Δημήτρης123κ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα θέλω να πάρω ένα pc 1η επιλογή (πιο ακριβή) απ' το eshop Σκέφτομαι να πάρω έναν υπολογιστή στο eshop βγαίνει στα 465 και αν θέλω διαθέτη δωρεάν συναρμολόγηση αλλά δεν με ενδιαφέρει τόσο η συναρμολόγηση όσο η εγγύηση . Η εγγύηση θα είναι γενικά σαν σύστημα η σαν ανταλλακτικά 2η επιλογή να πάρω Cpu Ram Mobo Ssd Psu Από ίδιο κατάστημα Και κουτί από άλλο Και να το συναρμολόγησω μόνος θα έχει κάποια διαφορά η εγγύηση από τι στο eshop η γενικα με την συναρμολόγηση σε ένα μαγαζί ?
nickol-us Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Τα parts μεμονομένα εξακολουθούν να έχουν εγγύηση. Δεν χρειάζεται να το συναρμολογήσει το μαγαζί για να ισχύει η εγγύηση.
Δημήτρης123κ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Ναι άμα το συναρμολόγηση το μαγαζί θα έχει κάτι παραπάνω στην εγγύηση ? Δηλαδή κάποια υπηρεσία παραπάνω . Η όταν μου χαλάσει κάτι θα μου πουν εσύ δεν το συναρμολογήσες καλά Η το να πρέπει να στείλω το κάθε part ξεχωριστά
nickol-us Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Προφανώς αν στήσεις εσύ το μηχάνημα δε θα το πας για διάγνωση βλάβης, αν εννοείς αυτό. Αν το στήσουν αυτοί τους το πας και βγάζουν αυτοί τα μάτια τους, διαφορετικά τους πας το ελαττωματικό part.
Δημήτρης123κ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δηλαδή καλύτερα να το συναρμολογήσουν αυτοί ?
nickol-us Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Aν δεν έχεις την άνεση και δε σου αρέσει να ψάχνεσαι, καλύτερα αυτοί για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Δημήτρης123κ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 ευχαριστω πολυ . και κατι ακομα μηπως εχετε να μου προτεινετε μια καρτα γραφικων μεχρι 100 ευρω μεταχειρισμενη οποσδηποτε με αυτο το budget
fotaras76 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 16 ώρες πριν, Δημήτρης123κ είπε ευχαριστω πολυ . και κατι ακομα μηπως εχετε να μου προτεινετε μια καρτα γραφικων μεχρι 100 ευρω μεταχειρισμενη οποσδηποτε με αυτο το budget 1050ti, αν έχει υπόλοιπο εγγύησης ακόμα καλύτερα
Δημήτρης123κ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Ευχαριστώ πάρα πολύ βρίσκω με 100 ?
fotaras76 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Δημήτρης123κ είπε Ευχαριστώ πάρα πολύ βρίσκω με 100 ? Αν παρακολουθείς συστηματικά τις αγγελίες θα έχεις τις ευκαιρίες σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα