Προς το περιεχόμενο

FTTH - Απορίες/Δυσκολίες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας! 

Μετά από αρκετό καιρό υπήρξε διαθεσιμότητα για fiber to the home στην περιοχή μου. Μετά από επικοινωνία με τον πάροχο (Vodafone) μου ζητήθηκε η σύμφωνη γνώμη του διαχειριστή της πολυκατοικίας καθώς και το ιδιοκτήτη του διαμερίσματος. Και κάπου εδώ ξεκινάει το μπλέξιμο. Ο ιδιοκτήτης είναι 1000% σύμφωνος με μία τέτοια εγκατάσταση. Το πρόβλημα έγκειται ότι δεν υπάρχει διαχειριστής αλλά διαχειριστική εταιρεία. Μίλησα μαζί τους και τους ζήτησα να επικοινωνήσουν με άλλους ιδιοκτήτες ώστε να δω την πρόθεσή τους. Το έκαναν και μου έιπαν ότι δεν έχουν πρόβλημα αλλά δεν είναι διατεθιμένοι να υπογράψουν τυχών χαρτί που θα τους ζητηθεί από τον εργολάβο ούτε οι ιδιοκτήτες αλλά ούτε σαν διαχειριστική εταιρεία. Τι μπορώ να κάνω για να ξεπεράσω αυτό το εμπόδιο; Θα πρέπει να κοινοποιήσω τίποτα στον πινακα ανακοινώσεων και αν εντός μήνα κάποιος δεν φέρει αντίρρηση να προχωρήσω στην αίτηση;; Μπορεί ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματός μου να με εξουσιοδοτήσει ή να υπογράψει αυτός εκ μέρους των ιδιοκτητών; Επίσης λόγω covid δεν ξέρω καν αν μπορώ να ζητήσω να γίνει γενική συνέλευση.

Μόλις είδα αυτήν την απάντηση σε παρόμοι πρόβλημα εδώ : 

Άρα μπορώ να ζητήσω από τον ιδιοκτήτη χαρτί ώστε να κοινοποιήσω στον πίνακα ανακοινώσεων ότι θα γίνουν εργασίες οπτικών ινών σε κοινόχρηστους χώρους και αν μετά από ένα μήνα δεν έχει φέρει κάποιος αντίδραση να προχωρήσω στην αίτηση; Και πάλι τότε δεν θα χρειαστεί υπογραφή από κάποιον;

(Η εγκατάσταση να μπορούσε να γίνει πολύ όμορφα και μέσω του μεταλλικού πλέγματος της σκάλας ώστε να μην φαίνεται και τίποτα...Πφφ...Γιατί πρέπει να είμαστε πίσω σε κάτι τέτοια...Ίσα ίσα που τα διαμερίσματά τους θα έχουν ένα έξτρα +...Ειδικά σε μία πολυκατοικία που είναι ως επί το πλείστον φοιτητές)

Επεξ/σία από panseit
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...