Προς το περιεχόμενο

[Laptop] Acer Aspire 5 15.6" (R3-4300U/4GB/128GB/FHD IPS/W10S) ~427€ @Amazon.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλορίζικο!

Κατάφερες να ξεβιδωσεις την κάρτα wifi???? Μπράβο!

Η μπαταρία η ξεβιδωτη μου έκανε κ μένα εντύπωση! Μήπως όμως πιάνει στην βίδα του καπακιού;;

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 3/3/2021 στις 10:35 ΜΜ, zacharis1955 είπε

Βάζοντάς την στο καλάθι μαζί με το λάπτοπ, το σπάει σε 2 παραγγελίες και πάει συνολικά στα 500+ ευρώ. Μήπως κάποιος παρήγγειλε συμβατή RAM και να ήρθαν πακέτο (με το λάπτοπ);

Δημοσ.

Σίγουρα ασφαλίζει με τη βίδα από το καπάκι, αλλά εκεί που χρειάζεσαι πραγματικά το βίδωμα είναι όταν αφαιρέσεις το καπάκι.

Για την κάρτα wifi, χρειάστηκε πάρα πολύ μεγάλη κάθετη πίεση για να την καταφέρω να λασκάρει. Σε κάποιο σημείο είχα εκνευριστεί τόσο πολύ, που πραγματικά δεν με ενδιέφερε και αν το κατέστρεφα, οπότε χρησιμοποίησα ένα μεγάλο σταυροκατσάβιδο γενικής χρήσης. Μικρότερα εργαλεία δεν μου δίνανε 'λαβή' να ασκήσω τόση πίεση.

Κάτι επίσης που παρατήρησα για πρώτη φορά, υπάρχουν και στον 3200u, είναι τα 2 μαύρα ελαστικά οβάλ εξαρτήματα, που υπάρχουν κοντά στα εξωτερικά άκρα της μπαταρίας. Δεν ξέρω ποια είναι η χρησιμότητά τους, αλλά διαθέτουν ισχυρούς μαγνήτες και είναι ιδανικά για να συγκρατούν τις βίδες που αφαιρείς, αλλά και για να μαγνητίζεις τα απλά μη μαγνητικά κατσαβίδια. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα μαγνητάκια ψυγείου!

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, karatzes είπε

τα 2 μαύρα ελαστικά οβάλ εξαρτήματα, που υπάρχουν κοντά στα εξωτερικά άκρα της μπαταρίας. Δεν ξέρω ποια είναι η χρησιμότητά τους, αλλά διαθέτουν ισχυρούς μαγνήτες

ηχεια πιθανοτατα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει τρόπος να βγούμε από το S mode χωρίς Microsoft Account και χωρίς να εγκαταστήσουμε δικά μας Windows;

Με αυτή τη λύση δεν προχωράει καθώς μετά το "Get" ζητάει sign-in με λογαριασμό Microsoft:
https://support.microsoft.com/en-us/windows/switching-out-of-s-mode-in-windows-10-4f56d9be-99ec-6983-119f-031bfb28a307

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, spirospatra1 είπε

Αν θυμάμαι καλά έβαλα Microsoft account για να βγω από το s mode κ μετά τον αφαίρεσα κ δουλεύω τοπικά.

Ok, αν μπορεί να αφαιρεθεί έχει καλώς. Δεν έχω ασχοληθεί με Windows 10, αλλά γνωστός μου που είχε βάλει microsoft account στο αρχικό setup δεν μπορούσε μετά με τίποτα να το απενεργοποιήσει για να μην του ζητάει κωδικό στην είσοδο. Αυτό θέλω να αποφύγω.

Θα σε εμπιστευτώ και θα το κάνω έτσι τότε.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Ok, αν μπορεί να αφαιρεθεί έχει καλώς. Δεν έχω ασχοληθεί με Windows 10, αλλά γνωστός μου που είχε βάλει microsoft account στο αρχικό setup δεν μπορούσε μετά με τίποτα να το απενεργοποιήσει για να μην του ζητάει κωδικό στην είσοδο. Αυτό θέλω να αποφύγω.

Θα σε εμπιστευτώ και θα το κάνω έτσι τότε.

κάνε ενα φορματ μπαμ μπαμ βαλε windows 10 64bit και αγόρασε ενα κλειδί 3.5 ευρώ και είσαι πένα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...