joker99 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπερα ανοιχτηκε πριν χρονια (2004) μια επιχειρηση στο ονομα μου και εγινε διακοπη (παυση εργασιων) μετα απο 7 μηνες. Στο ταξισνετ διχνει την ημερομηνια εναρξης/διακοπης κτλ και εγω ημουν ησυχος τοσα χρονια.Μπαινω πριν μερες εντελος τυχαια στην σελιδα του ΕΦΚΑ και ψαχουλευοντας βλεπω ενα μεγαλο ποσο στον ΟΓΑ απο 2004 εως 2016 και απο το 2016 εως τωρα ενα αλλο ποσο στον ΕΦΚΑ. τι μπορω να κανω τωρα?
GREGORYMO Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, joker99 είπε Καλησπερα ανοιχτηκε πριν χρονια (2004) μια επιχειρηση στο ονομα μου και εγινε διακοπη (παυση εργασιων) μετα απο 7 μηνες. Στο ταξισνετ διχνει την ημερομηνια εναρξης/διακοπης κτλ και εγω ημουν ησυχος τοσα χρονια.Μπαινω πριν μερες εντελος τυχαια στην σελιδα του ΕΦΚΑ και ψαχουλευοντας βλεπω ενα μεγαλο ποσο στον ΟΓΑ απο 2004 εως 2016 και απο το 2016 εως τωρα ενα αλλο ποσο στον ΕΦΚΑ. τι μπορω να κανω τωρα? Τον ΟΓΑ, τον ενημερώσες, ΤΟΤΕ ?
joker99 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) ΤΩΡΑ ρωταω τι γινεται,ΤΟΤΕ τα εφτιαχνε ολα ο λογιστης. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2021 από joker99
dollyyy19 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 αν υπαρχει η διακοπη,ακυρωνονται τα παλια .....τουλαχιστων μεχρι το 2015 αυτο ισχυε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα