sonath13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 καλησπερα σας, γενικοτερα δεν ανοιγω θεματα αλλα αν μπορει καποιος ας βοηθησει. Ανοιξα ενα μικρο λαπτοπ ενος γνωστου και εχασα (ντρεπομαι) τα κλιψ που κουμπωνουν τα κλαωδια του πληκτρολογιου και της οθονης αφης. Ξερει κανεις καποιο κολπο γιατι εβαλα λιγο ταινια γυρω γυρω για να γινουν πιο χοντρα. στην αρχη παιζανε αλλα μετα αρχιζανε και δεν εγρφε καλα το πληκτρολογιο. τι να κανω? ειναι μοντελο 10 ετιας σιγα μην βρω κατι. ευχαριστω πολυ
Coppermine Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Eτσι όπως γράφεις δεν καταλαβαίνει κάποιος τι εννοείς και προφανώς δεν μπορεί να σε βοηθήσει, ανέβασε φωτο να καταλάβουμε τι εννοείς
sonath13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 γιατι με προσβαλεις? δεν εχω φωτογραφια να σας δειξω. Μεσα στο λαπτοπ υπαρχει η καλωδιοταινια του πληκτρολογιου που ξεκιναι πισω απο το πληκτρολογιο και κουμπωνει με κλιψ μαυρο πανω στην υποδοχη της μητρικης. Αυτο μου εχει σπασει. Ευχαριστω πολυ
rose from hell Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 πρεπει να βρεις να βαλεις κλιψακια δεν υπαρχει πατεντα
kremenarasi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 21 ώρες πριν, sonath13 είπε γιατι με προσβαλεις? δεν εχω φωτογραφια να σας δειξω. Μεσα στο λαπτοπ υπαρχει η καλωδιοταινια του πληκτρολογιου που ξεκιναι πισω απο το πληκτρολογιο και κουμπωνει με κλιψ μαυρο πανω στην υποδοχη της μητρικης. Αυτο μου εχει σπασει. Ευχαριστω πολυ το μοντελο του λαπτοπ ποιο ειναι? εχω μερικα λαπτοπ 10-ια για ανταλλακτικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα