_Kostantinos_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, m.gial είπε Τίποτα από αυτά. Απλά είναι μια κοπέλα που ενδιαφέρεται για μένα και μου μιλαει για πράγματα της καθημερινότητας. Είναι πολύ συζητήσιμη, απλά εμενα με ενοχλεί που λεει ποια δεν είναι Μάρτυρας του Ιεχωβά ή σατανιστές είναι.Προσεχε για την ζωή σου
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Αμα σου ζητήσει να βρεθείτε μη το κάνεις... μπορεί να σε βιάσει!
ougxar Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μηπως ειναι κανενας καλλιτεχνης και σε παιρνει τηλ και αυτοικανοποιειται? για ψαξτο
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, ougxar είπε Μηπως ειναι κανενας καλλιτεχνης και σε παιρνει τηλ και αυτοικανοποιειται? Κοπέλα είπε... Αν δεν είναι κοπέλα και είναι '' κοπέλα '' με προσόντα να της μιλάει τοίχο τοίχο 1
ougxar Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μπορει να αλλαζει τη φωνη δεν υπαρχει θεμα,αμα ακουει χλατς χλατς να ανησυχει 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 31 λεπτά πριν, theoritikos είπε Τόσο δύσκολο είναι να γκουγκλάρεις το τηλέφωνο της? To έκανα αλλά ΔΕΝ...
vins Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, m.gial είπε Δυστυχώς έχω ένα πρόβλημα και θέλω τη γνώμη σας. Να διευκρινίσω ότι δεν τρολάρω Με παίρνει μια κοπέλα εδώ και μια εβδομάδα τηλέφωνο στο κινητό μου. Με αριθμό. Δεν τη ξέρω. Είναι πολύ ευγενική, μιλάει τελείως καλοπροαίρετα, απλά από αυτά που λέει όπως είναι λογικό, ε δεν τα πιστεύω. Γνωρίζετε αν έχω το δικαίωμα να πάω στην εταιρεία που είναι, να πω τον αριθμό και να μου πουν σε ποια ανήκει? Γνωρίζω ότι αυτό είναι για προσωπικά δεδομένα αλλά τι άλλη επιλογή έχω? Επαναλαμβανω μιλάει ευγενικά και καλοπροαίρετα, απλά θέλω να ξερω αν οντως ειναι εκεινη που λεει... ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ που δεν υπάρχει κάποια άλλη άκρη, γνωρίζετε αν έχω το δικαίωμα να πάρω στην εταιρεία που ανήκω, και να ακυρώσω τον αριθμό μου? Έτσι και αλλιώς είναι ένας παλιός αριθμός που δεν τον πολυχρησιμοποιώ απλά είναι ενταγμένος σε μια δεύτερη συσκευή Γράφεις ότι θέλεις να ξέρεις αν είναι όντως αυτή που λέει. Ποια σου λεει ότι είναι δλδ;
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, ougxar είπε Μπορει να αλλαζει τη φωνη δεν υπαρχει θεμα,αμα ακουει χλατς χλατς να ανησυχει Αμα αλλάζει τη φωνή και δεν την έχει καταλάβει δεν μιλάμε απλά για καλλιτέχνη αλλά για καλλιτεχνάρα μεγάλη! Ναι, αν ακουστεί χλατσάρισμα ο νηματοθέτης οφείλει να το καταθέσει. 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 1. Βάζεις το τηλέφωνο στο google. Αν δεν βρεις κάτι από εκεί δύσκολο. 2. Ψάχνεις υπηρεσίες καταλόγου από τον παροχο της, εφόσον δεν το έχει βάλει στα απόρρητα τότε ίσως σου πουν σε ποιον ανήκει. Πάντως οκ αν δεν τρολάρεις, είναι σπάνια περίπτωση αυτό, μου έχει τόσο εμένα όσο και σε κολλητό να καλέσουν κοπελες μόνο μια φορά και να μας κάνουν φάρσα η να μας πετάξουν μπιχτες, τώρα να κάθεται καποιος/α να σε παίρνει έτσι μόνο ένα πράγμα αποσκοπεί κατ' εμέ, να πέσεις στο τρυπάκι να σε γνωρίσει να δει που μένεις και είτε να σε κλέψουν είτε να σου πάρουν κάτι, σίγουρα θα έχουν κάποια πληροφόρηση για εσένα από κάποιον φίλο σου ή γνωστό σου που είπε κάτι παραπάνω για εσένα το οποίο δεν έπρεπε να πει και ψαχνουν τρόπο προσέγγισης για δικό τους οφελος. Διαφορετικά μόνο για ψυχιατρείο πρέπει να είναι κάποια για να καλεί έναν άγνωστο συνεχώς για "πολιτισμένο διάλογο". Προφανώς μιλάει ευγενικά και πολιτισμένα για να μην τους κλείσεις το τηλέφωνο και να πετύχουν τον σκοπό τους. 23 λεπτά πριν, m.gial είπε To έκανα αλλά ΔΕΝ... Κατι που σκέφτηκα, δοκίμασε να καλέσεις το νούμερο με απόκρυψη σε πολλα και διάφορα διαστήματα να δεις αν το σηκώσει η ίδια.
Joshua21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, m.gial είπε Κοίτα μιλάε ευγενικά, αρκετά πολιτισμένα. Συζηταμε για διάφορα θέματα απλα επειδή τα τρολαρίσματα είναι της εποχής , ε δεν μπορώ να πιστεύω στο καθετί που αναφέρει Η τερατίνα είναι: 1
Petros Electron Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Αν θέλεις την γνωμη μου, κακώς εχεις πέσει σε αυτο το τρυπακι και μιλάς με μια άγνωστη και όσο ποιο πολύ μιλάς μαζι της τοσο ποιο πολυ ανοίγεσαι και λες και πράγματα για εσένα. Αυτη (η κοπέλα) για να το κάνει αυτό εχει κάποιο σκοπό, ισως να μην ειναι κάλος, ισως να ειναι βαλτή, ίσως πολλά. Πολύ απλα πες της τελος ο διάλογος. Πες της οτι εισαι σε σχέση, παντρεμένος οτι σου ερθει για να σταματήσει να σε ενοχλεί. Αν σε παιρνει τηλ/νο κλείνε το της θα βαρεθεί και θα σταματήσει. Αν συνεχίσεις τοτε τι να σου πω.. Κατα την γνώμη μου ειναι ρισκο.. 1
argimeg Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Να σε καλά ρε ts, που έβαλες σε κόπο κάποιους να απαντήσουν με χιούμορ και γελάμε και εμείς Αμα σου ζητήσει να βρεθείτε μη το κάνεις... μπορεί να σε βιάσει! Μηπως ειναι κανενας καλλιτεχνης και σε παιρνει τηλ και αυτοικανοποιειται? για ψαξτο Μάρτυρας του Ιεχωβά ή σατανιστές είναι.Προσεχε για την ζωή σου 1
Petros Electron Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, argimeg είπε Να σε καλά ρε ts, που έβαλες σε κόπο κάποιους να απαντήσουν με χιούμορ και γελάμε και εμείς Αμα σου ζητήσει να βρεθείτε μη το κάνεις... μπορεί να σε βιάσει! Μηπως ειναι κανενας καλλιτεχνης και σε παιρνει τηλ και αυτοικανοποιειται? για ψαξτο Μάρτυρας του Ιεχωβά ή σατανιστές είναι.Προσεχε για την ζωή σου H πολύ άπλα να σου πει να πατε σε κανένα ξενοδοχείο να "φασωθητε" και να ξυπνήσεις έπειτα σε καμιά μπανιερά γεμάτη παγάκια και να σου λείπει κανένα νεφρό η άλλο όργανο.. Το οτι έχει κινητό (νούμερο) δεν λέει κάτι.. Μπορεί να ειναι σε οποιουδήποτε το όνομα
argimeg Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, Petros Electron είπε H πολύ άπλα να σου πει να πατε σε κανένα ξενοδοχείο να "φασωθητε" και να ξυπνήσεις έπειτα σε καμιά μπανιερά γεμάτη παγάκια και να σου λείπει κανένα νεφρό η άλλο όργανο.. Το οτι έχει κινητό (νούμερο) δεν λέει κάτι.. Μπορεί να ειναι σε οποιουδήποτε το όνομα Για να καταφέρεις να την πατήσεις έτσι την σήμερον ημέρα θα πρέπει τουλάχιστον να είσαι ένας απο τους δύο στην ταινία ''ο ηλίθιος και πανηλήθιος''
*Kopanos* Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Τύπε δώσε το τηλέφωνο της σε πμ να σκότωσω λίγο ελευθερο χρόνο που εχω 😜
Προτεινόμενες αναρτήσεις