geodimis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Υπόψιν τα παραπάνω είναι αυτό ακριβώς που προβλέπεται, και όχι απαραίτητα αυτό που γίνεται στην πραγματικότητα. Αυτό ακριβώς πάει ανάλογα τον πάροχο και τα κέφια του ΔΕΔΔΗΕ: Με ληγμένη ΥΔΕ (από το 2015 τουλάχιστον) το ίδιο ακίνητο: 1. φεύγει το 20 από ΔΕΗ --> ΗΡΩΝ κανονικά χωρίς καμμία αναφορά σε ληγμένη ΥΔΕ. 2. Το 21 το ίδιο ακίνητο από ΗΡΩΝ --> ΔΕΗ κόλλησε η μεταφορά λόγω ληγμένης ΥΔΕ. Στο ακίνητο δεν έχει σημειωθεί (από το 81) ποτέ διακοπή ηλεκτροδότησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Υπογραφεις χαρτι οτι εντος του 6μηνου θα την πας . Συνηθως στο 5μηνο στελνουν και επιστολη υπενθυμισης αν δεν την εχεις παει. Μην παραπληροφορείς, για αλλαγή ονόματος ή παρόχου δεν έχεις καν επαφή με τον ΔΕΔΔΗΕ, πόσο μάλλον να του υπογράφεις χαρτί ότι θα του την πας εντός 6μηνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μην παραπληροφορείς, για αλλαγή ονόματος ή παρόχου δεν έχεις καν επαφή με τον ΔΕΔΔΗΕ, πόσο μάλλον να του υπογράφεις χαρτί ότι θα του την πας εντός 6μηνου. Στη ΔΕΗ το υπογραφεις ...Ηρεμησε !!!! Ο ΔΕΔΔΗΕ στελνει την υπενθυμιση . Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2022 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μην παραπληροφορείς, για αλλαγή ονόματος ή παρόχου δεν έχεις καν επαφή με τον ΔΕΔΔΗΕ, πόσο μάλλον να του υπογράφεις χαρτί ότι θα του την πας εντός 6μηνου. Σωστό, δεν υπάρχει κανένα χαρτί, ένα sms σου στέλνει ο ΔΕΔΔΗΕ και σου λέει φέρτη στο 6μηνο. Μην αγχώνετε άσκοπα τον κόσμο, αρκετά θέματα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. 4 λεπτά πριν, geodimis είπε Με ληγμένη ΥΔΕ (από το 2015 τουλάχιστον) το ίδιο ακίνητο: 1. φεύγει το 20 από ΔΕΗ --> ΗΡΩΝ κανονικά χωρίς καμμία αναφορά σε ληγμένη ΥΔΕ. 2. Το 21 το ίδιο ακίνητο από ΗΡΩΝ --> ΔΕΗ κόλλησε η μεταφορά λόγω ληγμένης ΥΔΕ. Μήπως βάζουν και οι πάροχοι καθόλου το χεράκι τους; Μήπως λέω... Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2022 από tryfos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, tryfos είπε Σωστό, δεν υπάρχει κανένα χαρτί, ένα sms σου στέλνει ο ΔΕΔΔΗΕ και σου λέει φέρτη στο 6μηνο. Μην αγχώνετε άσκοπα τον κόσμο, αρκετά θέματα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. .. Εγω δεν ειπα οτι υπογρφεις στο ΔΕΔΔΗΕ . Στη ΔΕΗ υπογραφεις και αν δεν την πας σου στελνει υπενθιμηση ο ΔΕΔΔΗΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Στη ΔΕΗ το υπογραφεις ...Ηρεμησε !!!! Ο ΔΕΔΔΗΕ στελνει την υπενθυμιση . Η ΔΕΗ δεν έχει καμία απολύτως δουλειά με τις ΥΔΕ, είναι ξεκάθαρα θέμα ΔΕΔΔΗΕ, ήρεμος είμαι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Η ΔΕΗ δεν έχει καμία απολύτως δουλειά με τις ΥΔΕ, είναι ξεκάθαρα θέμα ΔΕΔΔΗΕ, ήρεμος είμαι. Σοβαρα ?????????? Στο συστημα της βλεπει και τις ΥΔΕ αν ισχυουν Για αυτο αν εχει γινει διακοπη δεν δεχεται τιποτα πριν προσκομιστει στο ΔΕΔΔΗΕ η ΥΔΕ Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2022 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, geodimis είπε Αυτό ακριβώς πάει ανάλογα τον πάροχο και τα κέφια του ΔΕΔΔΗΕ: Με ληγμένη ΥΔΕ (από το 2015 τουλάχιστον) το ίδιο ακίνητο: 1. φεύγει το 20 από ΔΕΗ --> ΗΡΩΝ κανονικά χωρίς καμμία αναφορά σε ληγμένη ΥΔΕ. 2. Το 21 το ίδιο ακίνητο από ΗΡΩΝ --> ΔΕΗ κόλλησε η μεταφορά λόγω ληγμένης ΥΔΕ. Στο ακίνητο δεν έχει σημειωθεί (από το 81) ποτέ διακοπή ηλεκτροδότησης Παρόμοια εμπειρία είχα και γω πριν κανα 4μηνο, πήγα ΔΕΗ να υπογράψω σύμβαση για παροχή που ήταν σε άλλο όνομα και σε άλλο πάροχο, και μου λέει η υπάλληλος "αααα δεν μπορούμε να προχωρήσουμε, η ΥΔΕ έχει λήξει..." Της απάντησα πως η ΔΕΗ δεν έχει καμία δουλειά με την ΥΔΕ, είναι θέμα ΔΕΔΔΗΕ, και μου απαντάει "μα ο ΔΕΔΔΗΕ δεν θα προχωρήσει το αίτημα εφόσον η ΥΔΕ έχει λήξει...", ε πρόβλημα μου της λέω, ετοίμασε τη σύμβαση να την υπογράψω και ας μην το προχωρήσει ποτέ. Έτσι και έγινε τελικά, την ετοίμασε επιμένοντας πως η αλλαγή δεν θα γίνει. Μήπως κάτι τέτοιο έγινε στην περίπτωση σου και ψάρωσες και απλά έφυγες? Για την ιστορία η αλλαγή ονόματος και παρόχου έγινε κανονικότατα, έχω ήδη λάβει 2 λογαριασμούς. 12 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Σοβαρα ?????????? Στο συστημα της βλεπει και τις ΥΔΕ αν ισχυουν Πολύ αμφιβάλλω αν φαίνονται στο σύστημα της ΔΕΗ, μάλλον ελέγχουν στο link που ελέγχουμε τις παροχές και εμείς ως ιδιώτες. Η ουσία πάντως είναι ότι η ΔΕΗ δεν έχει καμία δουλειά με τις ΥΔΕ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Παρόμοια εμπειρία είχα και γω πριν κανα 4μηνο, πήγα ΔΕΗ να υπογράψω σύμβαση για παροχή που ήταν σε άλλο όνομα και σε άλλο πάροχο, και μου λέει η υπάλληλος "αααα δεν μπορούμε να προχωρήσουμε, η ΥΔΕ έχει λήξει..." Της απάντησα πως η ΔΕΗ δεν έχει καμία δουλειά με την ΥΔΕ, είναι θέμα ΔΕΔΔΗΕ, και μου απαντάει "μα ο ΔΕΔΔΗΕ δεν θα προχωρήσει το αίτημα εφόσον η ΥΔΕ έχει λήξει...", ε πρόβλημα μου της λέω, ετοίμασε τη σύμβαση να την υπογράψω και ας μην το προχωρήσει ποτέ. Έτσι και έγινε τελικά, την ετοίμασε επιμένοντας πως η αλλαγή δεν θα γίνει. Μήπως κάτι τέτοιο έγινε στην περίπτωση σου και ψάρωσες και απλά έφυγες? Για την ιστορία η αλλαγή ονόματος και παρόχου έγινε κανονικότατα, έχω ήδη λάβει 2 λογαριασμούς. Ετσι ακριβως !!! Η ΔΕΗ φυσικα και εχει σχεση με τις ΥΔΕ . Το οτι το ξεπερασες ηταν ...τυχαιο . Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2022 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Εν πάση περιπτώσει συμπερασματικά κανονικά σε αφήνει να κάνεις μετάβαση με ληγμένη ΥΔΕ αν δεν είσαι με κομμένο ρεύμα. Κάποια εκτίμηση των οικονομικών για ηλεκτρολόγο για έκδοση ΥΔΕ μπορεί κάποιος στο περίπου να μας πει; Απλή οικία 90 τμ. Αττική, με σύγχρονο πίνακα, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα γενικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodimis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Μήπως κάτι τέτοιο έγινε στην περίπτωση σου και ψάρωσες και απλά έφυγες? όχι, η αίτηση ήταν μέσω e-contract για ΔΕΗ και κόλλησε κανονικά στον ΔΕΔΔΗΕ μέχρι να τους στείλω την ΥΔΕ. Σιγά μην έφευγα Νοέμβρη του 21 με το κυνηγητό που ρίχναμε να μπούμε στο παλιό καλό Home Online. Μέχρι να βγάλω την ΥΔΕ μπήκε Γενάρης κανονικότατα και η αίτηση ξεκόλλησε. Αντίθετα στον ΗΡΩΝΑ μέσω mail η αίτηση και υπογραφή σε ένα τύπου docusign που τρέχαν τότε, έγινε κανονικά η αλλαγή. τότε αν θυμάμαι καλά ίσως δεν υπήρχαν τα ενημερωτικά sms του ΔΕΔΔΗΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ετσι ακριβως !!! Η ΔΕΗ φυσικα και εχει σχεση με τις ΥΔΕ . Το οτι το ξεπερασες ηταν ...τυχαιο . Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε εδώ μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε εδώ μέσα Δια βιου μαθηση !!!!Παντα υπαρχει κατι που δεν ξερουμε ....Ακομα κι αν ειμστε η...ΔΟΜΗ . Εσυ αν πας στην ΔΕΗ να παρεις παροχη στο ονομα σου και εχει ληξει η ΥΔΕ και εχει γινει διακοπη ηλεκτροδοτησης θα στο κανουν χωρις να την πας σε ΔΕΔΗΕ νεα ΥΔΕ ? 14 λεπτά πριν, tryfos είπε Εν πάση περιπτώσει συμπερασματικά κανονικά σε αφήνει να κάνεις μετάβαση με ληγμένη ΥΔΕ αν δεν είσαι με κομμένο ρεύμα. Κάποια εκτίμηση των οικονομικών για ηλεκτρολόγο για έκδοση ΥΔΕ μπορεί κάποιος στο περίπου να μας πει; Απλή οικία 90 τμ. Αττική, με σύγχρονο πίνακα, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα γενικά. Καπου στα 50-70 ευρω .Προυποθεση να εχει ο πινακας ρελε διαφυγης Σωστο το συμπερασμα αλλα θα σου απαιτησουν απο ΔΕΔΔΗΕ νεα ΥΔΕ εντος 6μηνου . Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2022 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Δια βιου μαθηση !!!!Παντα υπαρχει κατι που δεν ξερουμε ....Ακομα κι αν ειμστε η...ΔΟΜΗ . Εσυ αν πας στην ΔΕΗ να παρεις παροχη στο ονομα σου και εχει ληξει η ΥΔΕ και εχει γινει διακοπη ηλεκτροδοτησης θα στο κανουν χωρις να την πας σε ΔΕΔΗΕ νεα ΥΔΕ ? Αυτό που ρωτάς τώρα το έχω ήδη απαντήσει: 47 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Είναι απλό, αν η ΥΔΕ έχει λήξει τότε: α) αν το ακίνητο έχει ρεύμα, τότε η αλλαγή παρόχου ή ονόματος γίνεται κανονικά και ζητάνε να προσκομίσεις νέα εντός εξαμήνου. β) αν το ακίνητο δεν έχει ρεύμα (είναι κομμένο), τότε πρώτα θα προσκομίσεις νέα ΥΔΕ και μετά θα γίνει επανασύνδεση. Υπόψιν τα παραπάνω είναι αυτό ακριβώς που προβλέπεται, και όχι απαραίτητα αυτό που γίνεται στην πραγματικότητα. Και σε αυτή την περίπτωση η ουσία δεν αλλάζει, η ΔΕΗ θα δεχτεί κανονικά την σύμβαση και η μετάβαση θα κολλήσει στον ΔΕΔΔΗΕ, της ΔΕΗ δεν της πέφτει κανένας λόγος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αυτό που ρωτάς τώρα το έχω ήδη απαντήσει: Μια επαναληψη παρακαλω..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα