Προς το περιεχόμενο

Αγορά HDD(s?)

Ola150

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, 

Σήμερα μετά από θέματα που είχα με διάφορα προγράμματα και την ταχύτητα τους, είδα στο HDSentinel πως οι 2 WD σκληροί δίσκοι που έχω από το 2009, (έναν Green κι έναν Black), έχουν ο Green 26% υγεία και ο Black 71%, δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο όσον αφορά τις ημέρες που τους απομένουν (26 και 71 αντίστοιχα) αλλά για να μην βρεθώ προ εκπλήξεως, θέλω να αγοράσω νέο δίσκο ή δίσκους.

Κι εδώ είναι που έρχεστε εσείς,

Γενικά εμπιστεύομαι την WD, δεν έχω παράπονο, 12 χρόνια μου έχουν βγάλει αμφότεροι, οπότε λέω να πάω σε WD πάλι.

Οι δίσκοι που έχω τώρα είναι : 
1x WD Green 1TB

1x WD Black 1TB

1x Samsung 250GB Sata SSD

1 x ADATA 1TB nvme SSD

Τον σκληρό τον θέλω και για αποθήκευση και για να βάζω παιχνίδια, γιατί δεν θέλω να γεμίσω τον ADATA. Να πάρω έναν 2ΤΒ black παρόλο που η τιμή του πλέον είναι σαν 1ΤΒ nvme SSD; Να πάρω 2ΤΒ κάποιας άλλης μάρκας; Να πάρω WD blue που είναι πιο φθηνός αλλά και πιο αργός; 

Άσχετο, οι Green τι έπαθαν; Δεν βλέπω κανέναν HDD για αγορά, μόνο SSD.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι W/D και μενα μου εχουν βγει αθανατοι ειναι οντως αξιοπιστοι.Μαλιστα εχω 2 black εναν 1ΤΒ κι εναν 2ΤΒ.

Τωρα ειπα να τους δωσω γιατι πλεον δεν με φτανουν και να προχωρησω μαλλον σε toshiba.

Tους green μαλλον τους καταργησαν....δεν τους συμπαθησα και ποτε εναν πηρα και μου εσκασε σε εναν χρονο,κι απο τοτε μονο black.

Πηρα χθες εναν Toshiba P300 2ΤΒ-64mb cache 7200rpm (θα παρω κι αλλους αλλα γενικα ειμαι της νοοτροπιας οχι πολυ μεγαλων δισκων) σε προσφορα στα 49,90.

Κοιταξα εκτενως χαρακτηριστικα,ταχυτητες,θορυβο,benchmarks,αξιολογησεις πριν κανω αγορα.

Δεν γνωριζω τι θα μου βγει αλλα ειναι αρκετα γρηγορος και αρκετα ησυχος επισης και σε πολυ καλη τιμη.(τον δουλεψα στο ιδιο pc με τους black και δεν μπορω να πω οτι ειδα διαφορες στην ταχυτητα στη μεταφορα μεγαλων αρχειων)

Η toshiba ειναι αξιοπιστη στους δισκους γενικοτερα κι ελπιζω να μου βγει.......

Προσοχη αυτους που θα δεις με 256 cache ειναι στις 5400rpm ειτε w/d ειτε toshiba για 7200rpm πας σε 64mb cache

Επεξ/σία από JDROGAS
  • Thanks 1

10 ώρες πριν, JDROGAS είπε

Οι W/D και μενα μου εχουν βγει αθανατοι ειναι οντως αξιοπιστοι.Μαλιστα εχω 2 black εναν 1ΤΒ κι εναν 2ΤΒ.

Τωρα ειπα να τους δωσω γιατι πλεον δεν με φτανουν και να προχωρησω μαλλον σε toshiba.

Tους green μαλλον τους καταργησαν....δεν τους συμπαθησα και ποτε εναν πηρα και μου εσκασε σε εναν χρονο,κι απο τοτε μονο black.

Πηρα χθες εναν Toshiba P300 2ΤΒ-64mb cache 7200rpm (θα παρω κι αλλους αλλα γενικα ειμαι της νοοτροπιας οχι πολυ μεγαλων δισκων) σε προσφορα στα 49,90.

Κοιταξα εκτενως χαρακτηριστικα,ταχυτητες,θορυβο,benchmarks,αξιολογησεις πριν κανω αγορα.

Δεν γνωριζω τι θα μου βγει αλλα ειναι αρκετα γρηγορος και αρκετα ησυχος επισης και σε πολυ καλη τιμη.(τον δουλεψα στο ιδιο pc με τους black και δεν μπορω να πω οτι ειδα διαφορες στην ταχυτητα στη μεταφορα μεγαλων αρχειων)

Η toshiba ειναι αξιοπιστη στους δισκους γενικοτερα κι ελπιζω να μου βγει.......

Προσοχη αυτους που θα δεις με 256 cache ειναι στις 5400rpm ειτε w/d ειτε toshiba για 7200rpm πας σε 64mb cache

Μάλλον θα τον αγοράσω τον Toshiba, ωστόσο το HD Sentinel πλέον λέει 100% υγεία στον έναν (από 26%) και στον άλλον παρέμεινε 71%. Τι φάση;

4 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Κανε τις κινησεις σου γρηγορα εστω με ενα δισκο να αρχισεις να παιρνεις backup μην παθεις καμια ζημια.

Προεορτια ειναι!

Κρίμα ρε γαμώτο, αν μπορούσα δεν θα τους άλλαζα ποτέ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...