Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είσαι λίγο πεσμένος τελευταία, διαβάζεις 1-2 νήματα στο insomnia και πας με αέρα George Clooney και την πέφτεις στη Megan Fox.

Να'στε καλά ρε παίδες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, m.gial είπε

Τίποτα από αυτά. Απλά είναι μια κοπέλα που ενδιαφέρεται για μένα και μου μιλαει για πράγματα της καθημερινότητας. Είναι πολύ συζητήσιμη, απλά εμενα με ενοχλεί που λεει ποια δεν είναι

Οκ.Θα παίξω και εγώ στο τρολοθεματάκι.

Αυτή ξέρει ποιος είσαι;Εσύ την ρωτησες ποια είναι;Είσαι σίγουρος ότι είναι κοπέλα;

Δημοσ.

Έλα ρε σεις, απαντήστε σοβαρά στον άνθρωπο, αφού διευκρίνισε ότι δεν τρολάρει.

1 ώρα πριν, vins είπε

Γράφεις ότι θέλεις να ξέρεις αν είναι όντως αυτή που λέει. Ποια σου λεει ότι είναι δλδ;

Η Πάμελα Άντερσον. Μαθαίνει ελληνικά και κάνει εξάσκηση.😁

Δημοσ.

Προσοχή στις ευγενικές που μιλάνε για καθημερινά θέματα. Έχουν κακό σκοπό. Να σε παντρευτούν. ☠️

ΥΓ. Αυτό το χλατσ χλατσ με στοιχιωσε

Δημοσ.

Για κάτι τέτοια θέματα, κάθομαι και τρώω τη ζωή μου στο ίντερνετ.. :) 

1 ώρα πριν, *Kopanos* είπε

Τύπε

Καρφώνεσαι εσύ.. χαχα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Stergios74 είπε

Αυτο  δεν  ειναι   τιποτα....

Που  να   ακους   ολο  το  βραδυ....ΓΚΚΚΚ-ΓΚΚΚΚΚ!!!!!!🤩

Δημοσ.
6 ώρες πριν, m.gial είπε

Δυστυχώς αυτόν τον αριθμό δεν τον έχω σε smartphone. Είναι σε απλή συσκευή ΝΟΚΙΑ

δηλαδή δεύτερος ή τρίτος αριθμος, και σε παλιο ΝΟΚΙΑ

τσιλιμπουρδίζεις γενικώς έτσι ???????

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Stergios74 είπε

Προσοχή στις ευγενικές που μιλάνε για καθημερινά θέματα. Έχουν κακό σκοπό. Να σε παντρευτούν. ☠️

Ωχ και μετά θα μας φάνε τα σπίτια και τις Mercedes. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, m.gial είπε

Τι ερώτηση ήταν αυτή. Σαμποτάζ κάνεις? Απλά επειδή οι γυναίκες είναι ύπουλες και περίεργες, αν της το κλείσω απότομα μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Δεν ξέρω. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ βλέπω να κόβω τη κάρτα και να τη πετάω στα σκουπίδια

Οι γυναίκες είναι ύπουλες και περίεργες λέει. Άστο φίλε, μάλλον έχεις να πας χρόνια με γυναίκα και σε έχει βαρέσει κάτι στο κεφάλι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...