Προς το περιεχόμενο

Επανέλεγχος ηλεκτρικής εγκατάστασης και υποβολή νέας ΥΔΕ

eidikos33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, vaggy είπε

Απ'ότι βλέπω είχε λήξει από 08/2022

Άρα δεν είναι τυχαίο που ψάχνοντας μου ήρθε το SMS με ακριβώς το παρακάτω λεκτικό 

ΔEΔΔHE:TO AITHMA ΓIA TH ΠAPOXH ΧΧΧΧΧΧΧΧ OΛOKΛHPΩΘHKE.AΠAITEITAI ENTOΣ 6MHNOY H KATAΘEΣH YΠEYΘYNHΣ ΔHΛΩΣHΣ HΛEKTPOΛOΓOY.ΓIA ΠΛHPOΦOPIEΣ ΣTO www.deddie.gr

μπα τυχαίο, ήρθε και σε άλλους το SMS ολοκλήρωσης αλλά δεν ζητήθηκε ΥΔΕ

θα φανεί σε επόμενες αναφορές

• Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

30 λεπτά πριν, vaggy είπε

Άρα δεν είναι τυχαίο που ψάχνοντας μου ήρθε το SMS με ακριβώς το παρακάτω λεκτικό 

ΔEΔΔHE:TO AITHMA ΓIA TH ΠAPOXH ΧΧΧΧΧΧΧΧ OΛOKΛHPΩΘHKE.AΠAITEITAI ENTOΣ 6MHNOY H KATAΘEΣH YΠEYΘYNHΣ ΔHΛΩΣHΣ HΛEKTPOΛOΓOY.ΓIA ΠΛHPOΦOPIEΣ ΣTO www.deddie.gr

Να ξερεις παιζει να μην σε ξαναενοχλησουν..κι εμενα περιεργο μου φαινεται απ τη στιγμη που δεν εκανες αλλαγη ονοματος..

20 λεπτά πριν, energy52 είπε

Να ξερεις παιζει να μην σε ξαναενοχλησουν..

ή θα τον ενοχλήσουν μια φορά , όταν του κόβουν το ρεύμα 🤪

• Haha 1

4 λεπτά πριν, korakios είπε

ή θα τον ενοχλήσουν μια φορά , όταν του κόβουν το ρεύμα 🤪

Πολύ σωστά 😭

Ενδεχομένως εφόσον το μύνημα ήρθε επίσημα από ΔΕΔΔΗΕ, μάλλον θεωρείται ως επιστολή, το ρισκάρεις?

Το θέμα είναι να γίνει με μια λογική τιμή (κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει κάποιο πλαφόν σε αυτά για ναην υπάρχει εκμετάλλευση)

1 ώρα πριν, vaggy είπε

Θα σου ερθει ΚΑΙ  επιστολη απο τον Δεδδηε.. Μην το ρισκαρεις... Πρεπει να καταθεσεις νεα ΥΔΕ...

1 ώρα πριν, korakios είπε

μπα τυχαίο, ήρθε και σε άλλους το SMS ολοκλήρωσης αλλά δεν ζητήθηκε ΥΔΕ

θα φανεί σε επόμενες αναφορές

Δεν ειναι τυχαιο... Ετσι στελνεται αν εχει ληξει η ΥΔΕ...

• Haha 1

1 ώρα πριν, energy52 είπε

Να ξερεις παιζει να μην σε ξαναενοχλησουν..κι εμενα περιεργο μου φαινεται απ τη στιγμη που δεν εκανες αλλαγη ονοματος..

Δεν σημαινει κατι αυτο.. Αν εχει ληξει η ΥΔΕ ζητειται...Και στις αλλαγες παροχου ζητειται...

Μόλις τώρα, korakios είπε

μπα...

Αστο καλυτερα...

• Haha 2

1 ώρα πριν, takoulou είπε

Δεν σημαινει κατι αυτο.. Αν εχει ληξει η ΥΔΕ ζητειται...Και στις αλλαγες παροχου ζητειται...

Όχι δεν ζητείται αν έχει λήξει απλά η ΥΔΕ. Έχω περάσει αιτήσεις που ήταν ληγμένη πάνω από 10 χρόνια και δεν ζητήθηκε νέο σχέδιο.

Συνήθως ζητάνε σε αλλαγή ΑΦΜ ή σε επανασύνδεση

10 ώρες πριν, bilham είπε

Όχι δεν ζητείται αν έχει λήξει απλά η ΥΔΕ. Έχω περάσει αιτήσεις που ήταν ληγμένη πάνω από 10 χρόνια και δεν ζητήθηκε νέο σχέδιο.

Συνήθως ζητάνε σε αλλαγή ΑΦΜ ή σε επανασύνδεση

Καλημέρα... Ζητείται σε μεγάλες περιοχές του Δεδδηε... Και αυτό αποστέλλεται με SMS και μετά με επιστολή.. Αυτό αναφέρθηκε και  παραπάνω.. Εφόσον έχει λήξει πιάνει όλες τις περιπτώσεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι ιδιοκτήτης ενός καταστήματος και το Νοικιάζω σε μια επιχείρηση . Όταν το νοίκιασα στην επιχείρηση  είχε την υδε της κανονικά (δηλ το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου) το οποίο είχα πληρώσει φυσικά εγώ ως ιδιοκτήτης .

Η υδε έληξε. Ο ενοικιαστής- επιχειρηματίας είναι ο ίδιος . Ποιος έχει την ευθύνη και επιβαρύνεται το κόστος επανελέγχου και επανέκδοσης υδε;

Εγώ που είμαι ο ιδιοκτήτης ή ο ενοικιαστής που έχει την επιχείρηση και είναι στο όνομα του η παροχή;

Επεξ/σία από Ikucic9

4 minutes ago, Malthador said:

Αν ο μισθωτής φύγει αύριο, το πιστοποιητικό παραμένει στο κτίριο.

Λάθος, έχει αλλάξει αυτό εδώ και δύο χρόνια, αν ο μισθωτής φύγει αύριο το πιστοποιητικό παύει να έχει ισχύ, για να πάρει ρεύμα ο νέος μισθωτής θα πρέπει να εκδοθεί νέα ΥΔΕ η οποία να γράφει το δικό του όνομα ως χρήστη της παροχής.

• Like 2
  • Thanks 1

• Moderators
8 minutes ago, Joshua21 said:

Λάθος, έχει αλλάξει αυτό εδώ και δύο χρόνια, αν ο μισθωτής φύγει αύριο το πιστοποιητικό παύει να έχει ισχύ, για να πάρει ρεύμα ο νέος μισθωτής θα πρέπει να εκδοθεί νέα ΥΔΕ η οποία να γράφει το δικό του όνομα ως χρήστη της παροχής.

Δεν το γνώριζα, θξ για την ενημέρωση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...