Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, geodimis είπε

Κανένα ταχυδρομείο και κανένα κούριερ: μιλάς με ΔΕΔΔΗΕ σου δίνουν ένα mail υπαλλήλου τη στέλνεις την καταχωρούν και γεια σας και σε κλείνουν λέγοντας σου «ναι αλλά να μας τη στείλετε και πρωτότυπη». Έχουν περάσει 9 μήνες από τότε που τους την έστειλα και δεν με ενόχλησε κανείς ούτε το ρεύμα μου έκοψαν ακόμα. Αφού το σύστημα βγάζει πλέον λήξη ΥΔΕ το 203τοσο μια χαρά έγινε η δουλειά. 

Με ποιόν μιλάς;;;; Στο τηλέφωνο;;;;; Χαχαχαχα

Ποιο email σου δίνουνε;;;;; Χαχαχαχα

Ασχολείται προσωπικά υπάλληλος μαζί σου;;;; Χαχαχα. Μιλάμε για τον ΔΕΔΔΗΕ Ελλάδος ή Ιαπωνίας;

Και, τέλος, πώς είσαι καλυμμένος ότι ΘΑ την καταχωρίσουν;;;; Οτιδήποτε στραβό γίνει, η ατάκα θα είναι, "ναι αλλά δεν έχουμε την πρωτότυπη"...

Τέλος πάντων φίλε, ιστορίες γι' αγρίους. Με τον ΔΕΔΔΗΕ τα έχω όπως καταλαβαίνεις, όχι με σένα.

• Thanks 1
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tryfos είπε

Με ποιόν μιλάς;;;; Στο τηλέφωνο;;;;; Χαχαχαχα

Ποιο email σου δίνουνε;;;;; Χαχαχαχα

Ασχολείται προσωπικά υπάλληλος μαζί σου;;;; Χαχαχα. Μιλάμε για τον ΔΕΔΔΗΕ Ελλάδος ή Ιαπωνίας;

Και, τέλος, πώς είσαι καλυμμένος ότι ΘΑ την καταχωρίσουν;;;; Οτιδήποτε στραβό γίνει, η ατάκα θα είναι, "ναι αλλά δεν έχουμε την πρωτότυπη"...

Τέλος πάντων φίλε, ιστορίες γι' αγρίους. Με τον ΔΕΔΔΗΕ τα έχω όπως καταλαβαίνεις, όχι με σένα.

1.Το τηλεφωνικό του ΔΕΔΔΗΕ δεν έχει όποτε είχα προσπαθήσει να μιλήσω τουλάχιστον πάνω από 5’ αναμονή.

2. Ναι, με ΔΕΔΔΗΕ Μεσογειών μιλούσα συστηματικά με ευγενέστατη υπάλληλο  γιατί είχα πρόβλημα με συνεργείο που δεν περνούσε για μετρήσεις όπου μου έδωσε το μειλ της και της προώθησα την ΥΔΕ για να ολοκληρωθεί αλλαγή παρόχου. (Αν ανήκεις εκεί να σου στείλω με pm τα στοιχεία της)  

3. Το αν καταχωρείται φαίνεται από τον έλεγχο ΥΔΕ στο site του ΔΕΔΔΗΕ που βάζεις αριθμό παροχής και σου λέει ποτέ λήγει η ΥΔΕ σου.

Αυτή είναι τουλάχιστον η δίκη μου εμπειρία.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, geodimis είπε

1.Το τηλεφωνικό του ΔΕΔΔΗΕ δεν έχει όποτε είχα προσπαθήσει να μιλήσω τουλάχιστον πάνω από 5’ αναμονή.

2. Ναι, με ΔΕΔΔΗΕ Μεσογειών μιλούσα συστηματικά με ευγενέστατη υπάλληλο  γιατί είχα πρόβλημα με συνεργείο που δεν περνούσε για μετρήσεις όπου μου έδωσε το μειλ της και της προώθησα την ΥΔΕ για να ολοκληρωθεί αλλαγή παρόχου. (Αν ανήκεις εκεί να σου στείλω με pm τα στοιχεία της)  

3. Το αν καταχωρείται φαίνεται από τον έλεγχο ΥΔΕ στο site του ΔΕΔΔΗΕ που βάζεις αριθμό παροχής και σου λέει ποτέ λήγει η ΥΔΕ σου.

Αυτή είναι τουλάχιστον η δίκη μου εμπειρία.

Οκ, δεκτόν, η δική μου εμπειρία ήταν τελείως διαφορετική, ίσως είναι θέμα περιοχής. Εγώ δεν διανοούμαι να δεχτεί κάποιος από τον ΔΕΔΔΗΕ έτσι χύμα σε δικό του email μια ΥΔΕ, αλλά οκ, μπορεί να έπεσες στην περίπτωση.

Υπόψη, η ΥΔΕ δεν απαιτείται για να ολοκληρωθεί η αλλαγή παρόχου. Σε αλλάζουνε κανονικά, απλά έχεις 6 μήνες να την καταθέσεις μετά το sms που σου στέλνουνε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, tryfos είπε

Υπόψη, η ΥΔΕ δεν απαιτείται για να ολοκληρωθεί η αλλαγή παρόχου. Σε αλλάζουνε κανονικά, απλά έχεις 6 μήνες να την καταθέσεις μετά το sms που σου στέλνουνε.

Δε σε αλλάζουν  στην περίπτωση που έχει περάσει το εξάμηνο από τη λήξη της και θες να αλλάξεις πάροχο.

Πρέπει να είμαι από τους ελάχιστους που για αυτό το λόγο έχω home online παλιό μέχρι 12/1/2024 (αίτηση 20/11/21)

Επεξ/σία από geodimis
Δημοσ.

Καλημέρα. Θα τρελλαθω με τον ΔΕΔΔΗΕ.

Αποθηκη με κομμένο ρεύμα απο το 2019.

Μπαινει ενοικιαστής τελη Αυγούστου.

Κάνει αιτηση για ρευμα watt and volt.

Του βαζουν ρευμα περιπου 29 Αυγουστου .

Απορω πως δεν ζητησανε ΥΔΕ( Ληγμένη πολλά χρόνια πριν).

Σε λίγες μερες αρχες Σεπτεμβρίου μου λεει ο ενοικιαστης οτι του ζητηθηκε ΥΔΕ άμεσα , και να δοθει σε λίγες μέρες.

Ερχεται ηλεκτρολόγος,κανει ΥΔΕ την στελνει mail ΔΕΔΔΗΕ.

Μπαινω ελέγχω  μετά. Βγαζει ακόμα απενεργοποιημένη την παροχή στο site τους 

Τους παιρνω τηλ. Ψαχνουν, και επειδή δεν την βρισκουν, μου ζητανε να την στειλω εγώ me mail

Την επομενη μέρα τους παιρνω. Μου λένε οκευ,την πήραμε και θα το περάσουμε 

Μπαινω ξανά τιποτα.

Νεο mail σε ΔΕΔΔΗΕ. Μου λένε εισαι οκευ την περάσαμε.

Μπαινω προχτες στο site τους, τα ιδια. Η παροχή ειναι απεργοποιημένη.

Τι στο καλο γίνεται?

Δημοσ.
10 ώρες πριν, washcloud είπε

...δεν ξέρω τί μπορεί να παίζει από πίσω για την "προνομιακή" μεταχείριση του ΔΕΔΔΗΕ αναφορικά με το "κλείσαμε και δεν σας περιμένουμε", αλλά α) δεν νομίζω να είναι απόφαση του ΔΕΔΔΗΕ το κλείσιμο/άνοιγμα β) κάτι άλλο λογικά παίζει από πίσω (ίσως σχετικό με την ιδωτικοποίησή του). Δεν νομίζω να τίθεται θέμα "ξυπνήματος".

Η ιδιοτικοποιηση που εγινε ειναι μεσα στα ...προνομια ?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, xraxra είπε

Καλημέρα. Θα τρελλαθω με τον ΔΕΔΔΗΕ.

Αποθηκη με κομμένο ρεύμα απο το 2019.

Μπαινει ενοικιαστής τελη Αυγούστου.

Κάνει αιτηση για ρευμα watt and volt.

Του βαζουν ρευμα περιπου 29 Αυγουστου .

Απορω πως δεν ζητησανε ΥΔΕ( Ληγμένη πολλά χρόνια πριν).

Σε λίγες μερες αρχες Σεπτεμβρίου μου λεει ο ενοικιαστης οτι του ζητηθηκε ΥΔΕ άμεσα , και να δοθει σε λίγες μέρες.

Ερχεται ηλεκτρολόγος,κανει ΥΔΕ την στελνει mail ΔΕΔΔΗΕ.

Μπαινω ελέγχω  μετά. Βγαζει ακόμα απενεργοποιημένη την παροχή στο site τους 

Τους παιρνω τηλ. Ψαχνουν, και επειδή δεν την βρισκουν, μου ζητανε να την στειλω εγώ me mail

Την επομενη μέρα τους παιρνω. Μου λένε οκευ,την πήραμε και θα το περάσουμε 

Μπαινω ξανά τιποτα.

Νεο mail σε ΔΕΔΔΗΕ. Μου λένε εισαι οκευ την περάσαμε.

Μπαινω προχτες στο site τους, τα ιδια. Η παροχή ειναι απεργοποιημένη.

Τι στο καλο γίνεται?

Καλημερα... Κανονικα δεν θα επρεπε να εχει  δοθει ρευμα χωρις νεα ΥΔΕ.. Ετσι πρεπει..Καπου θα την εχουν εκει αλλα δεν  εχουν ατομα να την περασουν.. Εχει φυγει πολυ κοσμος.. Και κοσμος παει στα γραφεια για να λουφαξει.. Οταν τα ατομα αυτα  ειναι σε ηλικια 52-55  και ανω υπαρχει θεμα...Νεα ατομα δεν εχουν παρει.. Υπαρχει μεγαλο προβλημα.. Σε ποια περιοχη του Δεδδηε;;

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, geodimis είπε

Δε σε αλλάζουν  στην περίπτωση που έχει περάσει το εξάμηνο από τη λήξη της και θες να αλλάξεις πάροχο.

Πρέπει να είμαι από τους ελάχιστους που για αυτό το λόγο έχω home online παλιό μέχρι 12/1/2024 (αίτηση 20/11/21)

Τί; Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Το έχει αναφέρει κάποιος άλλος;

Στη δική μου περίπτωση είναι ληγμένη η ΥΔΕ από το 2018. Μια χαρά ήρθε sms από τον ΔΕΔΔΗΕ ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία και φέρτε την ΥΔΕ εντός 6μηνου.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tryfos είπε

Τί; Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Το έχει αναφέρει κάποιος άλλος;

Στη δική μου περίπτωση είναι ληγμένη η ΥΔΕ από το 2018. Μια χαρά ήρθε sms από τον ΔΕΔΔΗΕ ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία και φέρτε την ΥΔΕ εντός 6μηνου.

Εντος 6μηνου ειναι κανονικα οταν δεν εχει γινει διακοπη ηλεκτροδοτησης

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Εντος 6μηνου ειναι κανονικα οταν δεν εχει γινει διακοπη ηλεκτροδοτησης

Μπερδεύτηκα. Ποιο είναι 'κανονικά εντός 6μηνου'; Ο φίλος παραπάνω είπε ότι δεν σε αλλάζουν πάροχο με ληγμένη ΥΔΕ άνω του 6μηνου, πρέπει να τους την πας πρώτα. Εμένα με ληγμένη ΥΔΕ από το 2018, μου έστειλε ο  ΔΕΔΔΗΕ sms ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία. Και μου ζητάει να πάω την ΥΔΕ εντός 6μηνου. Δηλαδή σε αφήνει να κάνεις τη μετάβαση. Μιλάμε πάντα για σπίτι με ρεύμα κανονικά, δεν έχει κοπεί ποτέ τίποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, tryfos είπε

Μπερδεύτηκα. Ποιο είναι 'κανονικά εντός 6μηνου'; Ο φίλος παραπάνω είπε ότι δεν σε αλλάζουν πάροχο με ληγμένη ΥΔΕ άνω του 6μηνου, πρέπει να τους την πας πρώτα. Εμένα με ληγμένη ΥΔΕ από το 2018, μου έστειλε ο  ΔΕΔΔΗΕ sms ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία. Και μου ζητάει να πάω την ΥΔΕ εντός 6μηνου. Δηλαδή σε αφήνει να κάνεις τη μετάβαση. Μιλάμε πάντα για σπίτι με ρεύμα κανονικά, δεν έχει κοπεί ποτέ τίποτα.

Κανονικά ισχύει το δεύτερο που είπες.. Ειναι ανάλογα και την περιοχη του Δεδδηε.. Πάντως στην περιοχη της Αττικής φευγει το μήνυμα για την ενημέρωση του πελατη.. 

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.

Πάντως έχω διαολιστεί με την κατάσταση, είπα να κάνω καμιά κίνηση να γλιτώσω κανά φράγκο (που κι αυτό ΠΟΛΥ αμφιλεγόμενο είναι) και ανοίγουμε τώρα ιστορίες με τον ΔΕΔΔΗΕ, που ούτε απ' έξω δεν ήθελα να περάσω. Συν τα έξοδα του ηλεκτρολόγου, που θα έρθει να κάνει μια ωραία βόλτα στο σπίτι και θα ζητάει κανά 150άρι για πλάκα. Έλεος δηλαδή σε αυτή τη χωρά.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tryfos είπε

Είναι απλό, αν η ΥΔΕ έχει λήξει τότε:

α) αν το ακίνητο έχει ρεύμα, τότε η αλλαγή παρόχου ή ονόματος γίνεται κανονικά και ζητάνε να προσκομίσεις νέα εντός εξαμήνου.

β) αν το ακίνητο δεν έχει ρεύμα (είναι κομμένο), τότε πρώτα θα προσκομίσεις νέα ΥΔΕ και μετά θα γίνει επανασύνδεση.

Υπόψιν τα παραπάνω είναι αυτό ακριβώς που προβλέπεται, και όχι απαραίτητα αυτό που γίνεται στην πραγματικότητα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

α) αν το ακίνητο έχει ρεύμα, τότε η αλλαγή παρόχου ή ονόματος γίνεται κανονικά και ζητάνε να προσκομίσεις νέα εντός εξαμήνου.

Ναι αυτό είχα καταλάβει κι εγώ, και αυτό έχει συμβεί και στην περίπτωσή μου.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

β) αν το ακίνητο δεν έχει ρεύμα (είναι κομμένο), τότε πρώτα θα προσκομίσεις νέα ΥΔΕ και μετά θα γίνει επανασύνδεση.

Υπόψιν τα παραπάνω είναι αυτό ακριβώς που προβλέπεται, και όχι απαραίτητα αυτό που γίνεται στην πραγματικότητα.

Υπογραφεις χαρτι οτι εντος του 6μηνου θα την πας .

Συνηθως στο 5μηνο στελνουν και επιστολη υπενθυμισης αν δεν την εχεις παει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...