paralias_86 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα σε όλους. Ξεκίνησα το θέμα για να ρωτήσω αν έχει κάνει κάποιος κάποια αγορά από το συγκεκριμένο κατάστημα. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να μάθω αν η συσκευή που θα αγοράσω από εκεί (iPhone 11) είναι EU ώστε να έχω κάλυψη εγγύησης στη χώρα μας. Ευχαριστώ!
Alex19salonika Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 εφοσον ειναι ελληνικο site θα ειναι eu 1 1
paralias_86 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Alex19salonika είπε εφοσον ειναι ελληνικο site θα ειναι eu Και όμως έχω δείτε πολλά που είναι με χαρακτηρισμό DE!
Alex19salonika Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) το de ειναι απο γερμανια λογικα Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2021 από Alex19salonika
paralias_86 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Alex19salonika είπε το de ειναι απο γερμανια λογικα Όντως είναι από Γερμανία και δεν υπάρχει υποστήριξη στην Ελλάδα. Ας δούμε και τις απαντήσεις των άλλων παιδιών στο θέμα αυτό όπως και τις εμπειρίες τους από το netmobile
petran91 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, paralias_86 είπε Όντως είναι από Γερμανία και δεν υπάρχει υποστήριξη στην Ελλάδα. Αυτό από που προκύπτει; Εσύ παραπάνω λες ότι αν γράφει EU έχει υποστήριξη στην χώρα μας. H Γερμανία δεν είναι EU? 1
koutsis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, paralias_86 είπε Καλημέρα σε όλους. Ξεκίνησα το θέμα για να ρωτήσω αν έχει κάνει κάποιος κάποια αγορά από το συγκεκριμένο κατάστημα. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να μάθω αν η συσκευή που θα αγοράσω από εκεί (iPhone 11) είναι EU ώστε να έχω κάλυψη εγγύησης στη χώρα μας. Ευχαριστώ! Μπορείς να ρωτήσεις το κατάστημα για να βεβαιωθεις, αλλά 99% θα είναι από κάποια ευρωπαϊκή χώρα, άρα θα έχεις εγγύηση.
paralias_86 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 7 ώρες πριν, koutsis είπε Μπορείς να ρωτήσεις το κατάστημα για να βεβαιωθεις, αλλά 99% θα είναι από κάποια ευρωπαϊκή χώρα, άρα θα έχεις εγγύηση. Καλώς, θα το ρωτήσω! 10 ώρες πριν, petran91 είπε Αυτό από που προκύπτει; Εσύ παραπάνω λες ότι αν γράφει EU έχει υποστήριξη στην χώρα μας. H Γερμανία δεν είναι EU? Με το μαγαζί που το δίνει στην έκδοση DE προορίζεται για μια συγκεκριμένη χώρα και δεν παίζει η εγγύηση στην Ελλάδα. Έτσι μου είπε ο πωλητής και το μεταφέρω. Δεν φαντάζομαι να μην ήθελε να πουλήσει...
koutsis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, paralias_86 είπε Καλώς, θα το ρωτήσω! Με το μαγαζί που το δίνει στην έκδοση DE προορίζεται για μια συγκεκριμένη χώρα και δεν παίζει η εγγύηση στην Ελλάδα. Έτσι μου είπε ο πωλητής και το μεταφέρω. Δεν φαντάζομαι να μην ήθελε να πουλήσει... Όχι, ο πωλητής ήταν άσχετος κατά 99%. Αν είναι ευρωπαϊκή η συσκευή έχει εγγύηση κανονικά.
bioentre Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, paralias_86 είπε Καλώς, θα το ρωτήσω! Με το μαγαζί που το δίνει στην έκδοση DE προορίζεται για μια συγκεκριμένη χώρα και δεν παίζει η εγγύηση στην Ελλάδα. Έτσι μου είπε ο πωλητής και το μεταφέρω. Δεν φαντάζομαι να μην ήθελε να πουλήσει... Μόνο κάποιος που έχει αγοράσει από εκεί μπορεί να σου πει. Παράδειγμα: electroholic σε όλα τα Apple είναι παραεισαγωγή και δεν τα εμφανίζει καν το checkcoverage της Apple. Μαγαζάκι της γειτονιάς μου που δεν είναι καν στο σκρουτζ μου έφερε iphone σε τιμή αντίστοιχη του ThinkD και είχε μια χαρά εγγύηση 1 έτους (τώρα η διετής αν δεν πάρεις από επίσημη διανομή είναι τρέχα γύρευε μάλλον...) Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2021 από bioentre
petran91 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, bioentre είπε Παράδειγμα: electroholic σε όλα τα Apple είναι παραεισαγωγή και δεν τα εμφανίζει καν το checkcoverage της Apple. Συγγνώμη το check coverage της apple εμφανίζει μόνο τα ελληνικά επίσημης εισαγωγής? Μα τι λέτε ρε παιδιά έλεος! Από netmobile έχω πάρει iphone 11 και ήρθε μια χαρά σφραγισμένο και εμφανίζεται και στο checkcoverage της apple άρα έχει κανονικά εγγύηση. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2021 από petran91
bioentre Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 15 ώρες πριν, petran91 είπε Συγγνώμη το check coverage της apple εμφανίζει μόνο τα ελληνικά επίσημης εισαγωγής? Μα τι λέτε ρε παιδιά έλεος! Από netmobile έχω πάρει iphone 11 και ήρθε μια χαρά σφραγισμένο και εμφανίζεται και στο checkcoverage της apple άρα έχει κανονικά εγγύηση. Πάντως ευανάγνωστη δεν την λες την οθόνη του 11 όπως φαίνεται. Έγραψα εμπειριά από electroholic και μόνο που έρχονται κιόλας με αντάπτορα ότι δεν εμφανίζονται. Από άλλο μαγαζί τύπου σκρουτζ μια χαρά εμφανίζονται Οπότε αν όντως εμφανίζονται όπως λες από netmobile και δεν είσαι απλά κράχτης τότε ναι είναι μια χαρά το netmobile. Από σκρουτζ μόνο από electroholic έχω εμπειρία και την παραθέτω. Θεσσαλονίκη ξέρω μαγαζί που φέρνει ανεπίσημα σε χαμηλές τιμές και έχω πάρει από εκεί, οπότε σίγουρα ίσχυει πως και κινητά μη επίσιμης εισαγωγής εμφανίζονται στο checkcoverage απλά όχι όλα.... Εξαρτάται από που θα το πάρεις 1
26ska Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Εμένα πάντως το iPhone 11 που πήρα,που θεωρείται μεγάλο και παλιό κατάστημα,η συσκευή προοριζόταν για Σερβια,η οποία δεν ανήκει στην ευρωπαϊκή ένωση,δεν ξέρω τι θα αντιμετωπίσω,χτυπά ξύλο,αν παρουσιάσει κάτι το κινητό,ειδικά για δεύτερο χρόνο που δίνει η ευρωπαϊκή νομοθεσία.
Damianus Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εισαγεις τον σειριακό αριθμό της συσκευής για να δείς την τρέχουσα κατάσταση εγγύησης της συσκευής. https://checkcoverage.apple.com/ Δεν αναφερει καν στο site (netmobile.gr) αν ειναι μεταχειρισμενα , refurbished κλπ. Ισως να επικοινωνουσες με τον πωλητη πριν αγορασεις κατι απο κει. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2021 από Damianus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα