Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως σου είπαν και τα παιδιά τον ενημερώνεις ότι δεν θα γίνει ανανέωση συμβολαίου και τελείωσε η υπόθεση,δικό σου σπίτι είναι ότι θέλεις κάνεις από την στιγμή που δεν θα υπάρχει κάποιο συμβόλαιο οποίος και να είναι οποία ιδιότητα και να έχει δεν μπορεί να σε κάνει τίποτα απολύτως ούτε αποκτά κάποια κυριότητα και 30 χρόνια να το νοίκιαζε 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την ενημέρωση αρκει ένα εμαιλ. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως τεκμήριο. Προσωπικά θα του έλεγα ψέματα ότι το θέλω το σπίτι που κάθεται να το έχω διαθέσιμο για δική μου χρήση γιατί θα έρχομαι συχνότερα Ελλάδα. Αν είναι καφρος καλύτερα να μην τον εξαγριώσεις. 

1 ώρα πριν, yiota-papa είπε

Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας 

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Για την ενημέρωση αρκει ένα εμαιλ. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως τεκμήριο. Προσωπικά θα του έλεγα ψέματα ότι το θέλω το σπίτι που κάθεται να το έχω διαθέσιμο για δική μου χρήση γιατί θα έρχομαι συχνότερα Ελλάδα. Αν είναι καφρος καλύτερα να μην τον εξαγριώσεις. 

Βασικα δεν θελω καν να του μιλαω ,τον εχω εξαγριωσει ηδη χωρις να του πω να φυγει ακομα 😂

Δημοσ.
5 ώρες πριν, yiota-papa είπε

Βασικα δεν θελω καν να του μιλαω ,τον εχω εξαγριωσει ηδη χωρις να του πω να φυγει ακομα 😂

Μονος του εξαγριωθηκε. Να περιμενεις σιγουρα μπιστολι στα ενοικια,και να ελεγξεις πιθανες οφειλες σε νερο και ΔΕΗ,γιατι αν δεν εξοφλησει ο νοικαρης,στο τελος οι δημοσιες θα κυνηγησουν εσενα. 

Να μην του πεις ακομα οτι ετοιμαζεσαι να τον "διωξεις" , γιατι θα χασεις πιο πολλα. 
Οπως τον κοβω παντως,ειναι ψιλοστανταρ οτι θα χασεις καποια λεφτα.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Μονος του εξαγριωθηκε. Να περιμενεις σιγουρα μπιστολι στα ενοικια,και να ελεγξεις πιθανες οφειλες σε νερο και ΔΕΗ,γιατι αν δεν εξοφλησει ο νοικαρης,στο τελος οι δημοσιες θα κυνηγησουν εσενα. 

Να μην του πεις ακομα οτι ετοιμαζεσαι να τον "διωξεις" , γιατι θα χασεις πιο πολλα. 
Οπως τον κοβω παντως,ειναι ψιλοστανταρ οτι θα χασεις καποια λεφτα.

Δεν νομιζω οτι με το επαγγελμα που εχει τον " παιρνει να μπιστολιασει " τα ενοικια ,και οι παροχες ειναι στο ονομα του οποτε γιατι να κυνηγησουν εμενα.....αλλον τροπο  θα βρει να  θα με πρηξει αλλα ειδωμεν μεχρι τοτε 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, yiota-papa είπε

Δεν νομιζω οτι με το επαγγελμα που εχει τον " παιρνει να μπιστολιασει " τα ενοικια ,και οι παροχες ειναι στο ονομα του οποτε γιατι να κυνηγησουν εμενα.....αλλον τροπο  θα βρει να  θα με πρηξει αλλα ειδωμεν μεχρι τοτε 

Πρόσεξε μόνο γιατί τα χρέη προς την υπηρεσία ύδρευσης επιβαρύνουν το ακίνητο και όχι τον χρήστη αντίθετα με τη ΔΕΗ που το χρέος ακολουθεί το ΑΦΜ του χρήστη. Επίσης το ακίνητο και κατ επέκταση τον ιδιοκτήτη επιβαρύνουν τα χρέη προς τα κοινόχρηστα που μπορεί να προκύψουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με το περας της ληξης του συμβολαιου ανανεωνεις το συμβολαιο εαν το επιθυμεις και εσυ και αυτος σε τιμη ελευθερη. αυτο σημαινει οτι μπορεις να του ζητησεις οτι θελησεις. εαν δεν τον θελεις πες του μια υψηλη τιμη και απο μονος του θα την κανει. 

στο αλλο ακρο τωρα. πληρωνει στην ωρα του, ειναι αυτο που λεμε τυπικος στις υποχρεωσεις του. ειναι ελλαδα, εισαι εξωτερικο. ποσες επαφες (τηλεφωνικες) και για ποσα πραγματα να σε ενοχλησει μεσα σε εναν χρονο? δουλεια δεν εχει να κανει και σε παιρνει τηλεφωνο? εκτος και εαν το σπιτι βγαζει προβληματα λογω παλαιοτητας και θελει την επισκευη τους.

παντως σκεψου το διπλα πριν τον βγαλεις. με την τωρινη κατασταση θα αναστεναξεις να βρεις συνεπη ενοικιαστη. γενικα θα αναστεναξεις να βρεις ενοικιαστη που να πληρωνει (ολοι λογω κορονοιου την εχουν δει οτι μενουν μεσα και δινουν το 60% εις υγειαν του κοροιδου).  ο δημοσιος υπαλληλος σαν ενοικιαστης ειναι περιζητητος! πιο πολυ και απο συζυγος! 

Επεξ/σία από xsterg
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...