nikolalexo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, ψάχνομαι για καινούργια οθόνη Ποιο είναι το budget (χρήματα) που μπορούμε να διαθέσουμε - Γύρω στα 200, Eως 250 για κάτι πολύ καλό Για τι χρήση προορίζεται ; Δουλειά από το σπίτι. Word - Μπόλικα παράθυρα ανοιχτά - Θέλω να βλέπω video livestream μέσω sprintplayer για τη δουλειά μου και ελαφρύ gaming Πόσες ίντσες ψάχνουμε ή μέχρι πόσες ίντσες ; Tουλάχιστον 27. Σε 32 θα πήγαινα μόνο με μεγαλύτερη ανάλυση Θα μπει σε pc με επεξεργαστή Ryzen 7 4750G 16GIGA Ram με ενσωματωμένα γραφικά. Δεν σκοπεύω να βάλω σύντομα κάρτα γραφικών Σκέφτομαι αυτήν https://www.e-shop.gr/othoni-samsung-lc27t550fduxen-27-curved-led-full-hd-p-PER.922956 Έχετε εικόνα ή κάποια άλλη πρόταση; Ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2021 από nikolalexo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolalexo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, nikolalexo είπε Καλημέρα, ψάχνομαι για καινούργια οθόνη Ποιο είναι το budget (χρήματα) που μπορούμε να διαθέσουμε - Γύρω στα 200, Eως 250 για κάτι πολύ καλό Για τι χρήση προορίζεται ; Δουλειά από το σπίτι. Word - Μπόλικα παράθυρα ανοιχτά - Θέλω να βλέπω video livestream μέσω sprintplayer για τη δουλειά μου και ελαφρύ gaming Πόσες ίντσες ψάχνουμε ή μέχρι πόσες ίντσες ; Tουλάχιστον 27. Σε 32 θα πήγαινα μόνο με μεγαλύτερη ανάλυση Θα μπει σε pc με επεξεργαστή Ryzen 7 4750G 16GIGA Ram με ενσωματωμένα γραφικά. Δεν σκοπεύω να βάλω σύντομα κάρτα γραφικών Σκέφτομαι αυτήν https://www.e-shop.gr/othoni-samsung-lc27t550fduxen-27-curved-led-full-hd-p-PER.922956 Έχετε εικόνα ή κάποια άλλη πρόταση; Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JDROGAS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δεν γνωριζω εαν εσκεμμενα επελεξες Va Panel αντιστοιχα σου προτεινω αυτες τις δυο ΑΟC C27G1 DELL S2721HGF Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα