christou Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Έχει αναφερθεί και στα σχόλια στο αμαζον νομίζω ότι η βίδα της κάρτας wifi ξεβιδωνει δύσκολα. Δεν είσαι ο μόνος και μάλλον δεν είσαι και ο τελευταίος που παιδευεται με το συγκεκριμένο. Εγώ παρήγγειλα και τα κατσαβίδια της xiaomi από το e-shop ελπίζω να κάνουν δουλεια και στο λάπτοπ του θέματος
magicstar Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Παιδιά προχώρησα κι εγω στην αγορά κι έχω μια απορία. Αν κάνω εγκατάσταση δικα μου Win10 ελληνικα, το κλειδί το τραβάνε από το μηχάνημα μόνα τους με κάποιο τρόπο ή θα πρέπει να βρω το κλειδί πριν κάνω την εγκατάσταση;
bebius Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 21 ώρες πριν, magicstar είπε Παιδιά προχώρησα κι εγω στην αγορά κι έχω μια απορία. Αν κάνω εγκατάσταση δικα μου Win10 ελληνικα, το κλειδί το τραβάνε από το μηχάνημα μόνα τους με κάποιο τρόπο ή θα πρέπει να βρω το κλειδί πριν κάνω την εγκατάσταση; Θα κατεβάσεις απλά το πακέτο γλώσσας. Δεν χρειάζεται να κάνεις εγκατάσταση.
Dimg19 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Συμφέρει να πάρουμε καμία 4αρα ραμ μαζί? Έχετε καμία πρόταση από amazon.com που να είναι συμβατή?
karatzes Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 30 λεπτά πριν, Dimg19 είπε Συμφέρει να πάρουμε καμία 4αρα ραμ μαζί? Έχετε καμία πρόταση από amazon.com που να είναι συμβατή? Σύμφωνα με το παρακάτω review, η απόδοση του 4500u απογειώνεται με την σύνδεση 2ου module (από 8 στα 16GB). Πιστεύω το ίδιο θα συμβαίνει και τον 4300u. Σε κάθε περίπτωση τα 4GB είναι λίγα... 1
christou Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Στις 1/3/2021 στις 12:56 ΜΜ, spirospatra1 είπε Καλημέρα και καλό μήνα. Ενγμερωτικά προσπάθησα να βάλω δεύτερο δίσκο αλλά είναι πολύ σφιγμένη η ασύρματη κάρτα!εκεί από κάτω πάει η καλωδιοταινία! θα το επιχειρήσω με καλύτερο κατσαβίδι! https://www.youtube.com/watch?v=XiadRhJ70Rs Τελικά τα κατάφερες;
zacharis1955 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 5 ώρες πριν, Dimg19 είπε Συμφέρει να πάρουμε καμία 4αρα ραμ μαζί? Έχετε καμία πρόταση από amazon.com που να είναι συμβατή? https://www.amazon.com/gp/product/B08P2CM5V5
spirospatra1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, christou είπε Τελικά τα κατάφερες; Δεν το δοκίμασα ξανά πάλι! Θα το κάνω όταν βρω χρόνο!
christou Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) διαβαζω κριτικη για το προιον στο αμαζον απο χρηστη στην αμερικη οτι κατω απο την καρτα wifi δεν υπαρχει καν η υποδοχη για συνδεση του ssd στην μητρικη.ο τυπος εστειλε το πρωτο λαπτοπ πισω του εστειλαν αλλιo και το ιδιο συνεβη και με το επομενο.απιστευτο. εχει και φωτο οπου φαινεται οτι κατω απο την αποσυνδεδεμενη καρτα wifi δεν υπαρχει η συνδεση για τον ssd. Khalid 1.0 out of 5 stars DO NOT BUY if you need extra storage. This is insane. I got it replaced 2 times and all the same. Reviewed in the United States on February 22, 2021 Processor Description: AMD Ryzen 3 4000-SeriesSize: 4GB/128GBStyle: Notebook onlyVerified Purchase I do not understand how terrible of a product can you give to consumers. They provide you with the ribbon that connects to the motherboard and has sata for your extra drive but they do not provide a slot on the motherboard as you can see in the picture. I thought it was just once but it was the same for each laptop I got. This is actually ridiculous that they would even include that piece instead of just soldering it onto the laptop. It makes no sense to me whatsoever. I contacted ACER multiple times about it and when the workers were clueless they would somehow "disconnect" what great customer service. DO NOT BUY!!! There is also another customer who has had this issue so clearly it is an obvious issue that they are neglecting. It is a very bad look for a company with an already bad reputation in the computer industry. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2021 από christou
talos_2002 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Παιδιά, ποιοί το έχουν παραλάβει; Ο spirospatra1 μου έδειξε ότι η οθόνη του είναι μια Panda LM156LF-CL07. Ούτε AU Optronics, ούτε Sharp, ούτε LG όπως το δημοφιλές μοντέλο με τον Ryzen 3200u (LG LP156WF9-SPK1 (LGD0563). Ξέρουμε αν είναι καλή; Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την LG, κι αν είναι υποδεέστερη αυτή αν προλάβω να ακυρώσω την παραγγελία.
karatzes Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Με μία πρώτη βιαστική ματιά φαίνονται να είναι παρόμοιων ονομαστικών επιδόσεων (με λίγο χειρότερη φωτεινότητα) https://www.panelook.com/modelcompare.php?ids=33413,46058, αλλά όχι για gaming https://www.notebookcheck.net/Avoid-these-subpar-Panda-LM156LF-IPS-displays-when-buying-your-next-gaming-laptop.494190.0.html
zacharis1955 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, talos_2002 είπε Παιδιά, ποιοί το έχουν παραλάβει; Ο spirospatra1 μου έδειξε ότι η οθόνη του είναι μια Panda LM156LF-CL07. Ούτε AU Optronics, ούτε Sharp, ούτε LG όπως το δημοφιλές μοντέλο με τον Ryzen 3200u (LG LP156WF9-SPK1 (LGD0563). Ξέρουμε αν είναι καλή; Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την LG, κι αν είναι υποδεέστερη αυτή αν προλάβω να ακυρώσω την παραγγελία. Φίλε, ψύλλους στ' άχυρα ψάχνεις σε laptop με AMD Ryzen 3 4300U στα 427 €! Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2021 από zacharis1955 2
karatzes Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Παρέλαβα το μεσημέρι. Η έκδοση με τον 4500u. Οι εντυπώσεις μου σε σχέση με τον αντίστοιχο 3200u του 2019: Τάχιστο, αθόρυβο, πολύ καλές θερμοκρασίες (χωρίς να το έχω ζορίσει ακόμα), πλήρης συμβατότητα με Linux, όπου όλα λειτουργούν άμεσα. Για Win δεν γνωρίζω καθώς δε τα χρησιμοποιώ. Το BIOS εξακολουθεί να προσφέρει τις βασικές μόνο επιλογές Άμεση αλλαγή του NVME με ταχύτερο, και προσθήκη άλλων 8GB RAM. Όλα απροβλημάτιστα. Ξεκάθαρα καλύτερη μπαταρία Η οθόνη αξιοπρεπέστατη, λιγότερο φωτεινή, αλλά κατά την άποψή μου πιο ξεκούραστη και πιο ευκρινής. Πιο ποιοτικό το πλαστικό κάτω καπάκι, δεν φοβάσαι ότι θα σου μείνει στο χέρι. Το παλιό με 3-4 φορές που το άνοιξα είχε ραγίσει στη γωνία του ethernet. Πιο ποιοτικό και το εσωτερικό του, αλλά ρε ACER ξεβίδωτη μπαταρία?!?!?!? Ευτυχώς πρόλαβα και την έπιασα στον αέρα, πριν προκληθεί κάποια ζημιά. Οι υποδοχές υπάρχουν, τι ψυχή έχει μία βίδα;;; Για να ξεβιδώσω την κάρτα wifi, μας άκουσε η γειτονιά. Στο κλείσιμο απλά τη στερέωσα. Σε γενικές γραμμές, πολύ ικανοποιημένος Εκτός θέματος: Στον 3200u ξέχασα το password εισόδου στο BIOS. Υπάρχει κάποια λύση να γίνει bypass; 1 1
tiniakos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Πολύ χρήσιμα όσα έγραψες. Ποιον NVME έβαλες για να αντικαταστήσεις τον 128gb που είχε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα