Addicted_21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Είσαι λίγο πεσμένος τελευταία, διαβάζεις 1-2 νήματα στο insomnia και πας με αέρα George Clooney και την πέφτεις στη Megan Fox. Να'στε καλά ρε παίδες.
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, m.gial είπε Τίποτα από αυτά. Απλά είναι μια κοπέλα που ενδιαφέρεται για μένα και μου μιλαει για πράγματα της καθημερινότητας. Είναι πολύ συζητήσιμη, απλά εμενα με ενοχλεί που λεει ποια δεν είναι Οκ.Θα παίξω και εγώ στο τρολοθεματάκι. Αυτή ξέρει ποιος είσαι;Εσύ την ρωτησες ποια είναι;Είσαι σίγουρος ότι είναι κοπέλα;
DownUNDERground Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Έλα ρε σεις, απαντήστε σοβαρά στον άνθρωπο, αφού διευκρίνισε ότι δεν τρολάρει. 1 ώρα πριν, vins είπε Γράφεις ότι θέλεις να ξέρεις αν είναι όντως αυτή που λέει. Ποια σου λεει ότι είναι δλδ; Η Πάμελα Άντερσον. Μαθαίνει ελληνικά και κάνει εξάσκηση.😁
Stergios74 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Προσοχή στις ευγενικές που μιλάνε για καθημερινά θέματα. Έχουν κακό σκοπό. Να σε παντρευτούν. ☠️ ΥΓ. Αυτό το χλατσ χλατσ με στοιχιωσε
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Για κάτι τέτοια θέματα, κάθομαι και τρώω τη ζωή μου στο ίντερνετ.. 1 ώρα πριν, *Kopanos* είπε Τύπε Καρφώνεσαι εσύ.. χαχα
tigergreg Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, Stergios74 είπε ΥΓ. Αυτό το χλατσ χλατσ με στοιχιωσε Αυτο δεν ειναι τιποτα.... Που να ακους ολο το βραδυ....ΓΚΚΚΚ-ΓΚΚΚΚΚ!!!!!!🤩
christos4 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 αποθήκευσε το κινητό της σε smartphone και τσέκαρε το whatsapp, viber, telegram κλπ. αν έχει εκεί λογαριασμό ίσως έχει και φωτογραφία
great Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 6 ώρες πριν, m.gial είπε Δυστυχώς αυτόν τον αριθμό δεν τον έχω σε smartphone. Είναι σε απλή συσκευή ΝΟΚΙΑ δηλαδή δεύτερος ή τρίτος αριθμος, και σε παλιο ΝΟΚΙΑ τσιλιμπουρδίζεις γενικώς έτσι ???????
Βασίλης_29 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 19 λεπτά πριν, Stergios74 είπε Προσοχή στις ευγενικές που μιλάνε για καθημερινά θέματα. Έχουν κακό σκοπό. Να σε παντρευτούν. ☠️ ΥΓ. Αυτό το χλατσ χλατσ με στοιχιωσε Ωχ και μετά θα μας φάνε τα σπίτια και τις Mercedes.
stef157 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 5 ώρες πριν, m.gial είπε Τι ερώτηση ήταν αυτή. Σαμποτάζ κάνεις? Απλά επειδή οι γυναίκες είναι ύπουλες και περίεργες, αν της το κλείσω απότομα μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Δεν ξέρω. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ βλέπω να κόβω τη κάρτα και να τη πετάω στα σκουπίδια Οι γυναίκες είναι ύπουλες και περίεργες λέει. Άστο φίλε, μάλλον έχεις να πας χρόνια με γυναίκα και σε έχει βαρέσει κάτι στο κεφάλι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις