greenkamikazi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Kαλησπερα, Θα ηθελα εναν εσωτερικο σκληρο δισκο 2ΤΒ για αποθηκευση και εγκατασταση παιχνιδιων. Τι παιζει? γιατι εχει πολλες επιλογες και εχω περδευτει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JDROGAS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Ssd η Ηdd; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greenkamikazi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Hdd 21 ώρες πριν, JDROGAS είπε Ssd η Ηdd; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JDROGAS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Xρειαζεσαι δισκο 3.5αρη 2ΤΒ στις 7200rpm Oλοι αυτοι ειναι στην κατηγορια που ζητας. Δικες μου προτιμησεις σε Toshiba και Western digital. (ιδιαιτερα oι black που εχουν και 5 χρονια εγγυηση) Eγω επελεξα προχθες και αγορασα τον Toshiba P300 2TB Bulk Αρχικα μου φανηκε αρκετα γρηγορος και αθορυβος αλλα ειναι νωρις ακομα Η αξιοπιστια του και η αντοχη στο χρονο θα δειξει το ποσο καλος ειναι. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2021 από JDROGAS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greenkamikazi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 19 ώρες πριν, JDROGAS είπε Xρειαζεσαι δισκο 3.5αρη 2ΤΒ στις 7200rpm Oλοι αυτοι ειναι στην κατηγορια που ζητας. Δικες μου προτιμησεις σε Toshiba και Western digital. (ιδιαιτερα oι black που εχουν και 5 χρονια εγγυηση) Eγω επελεξα προχθες και αγορασα τον Toshiba P300 2TB Bulk Αρχικα μου φανηκε αρκετα γρηγορος και αθορυβος αλλα ειναι νωρις ακομα Η αξιοπιστια του και η αντοχη στο χρονο θα δειξει το ποσο καλος ειναι. Eυχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα