Joshua21 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 29 minutes ago, alexariz111 said: Καλησπέρα μια ερώτηση για την alpha bank! Βάζω την κάρτα στο ΑΤΜ, παταω pin και μετά είτε ανάληψη είτε ερώτηση υπολοίπου και κατευθείαν μου βγάζει "το υπόλοιπο σας δεν είναι επαρκες". Χρήματα έχει μέσα η κάρτα, δεν παίζει τέτοιο θέμα! Μου βγάζει την απάντηση αυτή ακόμα και στη ερώτηση υπολοίπου.. οπότε κάτι άλλο συμβαίνει! Δεν μου λέει δλδ ότι έχεις...1€....5€.. ή ...100€.... Ξέρει κανείς τι παίζει; Είναι Κυριακή και δε σηκώνει κανείς τηλ... Παίζει να είναι από τη μη επικαιροποιηση στοιχείων; Καταρχήν η κάρτα αν είναι χρεωστική δεν έχει χρήματα μέσα, τα χρήματα - αν υπάρχουν - βρίσκονται μέσα σε λογαριασμό, είναι σίγουρο πως επιλέγεις το σωστό λογαριασμό ή ότι ο σωστός λογαριασμός είναι συνδεδεμένος με την κάρτα? Επίσης δεν είναι απίθανο να σου βγάζει λάθος μήνυμα, μπορεί να έχει φάει κάποιο κόλλημα, 1002 μπορεί να συμβαίνουν. Μπες μέσω web banking και δες αν έχεις κωδικούς, αλλιώς υπομονή έως αύριο στις 08:00 που μπορείς να ενημερωθείς από την εξ. πελατών.
alexariz111 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Σωστά,βρίσκονται στο λογαριασμό, αυτό εννοούσα!! Συνεχώς κάνω αναλήψεις δεν είναι πρώτη φορά που κάνω.. απλά πρώτη φορά μου βγάζει αυτό το μήνυμα.. χωρίς να ισχύει ότι το υπόλοιπο είναι ανεπαρκές! Θα μπορούσε θεωρώ να γράφει Υπόλοιπο: 0€.. έτσι δεν είναι; Οπότε νομίζω ότι κάπου έχει μπλοκάρει! Ούτε τελευταίες κινήσεις μπορώ να δω.. πάλι το ίδιο μήνυμα βγάζει.. Απλά μήπως σε κάποιον του έχει τύχει το ίδιο.. ερώτηση έκανα!! Αύριο θα λυθούν όλα πιστεύω..
Joshua21 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 2 hours ago, alexariz111 said: Σωστά,βρίσκονται στο λογαριασμό, αυτό εννοούσα!! Συνεχώς κάνω αναλήψεις δεν είναι πρώτη φορά που κάνω.. απλά πρώτη φορά μου βγάζει αυτό το μήνυμα.. χωρίς να ισχύει ότι το υπόλοιπο είναι ανεπαρκές! Θα μπορούσε θεωρώ να γράφει Υπόλοιπο: 0€.. έτσι δεν είναι; Οπότε νομίζω ότι κάπου έχει μπλοκάρει! Ούτε τελευταίες κινήσεις μπορώ να δω.. πάλι το ίδιο μήνυμα βγάζει.. Απλά μήπως σε κάποιον του έχει τύχει το ίδιο.. ερώτηση έκανα!! Αύριο θα λυθούν όλα πιστεύω.. Καλό θα ήταν τότε να γράφεις ακριβώς αυτό που εννοείς, και όχι κάτι άλλο Και όχι, ποτέ δεν έχω δει απόρριψη συναλλαγής με αιτιολογία "Υπόλοιπο: 0€", πάντα κάτι άλλο βγάζει, και ακριβώς επειδή σου βγάζει το ίδιο μήνυμα ακόμα και στην ερώτηση υπολοίπου είμαι σίγουρος πως ο λόγος είναι άλλος. Υπομονή έως αύριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα