Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω παραγγείλει μια 3060 τι evga και μια 3080 ASU’s strix από το πλαίσιο διάβασα ότι κάποιοι ακόμα περιμένετε για τις κάρτες σας,υπάρχει κάποιος ο οποίος την έχει παραλάβει και εάν ναι μέσα σε ποσό χρονικό διάστημα; Θα περιμένω την κάρτα με το αρνί στο χέρι; Έχω παραγγείλει από 22 Ιανουαρίου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

10 λεπτά πριν, Pcyco είπε

Θα περιμένω την κάρτα με το αρνί στο χέρι;

Μαλλον με το μαγιο στο χερι...

Για την 3080.

Για την 3060ti μπορει να φανεις πιο τυχερος..

Επεξ/σία από optimus prime
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ιανουάριο παραγγελίες και περιμένετε να σας έρθουν αρχες

Στις 8/2/2021 στις 1:30 ΠΜ, Pcyco είπε

Καλησπέρα παιδιά έχω παραγγείλει μια 3060 τι evga και μια 3080 ASU’s strix από το πλαίσιο διάβασα ότι κάποιοι ακόμα περιμένετε για τις κάρτες σας,υπάρχει κάποιος ο οποίος την έχει παραλάβει και εάν ναι μέσα σε ποσό χρονικό διάστημα; Θα περιμένω την κάρτα με το αρνί στο χέρι; Έχω παραγγείλει από 22 Ιανουαρίου

Μάλλον για την περίοδο με τα μελομακάρονα σε βλέπω.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για δες βρε παιδι μου... Ειχα παραγγειλει απο το πλαισιο καποια στιγμη αρχες φεβρουαριου μια 3070 με 900€ και οταν ειδα οτι η τιμη ειχε παει στα 950€ θεωρησα σαν δεδομενο οτι δεν θα παραλαβω την καρτα ΠΟΤΕ. Αφου σκεφτηκα, πρωτα θα ικανοποιησουν τους πιο ακριβους και μετα εμενα. Και ομως με ενημερωσαν οτι την εχουν διαθεσιμη στις 10/3 και πως αν εκανα εξοφληση θα την παραλαμβανα στις 12/3, οπου και εγινε. Οπως καταλαβαινουν ολοι δεν ειχα δωσει ουτε € για την παραγγελια. Ισως ο ντορος στο ινσομνια σε αλλο thread να τους εκανε να μου την στειλουν. Παντως δεν μπορω να πω οτι εχω παραπονο. Ευχαριστω κοινοτητα!

Δημοσ.
Στις 14/3/2021 στις 4:22 ΜΜ, StDumas είπε

Για δες βρε παιδι μου... Ειχα παραγγειλει απο το πλαισιο καποια στιγμη αρχες φεβρουαριου μια 3070 με 900€ και οταν ειδα οτι η τιμη ειχε παει στα 950€ θεωρησα σαν δεδομενο οτι δεν θα παραλαβω την καρτα ΠΟΤΕ. Αφου σκεφτηκα, πρωτα θα ικανοποιησουν τους πιο ακριβους και μετα εμενα. Και ομως με ενημερωσαν οτι την εχουν διαθεσιμη στις 10/3 και πως αν εκανα εξοφληση θα την παραλαμβανα στις 12/3, οπου και εγινε. Οπως καταλαβαινουν ολοι δεν ειχα δωσει ουτε € για την παραγγελια. Ισως ο ντορος στο ινσομνια σε αλλο thread να τους εκανε να μου την στειλουν. Παντως δεν μπορω να πω οτι εχω παραπονο. Ευχαριστω κοινοτητα!

και γιατι να εχεις παραπονο? Επειδη την πηρες μονο 80% ακριβοτερα? :D

Δημοσ.

Δεν ξέρω για NVidia 30 series παιδιά, δεν μπήκα στον κόπο να ασχοληθώ μιας και δεν ξετρελάθηκα με τις επιδόσεις στα consumer/prosumer μοντέλα, αυτό γνώμη μου φυσικά δεν παίζει κανέναν ρόλο.
Για πρώτη φορά στη ζωή μου στράφηκα σε AMD, μπήκα Πλαίσιο μιας και προκοπή αλλού δεν είδα, παρήγγειλα Sapphire 6900XT υδρόψυκτη την Τρίτη, σήμερα Πέμπτη, μετά από δύο ημέρες, κουδουνάκι σπίτι και "ευχαριστούμε πολύ". Ή στάθηκα τυχερός ή είναι πιο ήσυχα τα πράγματα από Πλαίσιο προς AMD μεριά. Δεν γνωρίζω εάν ισχύει το ίδιο και για απλές 6800, αλλά και φίλος μου για Asus 6800XT Gaming OC Liquid Cooled περίμενε ένα τετραήμερο μόνο. Ο υπολογιστής στήθηκε πριν κάνα δίωρο από εμένα, όλα πάνε ρολόι. Εάν έχετε ακυρώσει παραγγελίες σε NVidia και δεν βρίσκετε άκρη, τσεκάρετε για AMD ίσως είναι πράγματι καλύτερα. Να σημειώσω πως δεν το λέω λόγω φανατισμού AMD ή Πλαισίου, μόνο NVidia έπαιρνα πάντοτε και μάλιστα πολύ χαμηλών επιδόσεων, όλα από Σκρουτζομάγαζα. Απλά αυτή τη φορά αυτό βρήκα εκεί που το βρήκα. End of disclaimer 😛.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, Koutas είπε

Δεν ξέρω για NVidia 30 series παιδιά, δεν μπήκα στον κόπο να ασχοληθώ μιας και δεν ξετρελάθηκα με τις επιδόσεις στα consumer/prosumer μοντέλα, αυτό γνώμη μου φυσικά δεν παίζει κανέναν ρόλο.
Για πρώτη φορά στη ζωή μου στράφηκα σε AMD, μπήκα Πλαίσιο μιας και προκοπή αλλού δεν είδα, παρήγγειλα Sapphire 6900XT υδρόψυκτη την Τρίτη, σήμερα Πέμπτη, μετά από δύο ημέρες, κουδουνάκι σπίτι και "ευχαριστούμε πολύ". Ή στάθηκα τυχερός ή είναι πιο ήσυχα τα πράγματα από Πλαίσιο προς AMD μεριά. Δεν γνωρίζω εάν ισχύει το ίδιο και για απλές 6800, αλλά και φίλος μου για Asus 6800XT Gaming OC Liquid Cooled περίμενε ένα τετραήμερο μόνο. Ο υπολογιστής στήθηκε πριν κάνα δίωρο από εμένα, όλα πάνε ρολόι. Εάν έχετε ακυρώσει παραγγελίες σε NVidia και δεν βρίσκετε άκρη, τσεκάρετε για AMD ίσως είναι πράγματι καλύτερα. Να σημειώσω πως δεν το λέω λόγω φανατισμού AMD ή Πλαισίου, μόνο NVidia έπαιρνα πάντοτε και μάλιστα πολύ χαμηλών επιδόσεων, όλα από Σκρουτζομάγαζα. Απλά αυτή τη φορά αυτό βρήκα εκεί που το βρήκα. End of disclaimer 😛.

Δεν ισχύει αυτό που λες δεν είναι κανόνας. Έχω παραγγείλει από πλαίσιο τέλος Φλεβάρη μια  6800,  την επόμενη με πήρανε τηλέφωνο και μου ζητήσανε το 30% της τιμής της καρτας μπροστά για να προχωρήσει η παραγγελία , πραγμα που και έκανα, αλλά ακόμη περιμένω και έχει περάσει ηδη ένα 20ημερο πλέον. Εχθές πήρα τηλέφωνο για πρώτη φορά από την ημέρα που παράγγειλα για να μάθω αν έχουνε κάποια ενημέρωση σχετικά με την παραλαβή και μου είπανε ότι δεν έχουνε ούτε καν ενημέρωση ακόμη από τον προμηθευτή τους για ήμερομημια παραλαβής. Δηλαδή 20 μέρες μετά δεν γνωρίζουν καν ποτέ θα παραλαβουνε κομμάτια. Να ειμαι ειλικρινής δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα παραλάβω αλλά μακάρι   να κάνω λάθος. 

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.

Εμένα φίλε μου δεν μου είπαν τίποτα για προκαταβολή. Δωρεάν ήταν η παραγγελία, όταν έφτασε μου έστειλαν email ότι είχαν στα χέρια τους την κάρτα, έστειλα τα χρήματα στον λογαριασμό τους την Τετάρτη και σήμερα ήρθε. Φυσικά και δεν είναι κανόνας ότι υπάρχουν στο Πλαίσιο AMD κάρτες σε "φρίμπι" διαθεσιμότητες, γι' αυτό και δεν είπα πουθενά πως είναι κανόνας. Απλά βλέπω ανθρώπους που τους έχει βγει το λάδι να πάρουν μια κάρτα τόσους μήνες, και σκέφτηκα μήπως είναι λύση μία AMD. Όλα υπάρχουν στο προηγούμενο σχόλιό μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Koutas είπε

Εμένα φίλε μου δεν μου είπαν τίποτα για προκαταβολή. Δωρεάν ήταν η παραγγελία, όταν έφτασε μου έστειλαν email ότι είχαν στα χέρια τους την κάρτα, έστειλα τα χρήματα στον λογαριασμό τους την Τετάρτη και σήμερα ήρθε. Φυσικά και δεν είναι κανόνας ότι υπάρχουν στο Πλαίσιο AMD κάρτες σε "φρίμπι" διαθεσιμότητες, γι' αυτό και δεν είπα πουθενά πως είναι κανόνας. Απλά βλέπω ανθρώπους που τους έχει βγει το λάδι να πάρουν μια κάρτα τόσους μήνες, και σκέφτηκα μήπως είναι λύση μία AMD. Όλα υπάρχουν στο προηγούμενο σχόλιό μου.

Εγώ έκανα την παραγγελία και την επομενη μέρα το μεσημέρι με πήρανε τηλέφωνο και μου είπανε ότι θέλουν προκαταβολή το 30% του ποσου για να προχωρήσει και το έκανα. Φυσικά έχω email, απόδειξη από την μεταφορά που έκανα μέσο τραπέζης κτλ. Τώρα τι να σου πω δεν ξέρω γιατί σε κάποιους ζητάνε προκαταβολής και σε άλλους δεν ζητάνε. 

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.

Είπες την έκανες την παραγγελία τέλη Φεβρουαρίου σωστά; Μπορεί από Μάρτιο να αλλάξανε ρότα και να μην ζητάνε προκαταβολές, βλέπω κι άλλοι λένε εδώ για καταγγελίες και παίζει να τους έτσουξε (αμφιβάλλω όμως). Συνήθως σε τέτοια καταστήματα καλό είναι να παίρνεις το όνομα του ανθρώπου που σε εξυπηρετεί στο τηλέφωνο εκείνη τη στιγμή, ώστε αν ξαναπάρεις τηλέφωνο λόγω καθυστέρησης της παραγγελίας, να ζητήσεις να μιλήσεις με τον ίδιο, και πιο δύσκολα θα αρχίσει να σου λέει άλλα τροπάρια γιατί νταξ, είναι γαϊδουριά. Στο μειλ σου είπαν για άγνωστο χρόνο παράδοσης κλπ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Koutas είπε

Είπες την έκανες την παραγγελία τέλη Φεβρουαρίου σωστά; Μπορεί από Μάρτιο να αλλάξανε ρότα και να μην ζητάνε προκαταβολές, βλέπω κι άλλοι λένε εδώ για καταγγελίες και παίζει να τους έτσουξε (αμφιβάλλω όμως). Συνήθως σε τέτοια καταστήματα καλό είναι να παίρνεις το όνομα του ανθρώπου που σε εξυπηρετεί στο τηλέφωνο εκείνη τη στιγμή, ώστε αν ξαναπάρεις τηλέφωνο λόγω καθυστέρησης της παραγγελίας, να ζητήσεις να μιλήσεις με τον ίδιο, και πιο δύσκολα θα αρχίσει να σου λέει άλλα τροπάρια γιατί νταξ, είναι γαϊδουριά. Στο μειλ σου είπαν για άγνωστο χρόνο παράδοσης κλπ

Oταν με πήρανε τηλέφωνο για να πληρωσω το 30% του ποσού, ρώτησα για ημερομηνία παράδοσης και μου είπανε ότι δεν γνωρίζουνε πότε θα παραλάβουνε κομμάτια. 

Επεξ/σία από Pwpwpw
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...