tryfos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, davarisx είπε Ξέχασα να συμπληρώσω στο Ηράκλειο έκανα ολική ανακαίνιση και τα ηλεκτρολογικά περάστηκαν όλα καινούργια από τον ίδιο ηλεκτρολόγο που μου έβγαλε την υδε για 3 χρόνια. Εγώ το βλέπω καθαρή κλεψιά και τίποτα άλλο. Χωρίς άλλα σχόλια για όσα άκουσα από διάφορους, ηλεκτρολόγους και μη. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2022 από tryfos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss42ss Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 32 λεπτά πριν, washcloud είπε Δύσκολες οι εποχές, και ο χρόνος που χάνετε στα τηλέφωνα με τον κάθε πικραμένο, θα "πρέπει να πληρώνεται" και αυτός ποιος σου είπε οτι δεν χρεώνεται και αυτός ο χρόνος? πχ.(αληθινό γεγονός) θα με πάρει τηλέφωνο "πελάτης", για να παω να του δώσω λύση σε βλάβη που έχει θα ξεκινήσω να παω στην βλάβη αφήνοντας άλλη δουλειά για να με πάρει μετά από λιγο να μου πει ήρθε ενας ξαδερφος/φίλος/δενξέρωεγωτι και το έφτιαξε. Εγώ θα έχω χάσει πολύτιμο χρόνο από την δουλειά μου για το τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 31 λεπτά πριν, tryfos είπε Χωρίς άλλα σχόλια για όσα άκουσα από διάφορους, ηλεκτρολόγους και μη. ...εγώ "μαζί σου είμαι" - αλλά η επιβεβαίωση ήρθε μετά το "στόλισμα" που του έκανες... (για να τα λέμε όλα) 29 λεπτά πριν, ss42ss είπε ποιος σου είπε οτι δεν χρεώνεται και αυτός ο χρόνος? ...εσένα ποιος σου είπε ότι εμένα κανένας δεν μου είπε για την χρέωση που ΕΣΥ εννοείς; (...μην με κάνεις όμως να "σπάω" την καληνύχτα μου...Είπαμε: τα 'παμε, συνεννοηθήκαμε, τελειώσαμε, ας το αφήσουμε καλύτερα εκεί.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, washcloud είπε ...εγώ "μαζί σου είμαι" - αλλά η επιβεβαίωση ήρθε μετά το "στόλισμα" που του έκανες... (για να τα λέμε όλα) Ok, αλλά ντάξει τώρα, ενήλικες είμαστε και στην Ελλάδα και ξέρουμε πως δουλεύει η πιάτσα, παρότι κατηγορήθηκα και ως "άσχετος". Δε χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας: Μπορεί να πιστέψει κανείς (ΜΗ ηλεκτρολόγος) σοβαρά έστω και για 1 λεπτό, ότι σε οικία η οποία κυριολεκτικά δεν είναι υπό διάλυση, το να δώσει 3 χρόνια γίνεται για κάποιον άλλο λόγο εκτός από το να ξαναπεράσει;;; Δηλαδή ήμαρτον. Αν έχει τόσα θέματα (λέμε τώρα), ας δώσει 5-6-7, το 3 είναι προκλητικό τουλάχιστον. Για αυτούς που θέλουν αντικειμενικά να μάθουν τι ισχύει και χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης με κανέναν: Οικίες, μονοκατοικίες κλπ. παίρνουν υποχρεωτικά 10 έτη-όχι όσα γουστάρει ο ηλεκτρολόγος, επειδή έτσι.... ΑΝ και ΜΟΝΟ ΑΝ αιτιολογήσει ο ηλεκτρολόγος ότι υπάρχει ιδιαίτερος σοβαρός λόγος κλπ., μόνο τότε μπορεί να δώσει για λιγότερα και αυτό μόνο υπ' αυτές τις προϋποθέσεις. Τα υπόλοιπα είναι να 'χαμε να λέγαμε ή "είμαστε ηλεκτρολόγοι και στηρίζουμε τη δουλειά μας" (σεβαστό). Εν πάση περιπτώσει, δεν θέλω να το συνεχίσω, δεν αξίζει να χαλάμε τις καρδιές μας για μια ΥΔΕ. Σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν "τέτοιοι". Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2022 από tryfos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilllis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, washcloud είπε mentality (...εκτός δηλαδή του ότι θες να πληρωθείς για τον χρόνο του "πήγαινε", έχουμε ΚΑΙ το κερασάκι του,,,"έλα" ...να σου πω, πώς και δεν έχετε σκεφτεί να περάσετε συλλογικά και τα τηλέφωνά σας σε "5ψήφια υπηρεσία", να τσιμπάτε κατιτίς και από τις κλήσεις; Δύσκολες οι εποχές, και ο χρόνος που χάνετε στα τηλέφωνα με τον κάθε πικραμένο, θα "πρέπει να πληρώνεται" και αυτός....Όχι; ) Έγινε αδερφέ, να 'σαι καλά για την κουβέντα. Εποικοδομητικότατη/διαφωτιστικότατη. Καλή συνέχεια/καλές δουλειές. Εσυ την δική σου ΥΔΕ πηγες να την παραλαβεις απο τον ηλεκτρολόγο ή περιμένες να στην φερουν?Που σου φαινεται το περιεργο δηλαδη? Υπαρχει και η επιλογη παιδια με 20€ ΥΔΕ και μια καλη ασφαλεια ζωης πυρος. 50 λεπτά πριν, tryfos είπε Ok, αλλά ντάξει τώρα, ενήλικες είμαστε και στην Ελλάδα και ξέρουμε πως δουλεύει η πιάτσα, παρότι κατηγορήθηκα και ως "άσχετος". Δε χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας: Μπορεί να πιστέψει κανείς (ΜΗ ηλεκτρολόγος) σοβαρά έστω και για 1 λεπτό, ότι σε οικία η οποία κυριολεκτικά δεν είναι υπό διάλυση, το να δώσει 3 χρόνια γίνεται για κάποιον άλλο λόγο εκτός από το να ξαναπεράσει;;; Δηλαδή ήμαρτον. Αν έχει τόσα θέματα (λέμε τώρα), ας δώσει 5-6-7, το 3 είναι προκλητικό τουλάχιστον. Για αυτούς που θέλουν αντικειμενικά να μάθουν τι ισχύει και χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης με κανέναν: Οικίες, μονοκατοικίες κλπ. παίρνουν υποχρεωτικά 10 έτη-όχι όσα γουστάρει ο ηλεκτρολόγος, επειδή έτσι.... ΑΝ και ΜΟΝΟ ΑΝ αιτιολογήσει ο ηλεκτρολόγος ότι υπάρχει ιδιαίτερος σοβαρός λόγος κλπ., μόνο τότε μπορεί να δώσει για λιγότερα και αυτό μόνο υπ' αυτές τις προϋποθέσεις. Τα υπόλοιπα είναι να 'χαμε να λέγαμε ή "είμαστε ηλεκτρολόγοι και στηρίζουμε τη δουλειά μας" (σεβαστό). Εν πάση περιπτώσει, δεν θέλω να το συνεχίσω, δεν αξίζει να χαλάμε τις καρδιές μας για μια ΥΔΕ. Σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν "τέτοιοι". Αν δεν εχεις διαθεση αντιπαραθεσης να μην γραφεις ασυναρτησιες. Δεν ξερω τι εκανε ο συγκεκριμενος ηλεκτρολογος ή αν βρηκε προβλημα ή αν σε επιασε κοροιδο αλλα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ 10 ΕΤΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ. Λες και αν σου γραψει εσενα οτι βρεθηκε χαμηλη αντισταση μονωσης θα παρεις καμια μυρωδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, vasilllis είπε Εσυ την δική σου ΥΔΕ πηγες να την παραλαβεις απο τον ηλεκτρολόγο ή περιμένες να στην φερουν?Που σου φαινεται το περιεργο δηλαδη? Υπαρχει και η επιλογη παιδια με 20€ ΥΔΕ και μια καλη ασφαλεια ζωης πυρος. ...τί σχέση έχει τί έχει γίνει σε δική μου περίπτωση; Είτε σου απαντήσω "το πρώτο", είτε "το δεύτερο", τί ακριβώς θ' αλλάξει για 'σένα; Και πώς ακριβώς θα σε "καλύψει" η οποιαδήποτε απάντηση; Μάλλον κάτι άλλο ήθελες να ρωτήσεις, πιο αναλυτικό. Όσο για το "περίεργο", δεν μου φαίνεται κάτι "περίεργο". Άλλη λέξη περιγράφει αυτό το οποίο "μου φαίνεται". Η δε επιλογή "με 20€ ΥΔΕ" (κτλ) δεν είναι η μόνη, αδερφέ, μετά την αρχική "200€ ΥΔΕ και σας βάζω στην λίστα με τους μεγάλους υποστηριχτές του καναλιού μας με bold font". O ένας πιο πριν, άρον-άρον να το ρίξει στην "αξία της ανθρώπινης ζωής", κι ο άλλος τώρα στο "Ή Εγώ Ή Τα Τανκς"...Ντάξει, χορτάσαμε ρε παιδιά, φτάνει. Και καταλάβαμε. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2022 από washcloud Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilllis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 18 hours ago, washcloud said: ...τί σχέση έχει τί έχει γίνει σε δική μου περίπτωση; Είτε σου απαντήσω "το πρώτο", είτε "το δεύτερο", τί ακριβώς θ' αλλάξει για 'σένα; Και πώς ακριβώς θα σε "καλύψει" η οποιαδήποτε απάντηση; Μάλλον κάτι άλλο ήθελες να ρωτήσεις, πιο αναλυτικό. Όσο για το "περίεργο", δεν μου φαίνεται κάτι "περίεργο". Άλλη λέξη περιγράφει αυτό το οποίο "μου φαίνεται". Η δε επιλογή "με 20€ ΥΔΕ" (κτλ) δεν είναι η μόνη, αδερφέ, μετά την αρχική "200€ ΥΔΕ και σας βάζω στην λίστα με τους μεγάλους υποστηριχτές του καναλιού μας με bold font". O ένας πιο πριν, άρον-άρον να το ρίξει στην "αξία της ανθρώπινης ζωής", κι ο άλλος τώρα στο "Ή Εγώ Ή Τα Τανκς"...Ντάξει, χορτάσαμε ρε παιδιά, φτάνει. Και καταλάβαμε. Επειδη σου φαινεται περιεργο οτι στα εξοδα που υπολογιζει ενας τεχνικος βαζει τα πηγαινε ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΑ ρωτησα καθαρα απο περιεργεια ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ,πηγες να παραλαβεις μονος τα χαρτια ή οχι.Καθαρη περιεργεια αν και ειμαι σιγουρος για την απαντηση!!! Να παιρνετε προσφορες παιδια,να κρινετε ποια ειναι η συμφερουσα για εσας και να προχωρατε.Δυστυχως το φθηνό και το καλο δεν υπαρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhatzig Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Ρε παιδιά είναι λογικό σε κατάστημα με 55KVA παροχή να ζητάω μείωση ισχύος στα 35KVA και να μου ζητάνε νεα ΥΔΕ ενω η προηγούμενη ειναι σε ισχύ; Μείωση οχι επαύξηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, dhatzig είπε Ρε παιδιά είναι λογικό σε κατάστημα με 55KVA παροχή να ζητάω μείωση ισχύος στα 35KVA και να μου ζητάνε νεα ΥΔΕ ενω η προηγούμενη ειναι σε ισχύ; Μείωση οχι επαύξηση Οποιαδηποτε τροποποιηση θελει ΥΔΕ αν δεν κανω λαθος Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2022 από Γιάννης Platano 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasileios-gr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Για να κάνεις μείωση παροχής πρέπει να αλλαχτούν οι ασφάλειες στον Πίνακα σε μικρώτερες . Στην περίπτωση σου από 80 Α θα γίνουν 50 Α. Κάθε επέμβαση στην εγκατάσταση , απαιτεί νέα Υ.Δ.Ε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhatzig Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 25 λεπτά πριν, Vasileios-gr είπε Για να κάνεις μείωση παροχής πρέπει να αλλαχτούν οι ασφάλειες στον Πίνακα σε μικρώτερες . Στην περίπτωση σου από 80 Α θα γίνουν 50 Α. Κάθε επέμβαση στην εγκατάσταση , απαιτεί νέα Υ.Δ.Ε. Καλημέρα, λογικό ακούγεται δεν το χα σκεφτεί, άρα πρέπει να πάρω ηλεκτρολόγο να αλλάξει ασφάλειες και να συντάξει ΥΔΕ. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss42ss Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 11 ώρες πριν, dhatzig είπε Ρε παιδιά είναι λογικό σε κατάστημα με 55KVA παροχή να ζητάω μείωση ισχύος στα 35KVA και να μου ζητάνε νεα ΥΔΕ ενω η προηγούμενη ειναι σε ισχύ; Μείωση οχι επαύξηση Πέρα από την ΥΔΕ (που γίνεται γιατί αλλάζουν οι ασφάλειες και το ΔΔΕ σε λιγότερα ampere) ), επίσης χρειάζεται και η συγκατάθεση του ιδιοκτήτη με υπεύθυνη δήλωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhatzig Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, ss42ss είπε Πέρα από την ΥΔΕ (που γίνεται γιατί αλλάζουν οι ασφάλειες και το ΔΔΕ σε λιγότερα ampere) ), επίσης χρειάζεται και η συγκατάθεση του ιδιοκτήτη με υπεύθυνη δήλωση Ναι την εχω πάρει αυτή, έλαβα επιστολή από ΔΕΔΔΗΕ με το κόστος 125€ τα πλήρωσα και με πήραν τηλ να πάω με ΥΔΕ και σφραγίδα. Νόμιζα αφελώς οτι αφού μειώνω δε θα χρειαστώ ηλεκτρολόγο. Το περίεργο είναι οτι στον πίνακα έχει αυτά που επισυνάπτω, μηπως δεν χρειάζεται τελικα αλλαγη στις ασφάλειες στον πίνακα; Η μήπως αλλάζουμε ασφάλειες έξω στο ρολόι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, dhatzig είπε Ναι την εχω πάρει αυτή, έλαβα επιστολή από ΔΕΔΔΗΕ με το κόστος 125€ τα πλήρωσα και με πήραν τηλ να πάω με ΥΔΕ και σφραγίδα. Νόμιζα αφελώς οτι αφού μειώνω δε θα χρειαστώ ηλεκτρολόγο. Το περίεργο είναι οτι στον πίνακα έχει αυτά που επισυνάπτω, μηπως δεν χρειάζεται τελικα αλλαγη στις ασφάλειες στον πίνακα; Η μήπως αλλάζουμε ασφάλειες έξω στο ρολόι; Οτι εχει να κανει με τον μετρητη ειναι θεμα ΔΕΔΔΗΕ και μονο . Χωρις να ειμαι σιγουρος και η εγκατασταση μεσα θα θελει προσαρμογη συμφωνα με την νεα παροχη Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2022 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 48 λεπτά πριν, dhatzig είπε Ναι την εχω πάρει αυτή, έλαβα επιστολή από ΔΕΔΔΗΕ με το κόστος 125€ τα πλήρωσα και με πήραν τηλ να πάω με ΥΔΕ και σφραγίδα. Νόμιζα αφελώς οτι αφού μειώνω δε θα χρειαστώ ηλεκτρολόγο. Το περίεργο είναι οτι στον πίνακα έχει αυτά που επισυνάπτω, μηπως δεν χρειάζεται τελικα αλλαγη στις ασφάλειες στον πίνακα; Η μήπως αλλάζουμε ασφάλειες έξω στο ρολόι; Μάλλον θα αλλάξουν και τις ασφαλειες μέσα στην παροχη.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα