηνια πανω του 2020 τι ΕΙΝΑΙ ?
TechnoState Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Για την ημερομηνία... μάλλον δεν έχουν περαστεί σωστά τα στοιχεία (date/time settings) στο διαγνωστικό.
Joshua21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Ευχαριστω.Κατασταση Υγειας 0% ?? Η ημερομηνια πανω του 2020 τι ΕΙΝΑΙ ? Ναι, κατάσταση υγείας 0% που προφανώς δεν είναι σωστό, για αυτό και υποθέτω πως δεν έγινε η συγκεκριμένη μέτρηση. Για την ημερομηνία, μάλλον αυτό που είπε ο από πάνω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Την Κυριακή έγινε η φόρτιση έκανα κάπου 20 χλμ και σήμερα δεν παίρνει εμπρός. Η μπαταρία έχει λιγότερο από χρόνο.
Joshua21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 22 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Την Κυριακή έγινε η φόρτιση έκανα κάπου 20 χλμ και σήμερα δεν παίρνει εμπρός. Η μπαταρία έχει λιγότερο από χρόνο. Όντως έγινε φόρτιση, ή απλά ήρθε η οδική και το έβαλε εμπρός και δούλεψε λιγάκι? Πάντως να έχεις υπόψιν ότι η εγγύηση των μπαταριών δεν καλύπτει θειίκωση, δλδ αυτό που παθαίνουν από την ακινησία.
filarhos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 26 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Την Κυριακή έγινε η φόρτιση έκανα κάπου 20 χλμ και σήμερα δεν παίρνει εμπρός. Η μπαταρία έχει λιγότερο από χρόνο. rma αμέσως... Εμείς την είχαμε πατήσει το παλέψαμε 1-2 μήνες μπας και... Και τελικά βγήκαμε εκτός εγγύησης και αγοράσαμε άλλη... 1
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 42 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Την Κυριακή έγινε η φόρτιση έκανα κάπου 20 χλμ και σήμερα δεν παίρνει εμπρός. Η μπαταρία έχει λιγότερο από χρόνο. Φόρτιση με φορτιστή ή στο αμάξι και βόλτα;
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Φόρτιση με φορτιστή ή στο αμάξι και βόλτα; Αυτο μου ειπε τωρα και ο ηλεκτρολογος 30/4/2020 αγορασμενη BOSCH με 2 χρονια εγγυηση 56 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Όντως έγινε φόρτιση, ή απλά ήρθε η οδική και το έβαλε εμπρός και δούλεψε λιγάκι? Πάντως να έχεις υπόψιν ότι η εγγύηση των μπαταριών δεν καλύπτει θειίκωση, δλδ αυτό που παθαίνουν από την ακινησία. Απλα πηρε εμρος και εκανα καπου 20χλμ πανω κατω την Λ.Κυμης 3-4 φορες Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2021 από Γιάννης Platano
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αυτο μου ειπε τωρα και ο ηλεκτρολογος 30/4/2020 αγορασμενη BOSCH με 2 χρονια εγγυηση Απλα πηρε εμρος και εκανα καπου 20χλμ πανω κατω την Λ.Κυμης 3-4 φορες Το αμάξι δεν την φοριζει ευκολα,θέλει μεγάλο ταξίδι και χωρίς ηλεκτρικές καταναλώσεις.Βρες φορτιστή και φορτισε την.Ή στον ηλεκτρολόγο,πρέπει να έχει φορτιστή. 2
villasg Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Βαλτη σε ενα ΑΡΓΟ καλο φορτιστη ( εαν δεν εχεις σε ηλεκτρολογο) να κανει ενα πληρες κυκλο φορτισης 1 1
Joshua21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Απλα πηρε εμρος και εκανα καπου 20χλμ πανω κατω την Λ.Κυμης 3-4 φορες Δεν ήταν και λίγο, αλλά ούτε και κανονική φόρτιση ήταν.
SilentVoice Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Η μπαταρία έχει λιγότερο από χρόνο. Αν έχεις ακόμα απόδειξη αγοράς, μπορείς να την πάς εκει που την πήρες και να δεις μήπως σε καλύψουν με την εγγύηση. Δηλαδή αν βγεί όντως οτι έχει κάποια κομμένη συστοιχία ή είναι σε άσχημη κατάσταση η υγεία της μπαταρίας, τότε ίσως στην αντικαταστήσουν. Προσωπικά πλέον, αγοράζω μπαταρίες μόνο απο καταστήματα που κάνουν ΜΟΝΟ αυτήν την δουλειά. Οταν μου είχε πει ο μηχανικός μου να μου αλλάξει αυτός την μπαταρία, του είχα ρίξει άκυρο. Κανονικά δίνουν πάντα χαρτί της εγγύησης και χαρτί εκτυπωμενο με την υγεία της μπαταρίας όταν την αγοράζεις. Εχω πάρει κοντά στις 8 μπαταρίες για οχηματα της οικογένειας και φίλων έτσι. Ευτυχώς, καμία μπαταρία απο αυτές δεν εχει χαλάσει τα τελευταια 6 χρόνια.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 41 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Αν έχεις ακόμα απόδειξη αγοράς, μπορείς να την πάς εκει που την πήρες και να δεις μήπως σε καλύψουν με την εγγύηση. Δηλαδή αν βγεί όντως οτι έχει κάποια κομμένη συστοιχία ή είναι σε άσχημη κατάσταση η υγεία της μπαταρίας, τότε ίσως στην αντικαταστήσουν. Προσωπικά πλέον, αγοράζω μπαταρίες μόνο απο καταστήματα που κάνουν ΜΟΝΟ αυτήν την δουλειά. Οταν μου είχε πει ο μηχανικός μου να μου αλλάξει αυτός την μπαταρία, του είχα ρίξει άκυρο. Κανονικά δίνουν πάντα χαρτί της εγγύησης και χαρτί εκτυπωμενο με την υγεία της μπαταρίας όταν την αγοράζεις. Εχω πάρει κοντά στις 8 μπαταρίες για οχηματα της οικογένειας και φίλων έτσι. Ευτυχώς, καμία μπαταρία απο αυτές δεν εχει χαλάσει τα τελευταια 6 χρόνια. Ηλεκτρολογος αυτοκινητων την αλλαξε αλλα δεν θα μου την "φερει" με τιποτα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα