Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, takoulou είπε Μάλλον θα αλλάξουν και τις ασφαλειες μέσα στην παροχη.. Λογικο αφου αν δεν κανω λαθος ( δεν ειμαι τεχνικος) οι μεσα ασφαλειες πρεπει να ειναι πιο μικρες απο τις εξω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 ο διακόπτης ισχύος στο πίνακα είναι 160/100Α και έχει ελάχιστη ρύθμιση 80Α, πρέπει να αλλαχθεί με μικρότερο στα 50Α 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss42ss Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dhatzig είπε Ναι την εχω πάρει αυτή, έλαβα επιστολή από ΔΕΔΔΗΕ με το κόστος 125€ τα πλήρωσα και με πήραν τηλ να πάω με ΥΔΕ και σφραγίδα. Νόμιζα αφελώς οτι αφού μειώνω δε θα χρειαστώ ηλεκτρολόγο. Το περίεργο είναι οτι στον πίνακα έχει αυτά που επισυνάπτω, μηπως δεν χρειάζεται τελικα αλλαγη στις ασφάλειες στον πίνακα; Η μήπως αλλάζουμε ασφάλειες έξω στο ρολόι; Ο ασφαλειοαποζευκτης μπορεί να είναι για τα αντικεραυνικά αριστερά ή τις λυχνίες δεξια και να έχει μικρές ασφάλειες μέσα, ο γενικός σου είναι ισχύος θερμομαγνητικός 100Α με δυνατότητα ρύθμισης, ο οποίος μπορεί να παίξει από τα 80Α έως τα 100Α όποτε θα χρειαστεί και αυτός αλλαγή, αν μπορείς στείλε μια φωτογραφια από όλο τον πίνακα Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2022 από ss42ss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhatzig Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Αυτά είναι στο κάτω μέρος, πιο πάνω έχει εσωτερικές ασφάλειες και διακόπτες. Δεν ξέρω αν χρειάζονται κι αυτά. Βασικά αφου θα χρειαστώ σίγουρα ηλεκτρολόγο μη σας κουράζω άλλο, ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss42ss Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 6 ώρες πριν, dhatzig είπε Αυτά είναι στο κάτω μέρος, πιο πάνω έχει εσωτερικές ασφάλειες και διακόπτες. Δεν ξέρω αν χρειάζονται κι αυτά. Βασικά αφου θα χρειαστώ σίγουρα ηλεκτρολόγο μη σας κουράζω άλλο, ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! Εσωτερικά της εγκατάστασης, μόνο ο διακόπτης ισχύος θα χρειαστεί αντικατάσταση, τα υπόλοιπα θα μείνουν ως έχει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilllis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Γιατι να αλλαξει τον αυτοματο διακοπτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss42ss Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, vasilllis είπε Γιατι να αλλαξει τον αυτοματο διακοπτη? Γιατί βάση της ισχύς που θα πάει (35ΚVA στην περίπτωση του φίλου), θέλει ασφάλεια στα 50Α στον πίνακα και 63Α στον μετρητή του ΔΕΔΔΗΕ ο ισχύος που έχει στην μικρότερη ρύθμιση του είναι 0,8 χ Ιn (0,8χ100) δηλαδή 80Α 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilllis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 18 ώρες πριν, ss42ss είπε Γιατί βάση της ισχύς που θα πάει (35ΚVA στην περίπτωση του φίλου), θέλει ασφάλεια στα 50Α στον πίνακα και 63Α στον μετρητή του ΔΕΔΔΗΕ ο ισχύος που έχει στην μικρότερη ρύθμιση του είναι 0,8 χ Ιn (0,8χ100) δηλαδή 80Α Το γνωριζω αυτο.Η προστασια που ηδη εχει ικανοποιει το προτυπο.Απαιτηση του παροχου ειναι αυτο,οποτε δεν νομιζω οτι συντρεχει ιδιαιτερος λογος . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σίγουρα έχει απαντηθεί ξανά, όμως ψάχνοντας στις προηγούμενες σελίδες, δε βρήκα κάτι, οπότε ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων. Σε διαμέρισμα το οποίο ήταν κλειστό πολλά χρόνια, η ιδιοκτήτρια μου είπε ότι πρέπει να παραδώσω ΥΔΕ για να μπορώ να προχωρήσω σε συμβόλαιο με πάροχο. Εν τω μεταξύ αυτό σίγουρα θα γινόταν να το κάνει εκείνη πριν γίνουν συμβόλαια κλπ, αλλά την πάτησα και τώρα δίνω νοίκια χωρίς τυπικά να μπορώ να χρησιμοποιήσω το μίσθιο. Παρέδωσα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στον ΔΕΔΔΗΕ, αλλά ρε σεις, πόσο καιρό παίρνει κατά μέσο όρο η επανασύνδεση; Νομίζω πριν μέρες στο παρόν θέμα είχα δει από μερικές ημέρες μέχρι και έτος (;!). Υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο ή την πάτησα; Ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2022 από giorgos147 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, giorgos147 είπε Σίγουρα έχει απαντηθεί ξανά, όμως ψάχνοντας στις προηγούμενες σελίδες, δε βρήκα κάτι, οπότε ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων. Σε διαμέρισμα το οποίο ήταν κλειστό πολλά χρόνια, η ιδιοκτήτρια μου είπε ότι πρέπει να παραδώσω ΥΔΕ για να μπορώ να προχωρήσω σε συμβόλαιο με πάροχο. Εν τω μεταξύ αυτό σίγουρα θα γινόταν να το κάνει εκείνη πριν γίνουν συμβόλαια κλπ, αλλά την πάτησα και τώρα δίνω νοίκια χωρίς τυπικά να μπορώ να χρησιμοποιήσω το μίσθιο. Παρέδωσα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στον ΔΕΔΔΗΕ, αλλά ρε σεις, πόσο καιρό παίρνει κατά μέσο όρο η επανασύνδεση; Νομίζω πριν μέρες στο παρόν θέμα είχα δει από μερικές ημέρες μέχρι και έτος (;!). Υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο ή την πάτησα; Ευχαριστώ πολύ! Πηγες σε ΔΕΗ ή αλλο παροχο να κανεις αλλαγη ονοματος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Πηγες σε ΔΕΗ ή αλλο παροχο να κανεις αλλαγη ονοματος ? Γιάννη, απλά η ιδιοκτήτρια μου έδωσε ένα χαρτί ΥΔΕ με πάνω το όνομα του ιδιοκτήτη και το δικό μου ως ενοικιαστή και μου είπε να το παραδώσω στον ΔΕΔΔΗΕ. Τίποτα παραπάνω δεν έχω κάνει. Εν τω μεταξύ αρχικά μου είπε παίρνει μερικές μέρες (και ο μεσίτης το ίδιο και, κακώς, δεν το έψαξα περαιτέρω) και τώρα την πάτησα με την αναμονή. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2022 από giorgos147 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, giorgos147 είπε Γιάννη, απλά η ιδιοκτήτρια μου έδωσε ένα χαρτί ΥΔΕ με πάνω το όνομα του ιδιοκτήτη και το δικό μου ως ενοικιαστή και μου είπε να το παραδώσω στον ΔΕΔΔΗΕ. Τίποτα παραπάνω δεν έχω κάνει. Πρεπει να το πας σε ΔΕΔΔΗΕ και μετα να πας σε παροχο για συμβαση για ρευμα . Η ΔΕΗ τουλαχιστον θελει και μισθωτηριο απο taxis Απο οτι καταλαβα δεν εχεις ρευμα τωρα .Σωστα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Πρεπει να το πας σε ΔΕΔΔΗΕ και μετα να πας σε παροχο για συμβαση για ρευμα . Η ΔΕΗ τουλαχιστον θελει και μισθωτηριο απο taxis Απο οτι καταλαβα δεν εχεις ρευμα τωρα .Σωστα ? Κομμένη παροχή στην ουσία. Αυτή τη στιγμή περιμένω απλά τον ΔΕΔΔΗΕ να μου πει "οκ το συνδέσαμε, πήγαινε κάνε αίτηση σε πάροχο", το οποίο αποσο έχω καταλάβει είναι και η σωστή διαδικασία, σωστά; Αλλα αυτή η σύνδεση από τον ΔΕΔΔΗΕ, κατά μέσο όρο, πόσο χρόνο χρειάζεται; Σε ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 9 λεπτά πριν, giorgos147 είπε Σίγουρα έχει απαντηθεί ξανά, όμως ψάχνοντας στις προηγούμενες σελίδες, δε βρήκα κάτι, οπότε ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων. Σε διαμέρισμα το οποίο ήταν κλειστό πολλά χρόνια, η ιδιοκτήτρια μου είπε ότι πρέπει να παραδώσω ΥΔΕ για να μπορώ να προχωρήσω σε συμβόλαιο με πάροχο. Εν τω μεταξύ αυτό σίγουρα θα γινόταν να το κάνει εκείνη πριν γίνουν συμβόλαια κλπ, αλλά την πάτησα και τώρα δίνω νοίκια χωρίς τυπικά να μπορώ να χρησιμοποιήσω το μίσθιο. Παρέδωσα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στον ΔΕΔΔΗΕ, αλλά ρε σεις, πόσο καιρό παίρνει κατά μέσο όρο η επανασύνδεση; Νομίζω πριν μέρες στο παρόν θέμα είχα δει από μερικές ημέρες μέχρι και έτος (;!). Υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο ή την πάτησα; Ευχαριστώ πολύ! Καταρχήν αν δεν έχεις καταθέσει ΥΔΕ τότε δεν θα σου κάνει επανασύνδεση ο ΔΕΔΔΗΕ, συμβόλαιο με πάροχο μια χαρά μπορείς να κάνεις. Όσο για αυτό που ρωτάς, εφόσον η ΥΔΕ είναι περσμένη μέσα στο σύστημα του ΔΕΔΔΗΕ τότε θα χρειαστούν περίπου 3-4 εργάσιμες από την στιγμή που θα υπογράψεις συμβόλαιο με τον πάροχο. Μόλις τώρα, giorgos147 είπε Κομμένη παροχή στην ουσία. Αυτή τη στιγμή περιμένω απλά τον ΔΕΔΔΗΕ να μου πει "οκ το συνδέσαμε, πήγαινε κάνε αίτηση σε πάροχο", το οποίο αποσο έχω καταλάβει είναι και η σωστή διαδικασία, σωστά; Αλλα αυτή η σύνδεση από τον ΔΕΔΔΗΕ, κατά μέσο όρο, πόσο χρόνο χρειάζεται; Σε ευχαριστώ πολύ! Αδίκως περιμένεις, ο ΔΕΔΔΗΕ δεν θα το συνδέσει αν πρώτα δεν κάνεις συμβόλαιο με πάροχο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Καταρχήν αν δεν έχεις καταθέσει ΥΔΕ τότε δεν θα σου κάνει επανασύνδεση ο ΔΕΔΔΗΕ, συμβόλαιο με πάροχο μια χαρά μπορείς να κάνεις. Όσο για αυτό που ρωτάς, εφόσον η ΥΔΕ είναι περσμένη μέσα στο σύστημα του ΔΕΔΔΗΕ τότε θα χρειαστούν περίπου 3-4 εργάσιμες από την στιγμή που θα υπογράψεις συμβόλαιο με τον πάροχο. Αδίκως περιμένεις, ο ΔΕΔΔΗΕ δεν θα το συνδέσει αν πρώτα δεν κάνεις συμβόλαιο με πάροχο. Μάλιστα. Πάλι καλά που ρώτησα. Σας ευχαριστώ και τους δυο σας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα