zipo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 36 λεπτά πριν, cubilone είπε Τελικά επέλεξα να ρίξω περισσότερα χρήματα και να πάρω μια X-T4, η οποία με έχει αφήσει πολύ ικανοποιημένο και έχει όλα τα χαρακτηριστικά που έψαχνα. Επίσης πήρα έναν αντάπτορα Fringer ο οποίος ναι μεν ακριβός αλλά λειτουργεί άψογα με EF και EF-S φακούς, και σε κάποια εστιακά μήκη οι φακοί της Canon είναι πολύ φτηνότεροι αλλά όχι κατώτεροι από τους αντίστοιχους XF. Νομίζω έκανες εξαιρετική επιλογή. Η XT-4 νομίζω είναι κορυφαία. Και για τον αντάπτορα έχω διαβάσει πολύ θετικά πράγματα. Το μενού της Fuji ίσως θα ήταν για εμένα μια αρχική δυσκολία, αλλά αυτό σε μία εβδομάδα θα το έχεις συνηθίσει. Τη σκεφτόμουν πολύ σοβαρά με τον 16-55 2.8 αλλά παρέμεινα στην Canon τελικά. Με γεια. Έκανες τρομερή επιλογή. 1
cubilone Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, zipo είπε Νομίζω έκανες εξαιρετική επιλογή. Η XT-4 νομίζω είναι κορυφαία. Και για τον αντάπτορα έχω διαβάσει πολύ θετικά πράγματα. Το μενού της Fuji ίσως θα ήταν για εμένα μια αρχική δυσκολία, αλλά αυτό σε μία εβδομάδα θα το έχεις συνηθίσει. Τη σκεφτόμουν πολύ σοβαρά με τον 16-55 2.8 αλλά παρέμεινα στην Canon τελικά. Με γεια. Έκανες τρομερή επιλογή. Σ' ευχαριστώ. Ήδη νομίζω ότι αρχίζω να μαθαίνω το μενού, ευτυχώς υπάρχουν πολλοί Φουτζάκιδες εκεί έξω με επεξηγηματικά βίντεο που το κάνουν ευκολότερο. Αλλά και μόνος μου μαθαίνω γιατί είναι απόλαυση να βγαίνω έξω και απλά να παίζω με τη μηχανή, όχι μόνο να τη χρησιμοποιώ για το κανάλι μου. Χτες δοκίμασα και τον 18-135 με τον αντάπτορα και το auto focus δούλευε εντυπωσιακά καλά, και στο βίντεο και στη φωτογραφία. Αυτός ο 16-55 2.8 φαίνεται όντως πολύ καλός αλλά ακριβός - για τώρα! Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2021 από cubilone
zipo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, cubilone είπε Σ' ευχαριστώ. Ήδη νομίζω ότι αρχίζω να μαθαίνω το μενού, ευτυχώς υπάρχουν πολλοί Φουτζάκιδες εκεί έξω με επεξηγηματικά βίντεο που το κάνουν ευκολότερο. Αλλά και μόνος μου μαθαίνω γιατί είναι απόλαυση να βγαίνω έξω και απλά να παίζω με τη μηχανή, όχι μόνο να τη χρησιμοποιώ για το κανάλι μου. Χτες δοκίμασα και τον 18-135 με τον αντάπτορα και το auto focus δούλευε εντυπωσιακά καλά, και στο βίντεο και στη φωτογραφία. Αυτός ο 16-55 2.8 φαίνεται όντως πολύ καλός αλλά ακριβός - για τώρα! Ναι, έχει απίστευτα βίντεο ειδικά για Fuji. Δεν ξέρω γιατί τόσο. Έχει ένα hype στην πιάτσα νομίζω και λόγω άριστης σχεδίασης. Εντάξει, τον 16-55 τον βλέπεις για το μέλλον, μάθε τη μηχανή καλά, θα σου πάρει σίγουρα κανένα χρόνο και αν δεις ότι μπορεί να σου προσφέρει κατι παραπάνω το σκέφτεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα