dewn735 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 24 minutes ago, kazantzidis said: Το έχω σπίτι εδώ και μήνες. Πλέον δεν ξέρω αλλά δεν δουλεύει όπως στην αρχή. Από κινητά όταν βλέπω YouTube πάντα έχει 2 διαφημίσεις στην αρχή Σε κινητό, youtube vanced 2
kazantzidis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, dewn735 είπε Σε κινητό, youtube vanced iPhone εχω και iPad...
b-boy_steve Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, kazantzidis είπε iPhone εχω και iPad... Δεν λειτουργει σε ios το vanced;;; Εχω την εντυπωση πως λειτουργει και εκει.
Xvipes Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 3 hours ago, kazantzidis said: iPhone εχω και iPad... https://www.youtube.com/premium τότε. 1 1
Pokemon640 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Από συζήτηση για cookies, προχώρησε το νήμα σε Warez/Crack/Adblockers. Πάλι καλά που κατέληξε σε youtube premium 😂
fsbmaniac Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 10 ώρες πριν, kazantzidis είπε Το έχω σπίτι εδώ και μήνες. Πλέον δεν ξέρω αλλά δεν δουλεύει όπως στην αρχή. Από κινητά όταν βλέπω YouTube πάντα έχει 2 διαφημίσεις στην αρχή Στο youtube δεν κοβει διαφημίσεις... καποτε εκοβε καποιες αλλα θελει ublock για pc. Για κινητο δεν ξερω αν υπαρχει καποιο plug in.
Doubt Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Στις 8/2/2021 στις 6:41 ΜΜ, fsbmaniac είπε Για κινητο δεν ξερω αν υπαρχει καποιο plug in. DNS66 ή βλέπεις στον Firefox με το ublock origin.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα