PLACEBO_89 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, GeorgeRT103 είπε Πολύ χρήσιμες μέχρι στιγμής οι συμβουλές . Το μπατζετ που θα διαθέσω είναι γύρω στα 7.000 οποτε αποτι βλέπω έχω αρκετές επιλογές από 2011-2013. Σκεφτόμουν βέβαια το τελευταίο του 2016 αλλά πάει γύρω στα 9.500 με 10 και δεν νομίζω να τα δωσω Μια χαρα ειναι για μεσα στην πολη αρκει να ηταν και οικονομικο στην συντηρηση! Επισης το καινουριο το 900cc 90hp βενζινες!!! Κοιτα να μην το εχει φαει ο ηλιος γιατι σπανε τα πανελ στις πορτες..! Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2021 από PLACEBO_89
GeorgeRT103 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Για το μοντέλο του 2017 με κινητήρα Renault έχει κανένας γνώμη αν αξίζει ή να προτιμήσω το 451 με κινητήρα Mitsubishi?
Πλατωνας Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εχω εγω το 453 ForFour του 2015 στα 90 αλογα που λεει και το παιδι πανω το αμαξι εχει πολυ φαση και ειναι και πολυ ωραιο μπορω να πω νιωθεις οτι ειναι ποιοτικο αμαξι οχι φτινιαρικο.Τα 453 ολα τον κινητηρα της renault εχουν στα 64,000 χιλιομετρα που εχει δεν ειχε κανενα προβλημα μονο τα βασικα σερβις γενικα εγω πιστευω καλυτερα να πας με την καινουργια γενια ειναι και πιο ωραια εμφανισιακα και γενικα πιο βελτιωμενη.Ειναι το πρωτο σμαρτ που εχω αρα δεν ξερω απο πρωτη και δευτερη γενια απλως ετσι πιστευω.Αμα θες ριξε μια ματια το πουλαω το δικο μου αν και εσυ απο οσο καταλαβα θες το διπορτο. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/31019663-smart-forfour (Αα καλα μπηκα Car τι φαση τριτη γενια τα διπορτα κατω απο 10κ δεν εχει το τετραπορτο πιο φθηνο ειναι εγω πιστευω προσωπικη αποψη τωρα δεν το λεω για να παρεις το δικο μου καλυτερα να παρεις 3η γενια 4πορτο παρα δευτερης γενιας διπορτο για τα ιδια λεφτα παιρνεις πιο καινουργιο και πιο μεγαλο αμαξι σε θεμα καταναλωσης ειναι το ιδιο μην πω και πιο οικονομικο autodata δες αμα θες και νταξει για παρκινγκ 3.5 μετρα αμαξι ειδικα ετσι οπως στριβει αυτο δεν εχεις προβλημα να βρεις) Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2021 από Πλατωνας
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Στις 19/2/2021 στις 6:38 ΜΜ, GeorgeRT103 είπε Για το μοντέλο του 2017 με κινητήρα Renault έχει κανένας γνώμη αν αξίζει ή να προτιμήσω το 451 με κινητήρα Mitsubishi? Σαν οδηγική αίσθηση είναι 2-3 σκάλες πάνω. Βασικά σου δίνει την αίσθηση οτι οδηγείς κανονικό αυτοκίνητο κι οχι συγκρουόμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα