Προς το περιεχόμενο

Αγορά απο Γερμανία με φοιτητικό πάσο

pesto80

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα Lenovo Thinkapad και συγκεκριμένα το T14s. Από την σχετικά ευρεία έρευνα αγοράς που έχω κάνει, στην Ελλάδα το βρίσκεις περίπου με 2.000€ και κάτι αλλά μέσω reddit βρήκα αυτό το site όπου υποτίθεται έχει δυνατές τιμές για φοιτητές αποκλειστικά. Γενικά βρήκα κανα 2-3 ακόμα τέτοια site (που πουλάνε laptops σε πολύ χαμηλές τιμές αποκλειστικά σε φοιτητές) και είναι όλα με βάση στη Γερμανία. Ξέρει κανείς κάτι πάνω στο συσγκεκριμένο θέμα; Κατά πόσο είναι έμπιστο, αν προκύπτουν προβλήματα κλπ;

Αξίζει μήπως να κατευθυνθώ καλύτερα προς Amazon μεριά, από ΗΠΑ ίσως που έχουν κάτι τιμές φωτιά; Δεν ξέρω καθόλου τι παίζει με χρόνους μεταφοράς, κόστη και τελωνεία (πόσο επικινδυνο είναι δηλαδή να μου φτάσει το λάπτοπ κάνα 300αρι 400αρι πάνω από αυτό που νομίζω).

ΥΓ: Το γερμανικό πληκτρολόγιο δεν αποτελεί ιδιαίτερο πρόβλημα για μένα αν και το US θα ήταν ιδανική επιλογή.

ΥΓ2: Επίσης στο link που έστειλα από τα γερμανοφοιτητικά site για κάποιο λόγο τα specs είναι ανώτερα από οπουδήποτε αλλού για κάποιο λόγο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...