naxosgamer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους. Πριν μερικές μέρες άνοιξα τον πρώτο μου τραπεζικό λογαριασμό μέσα από το e-banking της Alpha Bank. Έχω επιβεβαιώσει σχεδόν όλα τα στοιχεία μου εκτός της διεύθυνσης εργασίας/επαγγέλματος μου. Το πρόβλημα είναι πως δεν δουλεύω ούτε έχω κάποια κάρτα ανεργίας, καθώς είμαι ακόμη μαθητής και άνοιξα τον λογαριασμό με σκοπό το να κρατήσω μερικά χρήματα στην άκρη. Πώς μπορεί να γίνει η επικαιροποίηση, εφόσον δεν έχω κάποιο από τα έγγραφα που ζητάει η τράπεζα; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
meletis_m Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 33 λεπτά πριν, naxosgamer είπε Καλησπέρα σε όλους. Πριν μερικές μέρες άνοιξα τον πρώτο μου τραπεζικό λογαριασμό μέσα από το e-banking της Alpha Bank. Έχω επιβεβαιώσει σχεδόν όλα τα στοιχεία μου εκτός της διεύθυνσης εργασίας/επαγγέλματος μου. Το πρόβλημα είναι πως δεν δουλεύω ούτε έχω κάποια κάρτα ανεργίας, καθώς είμαι ακόμη μαθητής και άνοιξα τον λογαριασμό με σκοπό το να κρατήσω μερικά χρήματα στην άκρη. Πώς μπορεί να γίνει η επικαιροποίηση, εφόσον δεν έχω κάποιο από τα έγγραφα που ζητάει η τράπεζα; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Καλύτερα να επικοινωνήσεις με τήν εξυπερέτηση . Σε εμένα όταν ήμουν <18 ετών ο λογ/σμός ήταν μαζί με συνδικαιούχο . Μετά ως φοιτητής έβγαλα το συνδικαιούχο και έγινε απλός ταμιευτηρίου . Για τη διεύθυνση μόνιμης κατοικίας ίσως μπορέσεις με μια υπέυθυνη δήλωση απο ΚΕΠ ή μέσω του gov .gr
naxosgamer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, meletis_m είπε Καλύτερα να επικοινωνήσεις με τήν εξυπερέτηση . Σε εμένα όταν ήμουν <18 ετών ο λογ/σμός ήταν μαζί με συνδικαιούχο . Μετά ως φοιτητής έβγαλα το συνδικαιούχο και έγινε απλός ταμιευτηρίου . Για τη διεύθυνση μόνιμης κατοικίας ίσως μπορέσεις με μια υπέυθυνη δήλωση απο ΚΕΠ ή μέσω του gov .gr 18 είμαι, για αυτό ψάχνομαι, κανονικό λογαριασμό έκανα.
Joshua21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 47 λεπτά πριν, naxosgamer είπε Καλησπέρα σε όλους. Πριν μερικές μέρες άνοιξα τον πρώτο μου τραπεζικό λογαριασμό μέσα από το e-banking της Alpha Bank. Έχω επιβεβαιώσει σχεδόν όλα τα στοιχεία μου εκτός της διεύθυνσης εργασίας/επαγγέλματος μου. Το πρόβλημα είναι πως δεν δουλεύω ούτε έχω κάποια κάρτα ανεργίας, καθώς είμαι ακόμη μαθητής και άνοιξα τον λογαριασμό με σκοπό το να κρατήσω μερικά χρήματα στην άκρη. Πώς μπορεί να γίνει η επικαιροποίηση, εφόσον δεν έχω κάποιο από τα έγγραφα που ζητάει η τράπεζα; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Με μια ερώτηση στο 21 0326 0000 (εξυπηρέτηση πελατών Alpha) θα λάβεις άμεση και έγκυρη απάντηση σε αυτό που ρωτάς.
naxosgamer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Θα καλέσω την εξυπηρέτηση πελατών για να με βοηθήσουν, σας ευχαριστώ πολύ.
AntiCambeR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Στις 7/2/2021 στις 9:56 ΜΜ, naxosgamer είπε Θα καλέσω την εξυπηρέτηση πελατών για να με βοηθήσουν, σας ευχαριστώ πολύ. Εμένα μου έβγαζε υπενθύμιση στο e-banking της Alpha Bank πως δεν θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω αν δεν τους στείλω δικαιολογητικά για ταυτοποίηση.Είχα e-mail, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και αριθμό κινητού και ήθελαν και διεύθυνση εργασίας, όλα τα παραπάνω τα ήθελαν σε φωτοτυπία κλπ, η ηλεκτρονικά η σε κατάστημα. Για ποιόν λόγο να τους δώσω διεύθυνση εργασίας;Δεν έχω σταθερό σημείο εργασίας, τι τους δώσω, την διεύθυνση των γραφείων της εταιρείας; Η αν έχω αλλάξει πχ διεύθυνση κατοικίας τι σημαίνει;Αυτό είναι μεταβλητό στοιχείο. Μια χαρά γνωρίζουν τα στοιχεία μου και πόσα βγάζω. Τους πήρα τηλέφωνο και τελικά είπαν πως αυτό που επείγει είναι η ταυτότητα, τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα.Οπότε τους έδειξα μόνο την ταυτότητα, είπαν πως γίνεται ταυτοποίηση κάθε 5 χρόνια.
Joshua21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 23 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Για ποιόν λόγο να τους δώσω διεύθυνση εργασίας;Δεν έχω σταθερό σημείο εργασίας, τι τους δώσω, την διεύθυνση των γραφείων της εταιρείας; Ο λόγος που οι τράπεζες ζητάνε επικαιροποίηση στοιχείων κάθε 5 χρόνια είναι επειδή είναι υποχρεωμένες με νόμο του κράτους. Επίσης για να ενημερώσεις την διεύθυνση εργασίας σου δεν επιλέγεις εσύ τη διεύθυνση, θα τη δουν αυτοί από το δικαιολογητικό που θα τους δώσεις (βεβαίωση εργοδότη, βεβαίωση μισθοδοσίας κτλ). 31 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Η αν έχω αλλάξει πχ διεύθυνση κατοικίας τι σημαίνει;Αυτό είναι μεταβλητό στοιχείο. Αν έχεις αλλάξει διεύθυνση τότε πρέπει να παρουσιάσεις κάποιο δικαιολογητικό που να αποδεικνύει την νέα διεύθυνση. Αν και σε αυτή τη περίπτωση θα έπρεπε να είχες ήδη δηλώσει τη νέα διεύθυνση στην τράπεζα.
Bitbit Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 λογικά θα σου πούνε να τους πας ένα λογαριασμό ΔΕΗ κι ας μην είναι στο όνομα σου. Προφανώς θα είναι στο όνομα του πατέρα σου. Και μάλλον μια υπεύθυνη δήλωση ότι είσαι άνεργος. απλά υπόθεση κάνω, σε κάθε περίπτωση μιλάς με την τράπεζα
mindreader Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Εχει κανει κανεις προσφατα επικαιροποιηση στοιχειων στην Alpha, με φυσικη παρουσια σε καταστημα; Τι ζητανε να τους πας; Τηλεφωνουν οταν πλησιασει η 5ετια απο την προηγουμενη επικαιροποιηση;
alexariz111 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Καλησπέρα μια ερώτηση για την alpha bank! Βάζω την κάρτα στο ΑΤΜ, παταω pin και μετά είτε ανάληψη είτε ερώτηση υπολοίπου και κατευθείαν μου βγάζει "το υπόλοιπο σας δεν είναι επαρκες". Χρήματα έχει μέσα η κάρτα, δεν παίζει τέτοιο θέμα! Μου βγάζει την απάντηση αυτή ακόμα και στη ερώτηση υπολοίπου.. οπότε κάτι άλλο συμβαίνει! Δεν μου λέει δλδ ότι έχεις...1€....5€.. ή ...100€.... Ξέρει κανείς τι παίζει; Είναι Κυριακή και δε σηκώνει κανείς τηλ... Παίζει να είναι από τη μη επικαιροποιηση στοιχείων;
dtk-386 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 2 λεπτά πριν, alexariz111 είπε Παίζει να είναι από τη μη επικαιροποιηση στοιχείων; Οχι. Δεν είναι σίγουρα από αυτό.
Liverpool89 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Δεν ξερω αν βοηθησει σε καποιον. Σε παρομοια κατασταση. Εγω οταν ηθελα να κανω επικαιροποιηση των στοιχειων μου προσπαθωντας απο της εφαρμογης απο το κινητο, μου εβγαζε σφαλμα. Σε επικοινωνια με την εξυπηρέτηση μου προτεινε να το κανω μεσα απο το website οπου η διαδικασια προχωρησε κανονικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα