Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα αγορασα μια τηλεοραση sony A8 65.Θελω να παρακολουθω ευρολιγκα και ερτφλιξ αλλα στα διαθεσιμα google app της δεν εχει ουτε το euroleague app ουτε το ertflix. Υπαρχει τροπος να τα προσθεσω στην τηλεοραση η μονο μεσω airplay και chrοme cast απο ταμπλετ? Επισης  υπαρχει περιπτωση να τα προσθεσει η εταιρια αργοτερα μεσω των ενημερωσεων της τηλεορασης?

Δημοσ.

Καλημέρα, εννοείς δεν τα έχει προεγκατεστημένα ή δεν τα βρίσκεις για να τα κατεβάσεις καν; Δεν έχω την ίδια τηλεόραση, έχω όμως sony με android και τουλάχιστον το ertflix υπάρχει και λειτουργεί. Για το euroleague app να σου πω την αλήθεια δεν το έχω καν ψάξει ποτέ γιατί το κάνω cast από το κινητό.

Δημοσ.

Στο googlele play store  δεν υπαρχουν τα εψαξα και απο το ιντερνετ και μου λεει οτι η τηλεοραση δεν ειναι συμβατη με αυτην την εφαρμογη. Υππαρχει περιπτωση να προστεθουν αργοτερα?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Spiretovenceremos είπε

Στο googlele play store  δεν υπαρχουν τα εψαξα και απο το ιντερνετ και μου λεει οτι η τηλεοραση δεν ειναι συμβατη με αυτην την εφαρμογη. Υππαρχει περιπτωση να προστεθουν αργοτερα?

η τηλεοραση σου εχει λογισμικο android οποτε ή κατεβαζεις ενα εναλλακτικο πχ aptoide tv, ειτε τα βαζεις σε ενα usb και κανεις εγκατασταση στην τηλεοραση σου  με ενα file explorer.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, manoskost είπε

η τηλεοραση σου εχει λογισμικο android οποτε ή κατεβαζεις ενα εναλλακτικο πχ aptoide tv, ειτε τα βαζεις σε ενα usb και κανεις εγκατασταση στην τηλεοραση σου  με ενα file explorer.

To 2o δηλ η εγκατασταση με usbπως ακριβως γινεται?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Spiretovenceremos είπε

To 2o δηλ η εγκατασταση με usbπως ακριβως γινεται?

καταρχην το ertflix υπαρχει στο playstore μπορεις να το κατεβασεις:  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ertflix.app                                                                 με στικακι γινεται ως εξης: κατεβαζεις την εφαρμογη στο pc την βαζεις σε ενα usb και κανεις εγκατασταση στην τηλεοραση, εναλλακτικα κατεβασε στην τηλεοραση το aptoide tv και κατεβαζεις απο εκει οποια εφαρμογη θελεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...