Προς το περιεχόμενο

Box σύνδεσης και οπτική ίνα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, πρόσφατα πρόσθεσαν ένα καινούργιο box κοντά στο σπίτι μου. Το καλώδιο που παίρνει σήμα το box έρχεται από το έδαφος (έχουν σκάψει). Υπάρχει περίπτωση το συγκεκριμένο box να συνδέεται μέσω οπτικής ίνας; (Δεν υπάρχει εναέριο καλώδιο από κολώνα στο συγκεκριμένο box)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρέπει να βγάλω φώτο, απλά φανταστείτε ότι είναι ένα box (άσπρο κουτί ΟΤΕ σε καινούργια κολώνα) και το καλώδιο έρχεται από το έδαφος. Ενώ σε άλλα box  στη γειτονιά απ' ότι έχω δει έρχεται εναέρια καλώδιο. Δεν νομίζω ότι είναι χαλκός, γιατί αν ήταν πολύ απλά θα το πήγαιναν από κολώνα σε κολώνα, κάνω λάθος;

5 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε

Ίσως και να είναι αναμονή για οπτική, έχω δει και εγώ, απλά είναι αρκετά πιο μεγάλο από τα άλλα έτσι;

Ναι είναι μεγαλύτερο, εκτός από οπτική ίνα υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι άλλο (χαλκός;! - το αποκλείω) και να έρχεται από το έδαφος; Απ' οτι καταλαβαίνω, έχουν τραβήξει οπτική ίνα από το ΚΑΦΑΟ στο BOX και μετά χαλκός μέχρι τα σπίτια. 

1 λεπτό πριν, Kozanitis1 είπε

Από το έδαφος έρχεται ένα λεπτό σωληνάκι; χρώμα άσπρο ή κόκκινο;

Όχι, έρχεται ένα μαύρο καλώδιο (σωλήνα) , σχετικά μεγάλης διατομής. Δεν είναι λεπτό

Αφού αναφέρεις και νέα κολόνα, λογικά νέο ΒΟΧ είναι για επέκταση του απερχόμενου δικτύου. Και τα εναέρια που λες, σε κάποιο σημείο από ΒΟΧ ξεκινάνε. Λογικά θα κρεμαστούν και εναέρια αργότερα...

1 ώρα πριν, SaFiS είπε

Αφού αναφέρεις και νέα κολόνα, λογικά νέο ΒΟΧ είναι για επέκταση του απερχόμενου δικτύου. Και τα εναέρια που λες, σε κάποιο σημείο από ΒΟΧ ξεκινάνε. Λογικά θα κρεμαστούν και εναέρια αργότερα...

Ναι, για επέκταση είναι σίγουρα. Τι σχέση έχει όμως το καλώδιο από το έδαφος δεν καταλαβαίνω, αν δεν είναι οπτική ίνα.

4 λεπτά πριν, papbilly1 είπε

Ναι, για επέκταση είναι σίγουρα. Τι σχέση έχει όμως το καλώδιο από το έδαφος δεν καταλαβαίνω, αν δεν είναι οπτική ίνα.

Ολα απο το εδαφος έρχονται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...