tryfos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Καπου στα 50-70 ευρω . Είναι ρεαλιστικό αυτό ή θα ακούσω 150άρια κλπ.; Δηλαδή πόσα θα μου ζητούσε ο "οικονομικός" ας πούμε και πόσα ο "ακριβός"; Έτσι για να σχηματίσω μια εικόνα της πιάτσας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, tryfos είπε Είναι ρεαλιστικό αυτό ή θα ακούσω 150άρια κλπ.; Δηλαδή πόσα θα μου ζητούσε ο "οικονομικός" ας πούμε και πόσα ο "ακριβός"; Έτσι για να σχηματίσω μια εικόνα της πιάτσας. Οσα σου ειπα ...Σε επαρχια εχω ακουσει και διπλασιες και παραπανω τιμες https://www.google.gr/search?q=πιστοποιητικο+ηλεκτρολογου&sxsrf=ALiCzsbTjqLfbhf5b4pm_PpzzVgiB7oLPA%3A1666084047961&source=hp&ei=z2xOY7GWOLOEhbIPkJi34Ao&iflsig=AJiK0e8AAAAAY056309RKVJp2tEZAqrq8p2sCXagj_F_&gs_ssp=eJzj4tFP1zcsNMuqyjM0qjRgtFI1qDA0STRMNDZJMTdPSjI3MjG0MqhIMkkyMk81SUs2MbcwNEo29zI-33Bu5_nm8y3n9gNZ-8_tPLcdyN55bte5_Qrntp_bfW7ruV3nW843AqV2A_FmoLJWAF78M78&oq=πιστοπιητκο+ηλεκ&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMYADINCC4QgAQQxwEQrwEQDTIHCAAQgAQQDTIHCAAQgAQQDTIHCAAQgAQQDTIHCAAQgAQQDTIHCAAQgAQQDTIHCAAQgAQQDTIHCAAQgAQQDTIHCAAQgAQQDTIHCAAQgAQQDToECCMQJzoLCC4QgAQQsQMQgwE6CAgAELEDEIMBOgsIABCABBCxAxCDAToOCC4QgAQQsQMQgwEQ1AI6EQguEIAEELEDEIMBEMcBENEDOggIABCABBCxAzoOCC4QgAQQsQMQxwEQ0QM6CAguELEDEIMBOgcIIxCxAhAnOgoIABCABBCxAxAKOgUIABCABDoNCAAQgAQQsQMQgwEQCjoNCAAQgAQQsQMQgwEQDVAAWIsxYKA-aABwAHgAgAGMAYgBjw2SAQM3LjmYAQCgAQE&sclient=gws-wiz Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2022 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Οσα σου ειπα ...Σε επαρχια εχω ακουσει και διπλασιες και παραπανω τιμες Οκ ευχαριστώ. Και υποτίθεται έρχεται 5-10 λεπτά, κάνει μια ωραία βόλτα στο σπίτι, τον κερνάς ένα καφεδάκι και σου δίνει την ΥΔΕ επί τόπου; Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2022 από tryfos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, tryfos είπε Οκ ευχαριστώ. Και υποτίθεται έρχεται 5-10 λεπτά, κάνει μια βόλτα στο σπίτι και σου δίνει την ΥΔΕ επί τόπου; Οχι παντα...Σε σπιτι σε Ν.Κοσμο ελεγξε ολεςτις πριζες, πινακα κλπ με σχολαστηκοτητα .Εκανε πανω απο μισυ ωρα ... Υπαρχουν βεβαια και καποιοι που δεν πατανε στο σπιτι ποτε Ειχα δωσει καπου 70 ευρω μαζι με τον ρελε που εβαλε .Πριν περιπου 8 χρονια Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2022 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ειχα δωσει καπου 70 ευρω μαζι με τον ρελε που εβαλε .Πριν περιπου 8 χρονια Πριν 8 χρόνια τα 70; Κατάλαβα. Πάμε για 150-200 Ευρώ σήμερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, tryfos είπε Πριν 8 χρόνια τα 70; Κατάλαβα. Πάμε για 150-200 Ευρώ σήμερα... Όχι, ο μόνος τρόπος να πληρώσεις τόσα είναι να ρωτήσεις 10-15 διαφορετικούς και να επιλέξεις τον ακριβότερο, που και πάλι δύσκολα να σου πουν τόσα πολλά. Με λίγο ψάξιμο θα βρεις και με 50-60 όπως έχει γραφτεί παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Όχι, ο μόνος τρόπος να πληρώσεις τόσα είναι να ρωτήσεις 10-15 διαφορετικούς και να επιλέξεις τον ακριβότερο, που και πάλι δύσκολα να σου πουν τόσα πολλά. Με λίγο ψάξιμο θα βρεις και με 50-60 όπως έχει γραφτεί παραπάνω. Οκ ευχαριστώ πολύ το θρεντ, υπάρχουν πράγματι πολύ χρήσιμες πληροφορίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 13 λεπτά πριν, tryfos είπε Πριν 8 χρόνια τα 70; Κατάλαβα. Πάμε για 150-200 Ευρώ σήμερα... Μπα ...Δεν εχουν ανεβει οι τιμες ...Κι τωρα τοσο παιρουν . 70 ευρω μαζι με αγορα και τοποθετηση ρελε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberguy Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Θεσσαλονίκη πριν ένα χρόνο, 40 ευρώ και δεν ήρθε καν να δει την εγκατάσταση. έχει κάτι μαγαζιά απέναντι απο δεδδηε δυτικής θεσσαλονίκης που στα κάνουν remotely. Επίσης αναλαμβάνουν να στείλουν και την ΥΔΕ χωρις να ανακατευθείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 28 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Όχι, ο μόνος τρόπος να πληρώσεις τόσα είναι να ρωτήσεις 10-15 διαφορετικούς και να επιλέξεις τον ακριβότερο, που και πάλι δύσκολα να σου πουν τόσα πολλά. Με λίγο ψάξιμο θα βρεις και με 50-60 όπως έχει γραφτεί παραπάνω. Ευχαριστώ πολύ, έχω μια άλλη περίπτωση τώρα. Κοίταξα ένα άλλο ακίνητο στην γνωστή εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ και μου βγάζει ότι είναι ληγμένη η ΥΔΕ αλλά στην ημερομηνία λήξης έχει ******. Τί σημαίνει αυτό; Πάντως το όνομα είχε γυριστεί πρόσφατα μέσα στο 2020, οπότε μου κάνει εντύπωση ότι δεν αντιμετώπισε πρόβλημα αυτός που το γύρισε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, tryfos είπε Ευχαριστώ πολύ, έχω μια άλλη περίπτωση τώρα. Κοίταξα ένα άλλο ακίνητο στην γνωστή εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ και μου βγάζει ότι είναι ληγμένη η ΥΔΕ αλλά στην ημερομηνία λήξης έχει ******. Τί σημαίνει αυτό; Πάντως το όνομα είχε γυριστεί πρόσφατα μέσα στο 2020, οπότε μου κάνει εντύπωση ότι δεν αντιμετώπισε πρόβλημα αυτός που το γύρισε... Απροσεξια υπαλληλου μαλλον... Μπορει βεβαια να εληξε το 2020 και η μεταβιβση να εγινε λιγο πριν ληξει η ΥΔΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Απροσεξια υπαλληλου μαλλον... Μπορει βεβαια να εληξε το 2020 και η μεταβιβση να εγινε λιγο πριν ληξει η ΥΔΕ Δύσκολο να παίζει τέτοια συγκυρία... Και τα ***** στην ημερομηνία λήξης τί είναι; Δεν θα έπρεπε να έχει μια ημερομηνία εκεί; Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2022 από tryfos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 23 λεπτά πριν, cyberguy είπε Θεσσαλονίκη πριν ένα χρόνο, 40 ευρώ και δεν ήρθε καν να δει την εγκατάσταση. έχει κάτι μαγαζιά απέναντι απο δεδδηε δυτικής θεσσαλονίκης που στα κάνουν remotely. Επίσης αναλαμβάνουν να στείλουν και την ΥΔΕ χωρις να ανακατευθείς. Δυστυχως συμβαινει κι αυτο . 6 λεπτά πριν, tryfos είπε Δύσκολο να παίζει τέτοια συγκυρία... Και τα ***** στην ημερομηνία λήξης τί είναι; Δεν θα έπρεπε να έχει μια ημερομηνία εκεί; Λογικα ναι Η δικη μου γραφει 18/04/2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Γνωρίζει κανείς αν έχει αστεράκια ***** στην ημερομηνία λήξης της ΥΔΕ στη γνωστή εφαρμογή τί σημαίνει αυτό; Η συγκεκριμένη φαίνεται ληγμένη αλλά δεν φαίνεται ημερομηνία. Επίσης αλλάχτηκε το όνομα το 2020 και μου κάνει εντύπωση πως αλλάχτηκε χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, tryfos είπε Γνωρίζει κανείς αν έχει αστεράκια ***** στην ημερομηνία λήξης της ΥΔΕ στη γνωστή εφαρμογή τί σημαίνει αυτό; Η συγκεκριμένη φαίνεται ληγμένη αλλά δεν φαίνεται ημερομηνία. Επίσης αλλάχτηκε το όνομα το 2020 και μου κάνει εντύπωση πως αλλάχτηκε χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα... Για την αλλαγη που εγινε σου ειπα τι μπορει να εληξε λιγο μετα τηνν αλλαγη ή και μεσα στο 2022 Περυσι τον Νοεμβριο που πηρε ο γιος μου στο ονομα του εληγε 1/2022 .Τωρα φαινεται ληγμενη Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2022 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα