Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ το forum, ετοιμάζομαι να πάρω ένα smart. Κοιτάζω οπωσδήποτε από το 2011 και μετά και με γύρω στα 50.000 χλμ. Μην μου πείτε βρες κάποιο άλλο μικρό και τα λοιπά γιατί έχω αποφασίσει πως θα πάρω Smart 100%. Οποτε θα ήθελα γνώμες από κατόχους ή και από αυτούς που είχαν κάποτε και μπορούν να βοηθήσουν σε οτιδήποτε 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, GeorgeRT103 είπε

Χαιρετώ το forum, ετοιμάζομαι να πάρω ένα smart. Κοιτάζω οπωσδήποτε από το 2011 και μετά και με γύρω στα 50.000 χλμ. Μην μου πείτε βρες κάποιο άλλο μικρό και τα λοιπά γιατί έχω αποφασίσει πως θα πάρω Smart 100%. Οποτε θα ήθελα γνώμες από κατόχους ή και από αυτούς που είχαν κάποτε και μπορούν να βοηθήσουν σε οτιδήποτε 

Αφου το εχεις αποφασίσει τι γνώμες θες;

Δημοσ.

καθαρα αυτοκινητο πολης. αυτο συνεπαγεται οτι δεν μπορεις να βγεις σε αυτοκινητοδρομο. αυτοκινητα αυτης της κατηγοριας επρεπε να ειχαν κοφτη στα 50 χλμ οπως γινεται στο εξωτερικο και διαφορετικες πινακιδες για να μην μπορουν ευκολα να βγουν εκτος αστικου ιστου. το οτι τα βλεπουμε στον αυτοκινητοδρομο να πηγαινουν με... 130 δεν σημαινει οτι ειναι και ασφαλη. 

Δημοσ.

Υπερβολές. Για την πόλη μια χαρά είναι. Για παραέξω προφανως και δε κάνουν (οπωσ Δε κάνουν και κάτι αντίστοιχα χιλιαρια ατος μικρά κλπ). 
Έχουν περάσει από τα χέρια μου και 450 και 451 (2011). Κανένα σοβαρό πρόβλημα πέραν της τακτικής κ επιμελούς συντήρησης σε αμφότερα. Εύκολα θα ξαναεπαιρνα ένα για τη πόλη...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βρε παιδια ξεκολατε, ο αλλος/η εχει αποφασισει να το παρει μτχ οποτε θελει συμβουλες. Με το πορτοφολι του αλλου δε μπορουμε εμεις να κανουμε σχεδια...

Εγω σα γενικη συμβουλη θα σου εδινα να δωσεις μεγαλη προσοχη στα χλμ που εχει το σμαρτ: το μοτερακι που φοραει δεν ειναι και ..state of art και γενικα χανει την αποδοση (πολυ περισσοτερο απο το μεσο ορο) με τα χρονια. Δεν ειναι σπανιο να ακουσεις για αλλαγη μοτερ.. Αν βρεις με 50.000 χλμ που γραφεις, δεν εχεις τετοιο θεμα.

Απεφευγε παρεμβασεις after market οπως διαφορετικα ηχοσυστηματα, εξατμισεις και λαστιχα στο συγκεκριμμενοο οχημα: κατα κανονα δε προσφερουν τιποτα απεναντιας μπορει να ζημιωθεις κιολας

Επεξ/σία από vamvakoolas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν φίλε, από προσωπική εμπειρία καθώς ήμουν κάτοχος για 7 χρόνια smart 450, επιβεβαιώνω ότι αναφέρει ο παραπάνω φίλος για αλλαγής μοτέρ. Μεταχειρισμένο το είχα πάρει και εγώ κάπου στο 2010 και στον πρώτο κιόλας χρόνο έβγαλε καπνούς η μηχανή και φυσικά αυτό ήταν. Αντικατάσταση μηχανής με άλλη από μεταχειρισμένο από τρακάρισμα και δόξα τον θεό τα επόμενα 6 χρόνια που το κράτησα πέρα από την βασική συντήρηση και αν θυμάμαι καλά και τα φρένα και τα λάστιχα δεν ζήτησε κάτι άλλο. Για εντός πόλης είναι μια χαρά νομίζω. Εύκολο στο παρκάρισμα και οικονομικό στα τέλη. Προσοχή λοιπόν στην επίλογη του κατάλληλου μεταχειρισμένου, μην βιαστείς όπως εγώ που το στάμπαρα και το πήρα αμέσως.

Επεξ/σία από MikeToumpa
Δημοσ.

Στο μοντελο που αναφερεται δεν υφίστανται αυτα τα προβληματα...

(και στο 450 φυσικα ισως να μην υπηρχαν αν δεν ήμασταν ουγκανοι στην οδήγηση και συμπεριφερόμασταν σωστα σε ενα τόσο μικρό turbo - προσωπικά το πουλησα με 129000 χλμ χωρις να καιει σταγόνα λαδι, ενώ στο διαστημα αυτό είχαν γίνει 25 ναι 25 αλλαγες λαδιών, κοινως ανα 5000 χλμ)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Στο μοντελο που αναφερεται δεν υφίστανται αυτα τα προβληματα...

(και στο 450 φυσικα ισως να μην υπηρχαν αν δεν ήμασταν ουγκανοι στην οδήγηση και συμπεριφερόμασταν σωστα σε ενα τόσο μικρό turbo - προσωπικά το πουλησα με 129000 χλμ χωρις να καιει σταγόνα λαδι, ενώ στο διαστημα αυτό είχαν γίνει 25 ναι 25 αλλαγες λαδιών, κοινως ανα 5000 χλμ)

Πολύ χρήσιμες μέχρι στιγμής οι συμβουλές . Το μπατζετ που θα διαθέσω είναι γύρω στα 7.000 οποτε αποτι βλέπω έχω αρκετές επιλογές από 2011-2013. Σκεφτόμουν βέβαια το τελευταίο του 2016 αλλά πάει γύρω στα 9.500 με 10 και δεν νομίζω να τα δωσω 

Δημοσ.

Πάρε όσο πιο καινουργιο αντέχει η τσέπη σου...

Επίσης, εαν σου αρεσει το καμπριο και εισαι διατεθειμένος α)να πληρωνεις ελαφρως ακριβότερη ασφαλεια και β) να σκασεις 200-1000 ευρω σε ενδεχόμενη ζημια, τσιμπα το καμπριο ειναι υπεροχο και πολύ διαφορετικό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...