esconiac400g Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, esconiac400g είπε Οχι ακομα ειναι το επομενο που θα κανω Ξήλωσα τα παντα αφησα μονο mobo +cpu+1ram,2 καλωδια ρευματος που κουμπωνουν στη mobo, την GPU κ την τροφοδοσια της. Συνεχιζει με "d6" 3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Το D6 ειναι αυτο VGA could not be recognized η καρτα παταει καλα μεσα στην θυρα; Ναι παταει σωστα, το εχω δοκιμασει πανω απο 15 φορες κ με τις 3 καρτες
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δοκιμασες να βγαλεις επεξεργαστη και να τον βαλεις παλι μηπως ο επεξεργαστης δεν βλεπει την καρτα. Να το ξεκινησεις με μονο μια μνημη στην δευτερη θεση κατω απο τον επεξεργαστη.
esconiac400g Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Δοκιμασες να βγαλεις επεξεργαστη και να τον βαλεις παλι μηπως ο επεξεργαστης δεν βλεπει την καρτα. Να το ξεκινησεις με μονο μια μνημη στην δευτερη θεση κατω απο τον επεξεργαστη. Μολις τα εκανα, εβγαλα cpu αφησα μια ραμ παλι "d6" θα μας τρελανει
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Για Bios προβλημα το βλεπω γιατι δεν μπορει ξαφνικα να χαλασαν ολες οι θυρες. Τωρα να σου πω να δοκιμασεις και αλλο τροφοδοτικο τα παντα πρεπει να ψαξεις γιατι ο διαβολος εχει πολλα ποδαρια αλλα και το pc ακομα περισσοτερα.
esconiac400g Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε Για Bios προβλημα το βλεπω γιατι δεν μπορει ξαφνικα να χαλασαν ολες οι θυρες. Τωρα να σου πω να δοκιμασεις και αλλο τροφοδοτικο τα παντα πρεπει να ψαξεις γιατι ο διαβολος εχει πολλα ποδαρια αλλα και το pc ακομα περισσοτερα. Τροφοδοτικο γιατι, αφου κ με Gpu παλια μικρη που δεν χρειαζεται τροφοδοσια βγαζει παλι το ιδιο error "d6"
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, esconiac400g είπε Τροφοδοτικο γιατι, αφου κ με Gpu παλια μικρη που δεν χρειαζεται τροφοδοσια βγαζει παλι το ιδιο error "d6" Η καρτα παιρνει ρευμα απο την μητρικη και η μητρικη απο το τροφοδοτικο. ΕΙπαμε η μητρικη εχει περισσοτερα ποδαρακια απο τον βελζεβουλη δεν εχεις να χασεις κατι εκτος απο την ωρα σου να δοκιμασεις τα παντα και με την καραντινα εχουμε ωρα αρκετη. 1
esconiac400g Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε Η καρτα παιρνει ρευμα απο την μητρικη και η μητρικη απο το τροφοδοτικο. ΕΙπαμε η μητρικη εχει περισσοτερα ποδαρακια απο τον βελζεβουλη δεν εχεις να χασεις κατι εκτος απο την ωρα σου να δοκιμασεις τα παντα και με την καραντινα εχουμε ωρα αρκετη. Κατανοητό, δυστυχώς δεν εχω 2ο τροφοδοτικό να το δοκιμάσω
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, esconiac400g είπε Κατανοητό, δυστυχώς δεν εχω 2ο τροφοδοτικό να το δοκιμάσω Φιλος συγγενης;
esconiac400g Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Στις 8/2/2021 στις 12:15 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Φιλος συγγενης; Καλησπερα και παλι δοκίμασα αλλο PSU και εξακολουθεί να εμφανιζει "d6" καμια ιδεα?
panospeter Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Αν βγάλεις τελείως την κάρτα γραφικών και χρησιμοποιήσεις τα integrated graphics το PC ανοίγει ?
esconiac400g Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, panospeter είπε Αν βγάλεις τελείως την κάρτα γραφικών και χρησιμοποιήσεις τα integrated graphics το PC ανοίγει ? Δεν εχει integrated graphic η motherboard. 12 λεπτά πριν, ougxar είπε Reset στο bios έκανες; Δεν εχω προσβαση στο bios υπαρχει τροπος να κανω διαφορετικα?
ougxar Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Βγάλε τη μπαταρία της μητρικής για 5 λεπτά και βάλε τη ξανά
esconiac400g Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 14 λεπτά πριν, ougxar είπε Βγάλε τη μπαταρία της μητρικής για 5 λεπτά και βάλε τη ξανά Το εχω κανει αυτο, επισεις εχω κανει κ clear cmos μεσω των pins, τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα