Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δυστυχώς έχω ένα πρόβλημα και θέλω τη γνώμη σας. Να διευκρινίσω ότι δεν τρολάρω Με παίρνει μια κοπέλα εδώ και μια εβδομάδα τηλέφωνο στο κινητό μου. Με αριθμό. Δεν τη ξέρω. Είναι πολύ ευγενική, μιλάει τελείως καλοπροαίρετα, απλά από αυτά που λέει όπως είναι λογικό, ε δεν τα πιστεύω. Γνωρίζετε αν έχω το δικαίωμα να πάω στην εταιρεία που είναι, να πω τον αριθμό και να μου πουν σε ποια ανήκει? Γνωρίζω ότι αυτό είναι για προσωπικά δεδομένα αλλά τι άλλη επιλογή έχω? Επαναλαμβανω μιλάει ευγενικά και καλοπροαίρετα, απλά θέλω να ξερω αν οντως ειναι εκεινη που λεει... ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ που δεν υπάρχει κάποια άλλη άκρη, γνωρίζετε αν έχω το δικαίωμα να πάρω στην εταιρεία που ανήκω, και να ακυρώσω τον αριθμό μου? Έτσι και αλλιώς είναι ένας παλιός αριθμός που δεν τον πολυχρησιμοποιώ απλά είναι ενταγμένος σε μια δεύτερη συσκευή
panostza Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Αν έχεις smartphone (και στο iphone και στο android) υπάρχει η επιλογή να μπλοκάρεις έναν αριθμό και να μη χτυπάει όταν σε καλεί. Αυτός απλώς βλέπει ότι "μιλάς" ή κάτι.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, panostza είπε Αν έχεις smartphone (και στο iphone και στο android) υπάρχει η επιλογή να μπλοκάρεις έναν αριθμό και να μη χτυπάει όταν σε καλεί. Αυτός απλώς βλέπει ότι "μιλάς" ή κάτι. Δυστυχώς αυτόν τον αριθμό δεν τον έχω σε smartphone. Είναι σε απλή συσκευή ΝΟΚΙΑ
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, _Kostantinos_ είπε Τί σου λέει; Κοίτα μιλάε ευγενικά, αρκετά πολιτισμένα. Συζηταμε για διάφορα θέματα απλα επειδή τα τρολαρίσματα είναι της εποχής , ε δεν μπορώ να πιστεύω στο καθετί που αναφέρει
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, m.gial είπε Κοίτα μιλάε ευγενικά, αρκετά πολιτισμένα. Συζηταμε για διάφορα θέματα απλα επειδή τα τρολαρίσματα είναι της εποχής , ε δεν μπορώ να πιστεύω στο καθετί που αναφέρει Μπορείς να της το κλείσεις.Μπορείς να της πεις ότι δεν θες να της μιλήσεις. Το ξέρεις έτσι; Ο Φουσεκης ξαναχτυπά; 2
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, SabotazGio είπε Αν ηταν αντρας θα του μιλουσες ή θα το εκλεινες; Τι ερώτηση ήταν αυτή. Σαμποτάζ κάνεις? Απλά επειδή οι γυναίκες είναι ύπουλες και περίεργες, αν της το κλείσω απότομα μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Δεν ξέρω. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ βλέπω να κόβω τη κάρτα και να τη πετάω στα σκουπίδια
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Πραγματικά μερικοί έχετε κάτι προβλήματα........... Τι θα σου κάνει δηλαδή;Εχει γυμνές φωτό σου;Θα σου ρίξει βιτριόλι;Τσιλιμπουρδιζεις ενώ είσαι παντρεμένος; 8
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Πες για αρχή τι ακριβώς σου λέει/θέλει από εσένα γιατί δεν έχουμε καταλάβει ακόμα αν πουλάει σαμπουάν herbalife ή αν σου την πέφτει συνάδελφος από την δουλειά, και μετά βλέπουμε 1
Bitbit Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 μ αρέσει που πολλοί απαντάτε σοβαρά σε τρολλοθέματα φαντασία 0, πίστευα ότι με την καραντίνα, όλη μέρα σπίτι όλο και κάποια καλή ιδέα κατέβει. αλλα τίποτα. ιστορίες που μπάζουν από παντού. 5 χρονών καλύτερες ιστορίες έφτιαχνα οργανωθείτε ρε παιδιά 9
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Bitbit είπε μ αρέσει που πολλοί απαντάτε σοβαρά σε τρολλοθέματα φαντασία 0, πίστευα ότι με την καραντίνα, όλη μέρα σπίτι όλο και κάποια καλή ιδέα κατέβει. αλλα τίποτα. ιστορίες που μπάζουν από παντού. 5 χρονών καλύτερες ιστορίες έφτιαχνα οργανωθείτε ρε παιδιά Να είναι τρολοθέματα καλά θα είναι,μην είναι αλήθεια είναι το πρόβλημα. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Οταν μάθεις ποια είναι κατάγγειλέ τη για τηλεφωνική παρενόχληση. Η εκδίκηση των αντρών! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Πραγματικά μερικοί έχετε κάτι προβλήματα........... Τι θα σου κάνει δηλαδή;Εχει γυμνές φωτό σου;Θα σου ρίξει βιτριόλι;Τσιλιμπουρδιζεις ενώ είσαι παντρεμένος; Τίποτα από αυτά. Απλά είναι μια κοπέλα που ενδιαφέρεται για μένα και μου μιλαει για πράγματα της καθημερινότητας. Είναι πολύ συζητήσιμη, απλά εμενα με ενοχλεί που λεει ποια δεν είναι
tigergreg Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Αν θελεις να μην σε ξανα ενοχλησει γυναικα τοτε το πρωτο πραγμα που την ρωτας ειναι τι φοραει..... Αν σου απαντησει τοτε την ρωτας πως ειναι τα μαλλια της και τι χρωμα εχει βαψει τα νυχια της.... Αν σου απαντησει παλι ρωτας για το χρωμα το ειδος και το σχεδιο των εσωρουχων της.... Αν φτασεις σ αυτην την πιστα της λες βαριανασαινοντας αν μπορει να βγαλει το κατω εσωρουχο.... ΤΟ 99,33% των γυναικων σου κλεινουν το τηλεφωνο και δεν σε ξαναενοχλουν!!!🤣 Μην ρωτατε περισσοτερα γιατι σ αυτην την πιστα εχω φτασει μονο δυο φορες....😄 1
theoritikos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Τόσο δύσκολο είναι να γκουγκλάρεις το τηλέφωνο της?
Προτεινόμενες αναρτήσεις