Voodooman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δηλαδή ο κόσμος λατρεύει την κοροϊδία/φιγούρα/ανουσιότητα (κάτοχος S10 είμαι...) των κυρτών οθονών και είπε να το τερματίσει. Καλά. 5
Tlykog Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τώρα κατάλαβα και τα 1.500€ που κολλάνε... Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2021 από Tlykog
Pokemon640 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, pao13 είπε καλά δώσε ιδέες εσύ τώρα λίγο το έχουν νομίζεις στανταράκι θα το κάνουν 😆
kilic200 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 πραγματικά μισώ τις κυρτές οθόνες στα κινητά...ανούσιες εντελώς αλλά και distracting κατα την γνωμη μου σε οτιδηποτε κάνεις.
snips Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Όλοι οι καγκουρες ετοιμαστείτε για preorders. Θα ταιριάζει με το ροζ saxo, την αξυρισιά και το παντελόνι λίγο πιο κάτω από την τριχωτή και ιδρωμενη χωρίστρα σας. Xiaomi έχω. Και το επομενο τηλ μάλλον xiaomi θα είναι.
coffeex Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Xiaomi Mi Mix Alpha το θυμάται κανείς; Αυτά τα βγάζει σαν concept όπως κάνουν εταιρίες με κάτι περίεργα αυτοκίνητα, απλά για βιτρίνα. 2
koutsis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Βασικά έχω καταλάβει ότι η xiaomi κάνει κινήσεις εντυπωσιασμου ανακοινωνοντας περίεργα concepts που όμως ποτέ δεν βλέπουν τη μαζική παραγωγή και ποτέ δεν πωλούνται κανονικά . Να'χαμε να λέγαμε δηλαδή! Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2021 από koutsis 1
smpt Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δεν έχετε δει consept cars στις διάφορες εκθέσεις; ( Από φωτογραφίες....) Γιατί για μια αυτοκινητοβιομηχανία να είναι λογικό να βγάζει τρέλα πρωτότυπα και να μην είναι αν το κάνει κάποιος άλλος; Το ότι το σχεδιάσαν δεν σημαίνει ότι θα το βγάλουν. (Ελπίζω)
Odyss3us Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 τα περισσοτερα κινητα ετσι θα ειναι σε 2-3 χρονια, seamless επιφανειες, ασυρματη φορτιση, χωρις θυρες
GiorgosT Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 7 ώρες πριν, athanaso77 είπε Ας ελπίζουμε να παραμείνει concept. Καλά, δε θα σε υποχρεώσει κανείς να το αγοράσεις με το ζόρι. Κατά τα άλλα, συμφωνώ, κίνηση εντυπωσιασμού είναι.
athanaso77 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, GiorgosT είπε Καλά, δε θα σε υποχρεώσει κανείς να το αγοράσεις με το ζόρι. Κατά τα άλλα, συμφωνώ, κίνηση εντυπωσιασμού είναι. Από που προέκυψε ότι άφησα να εννοηθεί ότι με υποχρεώνει κάποιος; Όλοι τη γνώμη μας παραθέτουμε...
GiorgosT Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 34 λεπτά πριν, athanaso77 είπε Από που προέκυψε ότι άφησα να εννοηθεί ότι με υποχρεώνει κάποιος; Όλοι τη γνώμη μας παραθέτουμε... Το ίδιο λέμε.
blacckvodka Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Αρχισε να μου λείπει το motorola v3....
JcD Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 14 ώρες πριν, koutsis είπε Βασικά έχω καταλάβει ότι η xiaomi κάνει κινήσεις εντυπωσιασμου ανακοινωνοντας περίεργα concepts που όμως ποτέ δεν βλέπουν τη μαζική παραγωγή και ποτέ δεν πωλούνται κανονικά . Να'χαμε να λέγαμε δηλαδή! Τακτική και των μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών, ωραία είναι τα concepts, ενίοτε προκύπτουν και προϊόντα κοντά σε αυτά από άποψη σχεδίασης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα