Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέος οδηγός, έχω πάρει πρόσφατα το δίπλωμα μου και ενδιαφέρομαι να πάρω ένα μεταχειρισμενο αμάξι, μικρό σχετικά σε μέγεθος λόγω του ότι τώρα ξεκινάω οδήγηση, ταβάνι τα 4000€, μικρή κατανάλωση και τέλη κυκλοφορίας. Δεν έχω σχεδόν καθόλου ιδέα από αυτά. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει στο τι να ψάξω ακριβώς(μοντέλα) , τι να προσέξω, τι να ρωτήσω σε αγγελίες που κοιτάω. Ευχαριστώ πολύ! 

Δημοσ.

Μπες στο car.gr και βάλε ότι επιθυμείς στα φίλτρα αν και κατανάλωση δεν νομίζω να λέει κάπου.

Κυβικά μέχρι 1300 ώστε να έχει κάτω από 200€ τέλη κυκλοφορίας (εκτός αν βρεις κάτι μετά το 2010 όπου πάει με βάση τους ρύπους οπότε και εκεί λογικά θα είσαι καλά αν και ίσως μπορείς να ανέβεις σε κυβικά).

Βάλε να είναι από ιδιώτη και την περιοχή σου (Αττική, Θεσσαλονίκη, κτ).

Στα χρήματα βάλε +500-1000€ ώστε να σου βγάλει και αγγελίες κοντά στα χρήματα σου και επίσης θα μπορείς λίγο να ρίξεις την τιμή στα επιθυμητά επίπεδα.

Βρες 2-3 αγγελίες (και ίσως μοντέλα που σου αρέσουν) και έλα πάλι εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Ο καθένας θα σου πει μακριά από το τάδε το τάδε και το τάδε, ας διαλέξεις κάτι που σου φαίνεται ωραίο και το βλέπουμε το υπόλοιπο κομμάτι. Άλλοι είχαν θέμα με συγκεκριμένες μάρκες ενώ σε άλλους δεν έβγαλαν πρόβλημα.

Ίσως κανένα Toyota Yaris, Open Corsa, Hyundai i20 να είναι κοντά στα χρήματα σου. Ίσως να χρειαστεί να ανέβεις λίγο.

Καλό ψάξιμο. :)

Υ. Γ Όσο γίνεται να είναι σε καλύτερη κατάσταση το αμάξι, τουλάχιστον από σέρβις. Τώρα στα χιλιόμετρα κάτω από 150χιλ δεν ξέρω αν θα βρεις από ιδιώτη αλλά ας το ελπίσουμε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Plus στα έξοδα υπολόγισε μεταβίβαση και ασφάλεια κυρίως , ίσως και κάποιο "μικρό service" λιπαντικό .

Μικρή κατανάλωση πας σε φυσικό αέριο εαν έχεις στη περιοχή σου , υγραέριο , πετρέλαιο *εαν ΘΑ κάνεις χιλιόμετρα και βενζίνη 

Επεξ/σία από terry308
  • Like 2
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέος οδηγός, έχω πάρει πρόσφατα το δίπλωμα μου και ενδιαφέρομαι να πάρω ένα μεταχειρισμενο αμάξι, μικρό σχετικά σε μέγεθος λόγω του ότι τώρα ξεκινάω οδήγηση, ταβάνι τα 4000€, μικρή κατανάλωση και τέλη κυκλοφορίας. Δεν έχω σχεδόν καθόλου ιδέα από αυτά. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει στο τι να ψάξω ακριβώς(μοντέλα) , τι να προσέξω, τι να ρωτήσω σε αγγελίες που κοιτάω. Ευχαριστώ πολύ! 

Δεν θα σου δωσει κανεις καποια ολοκληρωμενη εικονα για απαντηση γιατι πρεπει να γραψει πολλα.. και ο καθενας κραταει τις γνωσεις του για την παρτι του!

Απλα αν δεν ξερεις να ''συμπεριφερεσαι'' σωστα στο αυτοκινητο.. νοικιασε ενα για 1 μηνα και κυκλοφορα συνεχεια μεχρι να παρεις το κολλαει-τον αερα..!

Απο κει και περα τιμια ειναι micra,yaris,swift,i20. Λενε και για το panda περα απο το τιμονι που βγαζει θεμα..

Σιγουρα το ματι σου θα γλυκοκοιταζει polo,ibiza,corsa,fiesta. Καινε ομως περισσοτερο και αν δεν ειναι καλοσυντηρημενα θα σου κακοφανει στις δαπανες..!

Αν κοιτας πολυ το οικονομικο κομματι τοτε κοιτας σε c1-107-aygo και picanto

Θες μηχανικο και φανοποιο για ελεγχο!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...