pesto80 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα Lenovo Thinkapad και συγκεκριμένα το T14s. Από την σχετικά ευρεία έρευνα αγοράς που έχω κάνει, στην Ελλάδα το βρίσκεις περίπου με 2.000€ και κάτι αλλά μέσω reddit βρήκα αυτό το site όπου υποτίθεται έχει δυνατές τιμές για φοιτητές αποκλειστικά. Γενικά βρήκα κανα 2-3 ακόμα τέτοια site (που πουλάνε laptops σε πολύ χαμηλές τιμές αποκλειστικά σε φοιτητές) και είναι όλα με βάση στη Γερμανία. Ξέρει κανείς κάτι πάνω στο συσγκεκριμένο θέμα; Κατά πόσο είναι έμπιστο, αν προκύπτουν προβλήματα κλπ; Αξίζει μήπως να κατευθυνθώ καλύτερα προς Amazon μεριά, από ΗΠΑ ίσως που έχουν κάτι τιμές φωτιά; Δεν ξέρω καθόλου τι παίζει με χρόνους μεταφοράς, κόστη και τελωνεία (πόσο επικινδυνο είναι δηλαδή να μου φτάσει το λάπτοπ κάνα 300αρι 400αρι πάνω από αυτό που νομίζω). ΥΓ: Το γερμανικό πληκτρολόγιο δεν αποτελεί ιδιαίτερο πρόβλημα για μένα αν και το US θα ήταν ιδανική επιλογή. ΥΓ2: Επίσης στο link που έστειλα από τα γερμανοφοιτητικά site για κάποιο λόγο τα specs είναι ανώτερα από οπουδήποτε αλλού για κάποιο λόγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα