GREGORYMO Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, takoulou είπε Γλυτώνεις και αλλά εκτός από το πάγιο... Έχεις δίκιο! Υπάρχουν ρυθμιζόμενες χρεώσεις ανεξάρτητα από το αν καις κιλοβατώρες η όχι !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 13 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Έχεις δίκιο! Υπάρχουν ρυθμιζόμενες χρεώσεις ανεξάρτητα από το αν καις κιλοβατώρες η όχι !! Σου εχουν αναφερει και πιο πανω και αλλοι τι γλιτωνεις...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekGames Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Η υδε πρέπει να αποστέλλει ταχυδρομικά η μπορεί και ηλεκτρονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss42ss Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, GreekGames είπε Η υδε πρέπει να αποστέλλει ταχυδρομικά η μπορεί και ηλεκτρονικά Η κυρία γραμμή που ακολουθείτε είναι αποστολή μόνο ηλεκτρονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekGames Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, ss42ss είπε Η κυρία γραμμή που ακολουθείτε είναι αποστολή μόνο ηλεκτρονικά Γιατί πήγα να το στείλω μέσω mydeddie αλλά λέει ότι η πρωτότυπη υδε αποστέλλεται ταχυδρομικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvoros Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Λάθος... Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου από nvoros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nanoula Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Πρόσφατα νοίκιασα ένα γραφείο και μετά τη σύναψη μισθωτηρίου, το ρεύμα στο όνομά μου και την αλλαγή παρόχου μου ήρθε sms για ανανεωση ΥΔΕ. Αφου εκανε ο ηλεκτρολογος τη διαδικασια, ολα καλά, κατατεθηκε η ΥΔΕ αλλα με πηραν απο το ΔΕΔΔΗΕ και μου ζήτησαν χαρτί από το Δήμο για αλλαγή χρήσης σε επαγγελματικό τιμολόγιο καθώς το τιμολόγιο του ρεύματος είναι οικιακο. Η χρήση του ακινήτου είναι Γενική Κατοικία, επιτρέπεται ομως πολεοδομικά να λειτουργεί σαν γραφείο. Να πω επίσης ότι ο χώρος πριν ήταν γραφείο πάλι (είναι σχετικά νεόδμητο από το 2008 οπότε μάλλον ήμουν η πρώτη που έληξε η ΥΔΕ). Η μίσθωσή μου είναι κανονικά επαγγελματική και ο λογιστής μου λέει ότι λογιστικά δε μας πειράζει που το τιμολόγιο γραφει οικιακό. Γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία? Είναι απαραίτητο να γίνει? Από το ΔΕΔΔΗΕ δεν μπόρεσαν να με κατατοπίσουν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου από Nanoula Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Nanoula είπε Καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Πρόσφατα νοίκιασα ένα γραφείο και μετά τη σύναψη μισθωτηρίου, το ρεύμα στο όνομά μου και την αλλαγή παρόχου μου ήρθε sms για ανανεωση ΥΔΕ. Αφου εκανε ο ηλεκτρολογος τη διαδικασια, ολα καλά, κατατεθηκε η ΥΔΕ αλλα με πηραν απο το ΔΕΔΔΗΕ και μου ζήτησαν χαρτί από το Δήμο για αλλαγή χρήσης σε επαγγελματικό τιμολόγιο καθώς το τιμολόγιο του ρεύματος είναι οικιακο. Η χρήση του ακινήτου είναι Γενική Κατοικία, επιτρέπεται ομως πολεοδομικά να λειτουργεί σαν γραφείο. Να πω επίσης ότι ο χώρος πριν ήταν γραφείο πάλι (είναι σχετικά νεόδμητο από το 2008 οπότε μάλλον ήμουν η πρώτη που έληξε η ΥΔΕ). Η μίσθωσή μου είναι κανονικά επαγγελματική και ο λογιστής μου λέει ότι λογιστικά δε μας πειράζει που το τιμολόγιο γραφει οικιακό. Γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία? Είναι απαραίτητο να γίνει? Από το ΔΕΔΔΗΕ δεν μπόρεσαν να με κατατοπίσουν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Καλημερα... Ναι ειναι απαραιτητο να γινει.. Θα πρεπει να πας στον δημο να σου δωσουν αυτο το εντυπο.. Δεν μπορει να γραφει οικιακο και το ρευμα ενω ειναι επαγγελματικη χρηση.... Γιατι ειναι διαφορετικα τα τελη και τα αλλα... Στον δημο πας αλλιως καποια στιγμη θα χρεωθεις τα παραπανω.. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου από takoulou 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss42ss Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, GreekGames είπε Γιατί πήγα να το στείλω μέσω mydeddie αλλά λέει ότι η πρωτότυπη υδε αποστέλλεται ταχυδρομικά Αν έχει ψηφιακή υπογραφή από τον ηλεκτρολόγο, το σωματείο και εσένα δεν χρειάζεται να στείλεις την πρωτότυπη. Διάβασε το δεύτερο και τρίτο bullet που σου έβαλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostis444t Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 11 ώρες πριν, GreekGames είπε Γιατί πήγα να το στείλω μέσω mydeddie αλλά λέει ότι η πρωτότυπη υδε αποστέλλεται ταχυδρομικά τα εχουν κάνει ετσι η δεη με τους κολλητούς ηλεκτρολόγους της...να στέλνουν αυτοι την ΥΔΕ και να ζητάνε 10ευρω επιπλέον απο την τιμή που εχετε συμφωνήσει...μου το ειπε φιλος ηλεκτρολόγος σε ερωτησή μου αν μπορεί να στείλει μονος του την ΥΔΕ ο ιδιώτης που την ζήτησε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 14 λεπτά πριν, kostis444t είπε τα εχουν κάνει ετσι η δεη με τους κολλητούς ηλεκτρολόγους της...να στέλνουν αυτοι την ΥΔΕ και να ζητάνε 10ευρω επιπλέον απο την τιμή που εχετε συμφωνήσει...μου το ειπε φιλος ηλεκτρολόγος σε ερωτησή μου αν μπορεί να στείλει μονος του την ΥΔΕ ο ιδιώτης που την ζήτησε... Τα εχει κανει η ΔΕΗ; Με τους κολλητους ηλεκτρολόγους... Μπα δεν νομιζω... Απλα θελει λιγο χρονο για να το στειλεις ηλεκτρονικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nanoula Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, takoulou είπε Καλημερα... Ναι ειναι απαραιτητο να γινει.. Θα πρεπει να πας στον δημο να σου δωσουν αυτο το εντυπο.. Δεν μπορει να γραφει οικιακο και το ρευμα ενω ειναι επαγγελματικη χρηση.... Γιατι ειναι διαφορετικα τα τελη και τα αλλα... Στον δημο πας αλλιως καποια στιγμη θα χρεωθεις τα παραπανω.. Ευχαριστώ για την απάντηση! Αυτά είναι , Ελλαδαρα. Πιο πολύ εκνευρίζομαι που ό συγκεκριμένος χώρος είχε και παλιότερα " επαγγελματική" χρήση, δηλαδή άνθρωποι έβγαζαν λεφτά εκεί μέσα αλλά δε βαριέσαι .. άστο οικιακό να ναι πιο φτηνό.... Γνωρίζει κανείς αν ο Δημος ζητάει στάνταρ δικαιολογητικά για αυτή την αλλαγή, ή κατά περίπτωση πάει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss42ss Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, kostis444t είπε τα εχουν κάνει ετσι η δεη με τους κολλητούς ηλεκτρολόγους της...να στέλνουν αυτοι την ΥΔΕ και να ζητάνε 10ευρω επιπλέον απο την τιμή που εχετε συμφωνήσει...μου το ειπε φιλος ηλεκτρολόγος σε ερωτησή μου αν μπορεί να στείλει μονος του την ΥΔΕ ο ιδιώτης που την ζήτησε... Ελεύθερη αγορά έχουμε, ο καθένας χρεώνει ότι υπηρεσία θέλει…. επισης η ΔΕΗ είναι ο πάροχος και δεν έχει καμία σχέση με τις ΥΔΕ. Ο ΔΕΔΔΗΕ έχει την διαχείριση και έλεγχο των ΥΔΕ μέχρι να γίνει σύσταση του μητρώου ηλεκτρικών εγκαταστάσεων. επίσης και ο ιδιώτης μπορεί να στείλει την ΥΔΕ μέσω της εφαρμογής του ΔΕΔΔΗΕ όπως κάνουμε όλοι μας. Η διαδικασία είναι η ίδια για όλους δεν αλλάζει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, Nanoula είπε Ευχαριστώ για την απάντηση! Αυτά είναι , Ελλαδαρα. Πιο πολύ εκνευρίζομαι που ό συγκεκριμένος χώρος είχε και παλιότερα " επαγγελματική" χρήση, δηλαδή άνθρωποι έβγαζαν λεφτά εκεί μέσα αλλά δε βαριέσαι .. άστο οικιακό να ναι πιο φτηνό.... Γνωρίζει κανείς αν ο Δημος ζητάει στάνταρ δικαιολογητικά για αυτή την αλλαγή, ή κατά περίπτωση πάει? Ναι φυσικά.. Θα ζητήσει χαρτιά.. Άδεια του καταστήματος, θα πρέπει να πας απο εκεί, στον δήμο κτλπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Φτάνοντας στο να ολοκληρωθεί το 6μηνο της προθεσμίας καταβολής της ΥΔΕ θα ενημερώσει ξανά ο ΔΕΔΗΕ με γραπτό μήνυμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα