LumosMaxima Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω μνήμη RAM για ένα σταθερό που έχω. Σας παραθέτω τις εικόνες από CPU-Z. Αν κάποιος/α μπορεί να με βοηθήσει να βρω μνήμες μέσω του e-shop (με βολεύει) θα το εκτιμούσα πολύ γιατί είμαι λίγο άσχετος. Αν τα διάβασα καλά, ψάχνω μια DDR3 στα 1333 Mhz; Αν ναι, οποιαδήποτε μάρκα μου κάνει; Πρέπει να προσέξω κάτι άλλο;
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Ανεβάστε και μια εικόνα από το SPD. Είναι έτοιμο PC (Dell, Lenovo, HP);
LumosMaxima Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Όχι δεν είναι έτοιμο. Εγώ το είχα φτιάξει. Για κάποιον λόγο το SPD δεν βγάζει ενδείξεις. Δεν δείχνει κάτι. Με τις υπάρχουσες φώτο δεν βγάζουμε άκρη; Ευχαριστώ και για την απάντηση, το εκτιμώ γιατί ψάχνομαι και δεν ξέρω τι να κάνω. 3 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Ανεβάστε και μια εικόνα από το SPD. Είναι έτοιμο PC (Dell, Lenovo, HP);
tzitzikas2 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μήπως να δεις καλύτερα τι γράφει πάνω το module?
JDROGAS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, LumosMaxima είπε Όχι δεν είναι έτοιμο. Εγώ το είχα φτιάξει. Για κάποιον λόγο το SPD δεν βγάζει ενδείξεις. Δεν δείχνει κάτι. Με τις υπάρχουσες φώτο δεν βγάζουμε άκρη; Ευχαριστώ και για την απάντηση, το εκτιμώ γιατί ψάχνομαι και δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν μπορει να μη γραφει Πηγαινε στην καρτελλα spd,πατησε πανω στη μπαρα που λεει memory slot selction και δες σε ποιο slot ειναι η μνημη σου. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2021 από JDROGAS
LumosMaxima Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Μήπως να δεις καλύτερα τι γράφει πάνω το module? Ναι παιδιά είχατε δίκιο. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2021 από LumosMaxima 1 1
nickol-us Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 1333mhz, 1.5v, 9cl Αυτά είναι τα στοιχεία που πρέπει να δεις. Ωστόσο μαζί θα πήγαινα και σε αναβάθμιση cpu, έστω στον φτηνότερο i3 4th gen. Με κάνα 25αρι μάλλον βρίσκεις και i5, νομίζω εκεί θα έβλεπες διαφορά. 2
LumosMaxima Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 5 ώρες πριν, nickol-us είπε 1333mhz, 1.5v, 9cl Αυτά είναι τα στοιχεία που πρέπει να δεις. Ωστόσο μαζί θα πήγαινα και σε αναβάθμιση cpu, έστω στον φτηνότερο i3 4th gen. Με κάνα 25αρι μάλλον βρίσκεις και i5, νομίζω εκεί θα έβλεπες διαφορά. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα