Προς το περιεχόμενο

Επανέλεγχος ηλεκτρικής εγκατάστασης και υποβολή νέας ΥΔΕ

eidikos33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, tryfos είπε

Το έχουν ζήσει και γνωστοί μου. Προσωπικά ουδόλως με ενδιαφέρει από που και γιατί προέρχονται οι εντολές αλλά το αποτέλεσμα. Είναι απίστευτο πλέον τέλη 2022 να είναι κλειδαμπαρωμενοι, να μην εξυπηρετούν κανέναν και απλά να εισπράττουν τα δικά μου και τα δικά σου λεφτά για το τίποτα, κάνοντας τίποτα και πουλώντας τρέλα. Τις ΥΔΕ όμως ξέρουν να τις ζητάνε και να κόβουν το ρεύμα. Δε ντρεπόμαστε λέω εγώ....

Τα βαζεις με υπαλληλους ομως αν και δεν σε ανδιαφερει  χωρις να ξερεις ποιος φταιει.Τι να σου πω...

1 λεπτό πριν, fredd0 είπε

βαλε τη ΥΔΕ σ'ενα φακελο, δωσε 5 ευρω σ'ενα κουριερ και τελειωσες. Δεκαδες Χιλιαδες Κοσμος κανανε το ιδιο

Η πιο απλη αν και οχι ηθικη λυση .

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

13 λεπτά πριν, tryfos είπε

Το έχουν ζήσει και γνωστοί μου. Προσωπικά ουδόλως με ενδιαφέρει από που και γιατί προέρχονται οι εντολές αλλά το αποτέλεσμα. Είναι απίστευτο πλέον τέλη 2022 να είναι κλειδαμπαρωμενοι, να μην εξυπηρετούν κανέναν και απλά να εισπράττουν τα δικά μου και τα δικά σου λεφτά για το τίποτα, κάνοντας τίποτα και πουλώντας τρέλα. Τις ΥΔΕ όμως ξέρουν να τις ζητάνε και να κόβουν το ρεύμα. Δε ντρεπόμαστε λέω εγώ....

Κατ' αρχήν. Με αρκετά άτομα που ξέρω δεν έδωσαν ΥΔΕ και δεν τους το έκοψαν. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα, ο κανονισμος είναι γνωστός και τον ξέρουμε.

Κατά δεύτερον, αυτό που λες κακως γίνεται αλλά δεν περιγράφεις και τίποτα καινούργιο από τα γραφεια μιας μέσης δημοσιας υπηρεσίας από τις κακές που ξέρουμε, ΕΦΚΑ, πολεοδομιες, ΟΤΑ κτλ. 

Αν δεν μπορείς να πας να καταθέσεις εκεί την ΥΔΕ επειδή δεν δέχονται που κακώς συμβαίνει, τους στείλε την με courier.

Ενα τηλέφωνο που έκανα πέρσι στον ΔΕΔΔΗΕ για κέντρο Αθήνας το σήκωσαν. Μπορεί να έτυχε βεβαια. Άμα σε δημόσιες υπηρεσίες δεν σηκώνουν καθόλου τηλέφωνα, μπορεί να συμβαίνουν τα εξής και τα λέω χωρίς πλάκα η διάθεση δικαιολογιας, δεν έχουν καν συνδεδεμένη τηλεφωνική συσκευή, έχουν κλείσει το ηχείο του τηλεφώνου, έχουν κάνει φραγή εισερχομένων διότι το έχουν μόνο για εξερχόμενες κλήσεις. Το τηλέφωνο είναι σε δωμάτιο που δεν βρίσκεται κανένας, κλειστό γραφείο δηλαδή. 

Ρε παιδιά τα ίδια πράγματα θα γράφουμε 100 φορές ??

Είπαμε στο 95% των περιπτώσεων την ΥΔΕ την στέλνει ο ηλεκτρολόγος με κούριερ ... Εκτός αν είναι τσιπης 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, tounion είπε

Είπαμε στο 95% των περιπτώσεων την ΥΔΕ την στέλνει ο ηλεκτρολόγος με κούριερ ... Εκτός αν είναι τσιπης 

Απο που προκυπτει αυτο το 95% ? Εγω οσο δουλευα δεν ειχα δει ηλεκτρολογο να την στειλει αλλα  χρηστες.

Επερναν ηλκετρονικο πρωτοκολο  που στις σημειωσεις ειχε και ποιος την εστειλε .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1

2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Απο που προκυπτει αυτο το 95% ? Εγω οσο δουλευα δεν ειχα δει ηλεκτρολογο να την στειλει αλλα  χρηστες.

Επερναν ηλκετρονικο πρωτοκολο  που στις σημειωσεις ειχε και ποιος την εστειλε .

Εσύ τι δουλειά έκανες ηλεκτρολόγος ??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, tounion είπε

Εσύ τι δουλειά έκανες ηλεκτρολόγος ??

Οχι δουλευα στον ΔΕΔΔΗΕ  διοικητικος μεχρι πριν εναμυσι χρονο .

Εσυ ????

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1

57 λεπτά πριν, fredd0 είπε

βαλε τη ΥΔΕ σ'ενα φακελο, δωσε 5 ευρω σ'ενα κουριερ και τελειωσες. Δεκαδες Χιλιαδες Κοσμος κανανε το ιδιο

...5€ η κούριερ ρε συ; Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τελευταία, αλλά κάτω από 10άρικο δεν θυμάμαι.

28 λεπτά πριν, tounion είπε

Εγώ πρώτη φορά τ' ακούω αυτό. Τελευταία φορά προ 7ετίας που μου έβγαλε ΥΔΕ ηλεκτρολόγος, στην αρχή μου είπε πού ακριβώς θα πάω να την παραδώσω, και μετά από παρακάλια δέχτηκε να την πάει κάποια στιγμή ο ίδιος στον σχετικό ΔΕΔΔΗΕ καθώς ήταν να περάσει για κάτι δικές του δουλειές. όσο για το "τσίπης" δεν νομίζω να υπάρχει ούτε ένας που είτε δεν ενσωματώνει το κόστος της κούριερ στην τιμή που θα σου δώσει, είτε που δεν θα στο ζητήσει κατόπιν εορτής.

• Like 1

5 λεπτά πριν, washcloud είπε

...5€ η κούριερ ρε συ; Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τελευταία, αλλά κάτω από 10άρικο δεν θυμάμαι.

Για εντος Αττικης υπαρχει και με 5 ευρω το πολυ 6.

1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

βαζεις με υπαλληλους ομως αν και δεν σε ανδιαφερει  χωρις να ξερεις ποιος φταιει.

Δεν κατάλαβα. Πρέπει ο πολίτης που πάει να εξυπηρετηθεί και γυρνάει άπραγος αν και τα έχει χρυσοπληρωσει όλα από πριν, να ασχοληθεί/ενδιαφέρεται με τα εσωτερικά της υπηρεσίας και για ποιον λόγο δεν κάνουν τίποτα; Πρωτάκουστο. ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ το γιατί, εμένα με ενδιαφέρει να λειτουργεί η υπηρεσία.

Δηλαδή αν είμαι πχ μηχανικός και έρθεις και σου γκρεμίσω το σπίτι επειδή την προηγούμενη μέρα έχασα στο στοίχημα, θα σου πω είχα τις κακές μου, κατάλαβε με;;;

Εν πάση περιπτώσει αρκετά πια 2 χρόνια μετά, ξεκουράστηκαν στο καθησιο, φτάνει. Για ποιον λόγο δηλαδή είναι η τελευταία υπηρεσία που δεν δέχεται δήθεν λόγω ιού. Ό,τι και να μου εξηγήσεις δεν έχει σημασία.

Αυτο που ειπώθηκε περί 95% ηλεκτρολόγων που στέλνουν αυτοί την ΥΔΕ δεν ισχύει. Μερικά γραφεία και ηλεκτρολόγοι αναλαμβάνουν αυτοί να την καταθέσουν αντί του πελάτη. Όχι όμως όλοι. Εμείς τουλάχιστον ποτέ δεν μας έτυχε κάτι τετοιο. 

17 λεπτά πριν, tryfos είπε

Δεν κατάλαβα. Πρέπει ο πολίτης που πάει να εξυπηρετηθεί και γυρνάει άπραγος αν και τα έχει χρυσοπληρωσει όλα από πριν, να ασχοληθεί/ενδιαφέρεται με τα εσωτερικά της υπηρεσίας και για ποιον λόγο δεν κάνουν τίποτα; Πρωτάκουστο. ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ το γιατί, εμένα με ενδιαφέρει να λειτουργεί η υπηρεσία.

Δηλαδή αν είμαι πχ μηχανικός και έρθεις και σου γκρεμίσω το σπίτι επειδή την προηγούμενη μέρα έχασα στο στοίχημα, θα σου πω είχα τις κακές μου, κατάλαβε με;;;

Εν πάση περιπτώσει αρκετά πια 2 χρόνια μετά, ξεκουράστηκαν στο καθησιο, φτάνει. Για ποιον λόγο δηλαδή είναι η τελευταία υπηρεσία που δεν δέχεται δήθεν λόγω ιού. Ό,τι και να μου εξηγήσεις δεν έχει σημασία.

Μόνο με κάποια καταγγελία μέσω υπουργείου ίσως ξυπνήσουν. Αλλιώς δεν θα αλλάξει κάτι. Έτσι βολεύει. 

11 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Μόνο με κάποια καταγγελία μέσω υπουργείου ίσως ξυπνήσουν. Αλλιώς δεν θα αλλάξει κάτι. Έτσι βολεύει. 

...δεν ξέρω τί μπορεί να παίζει από πίσω για την "προνομιακή" μεταχείριση του ΔΕΔΔΗΕ αναφορικά με το "κλείσαμε και δεν σας περιμένουμε", αλλά α) δεν νομίζω να είναι απόφαση του ΔΕΔΔΗΕ το κλείσιμο/άνοιγμα β) κάτι άλλο λογικά παίζει από πίσω (ίσως σχετικό με την ιδωτικοποίησή του). Δεν νομίζω να τίθεται θέμα "ξυπνήματος".

31 λεπτά πριν, washcloud είπε

...δεν ξέρω τί μπορεί να παίζει από πίσω για την "προνομιακή" μεταχείριση του ΔΕΔΔΗΕ αναφορικά με το "κλείσαμε και δεν σας περιμένουμε", αλλά α) δεν νομίζω να είναι απόφαση του ΔΕΔΔΗΕ το κλείσιμο/άνοιγμα β) κάτι άλλο λογικά παίζει από πίσω (ίσως σχετικό με την ιδωτικοποίησή του). Δεν νομίζω να τίθεται θέμα "ξυπνήματος".

Καλησπερα..Επειδη οι  διοικητικοι υπαλληλοι του Δεδδηε ειναι πλεον λιγοι  σε ατομα,  θελουν αυτα να γιννται ολα ηλεκτρονικα... Γιαυτο δεν δεχονται πλεον πωλητες στα γραφεια.. Και ολες  οι εργασιες γινονται μονο ηλεκτρονικα...

31 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλησπερα..Επειδη οι  διοικητικοι υπαλληλοι του Δεδδηε ειναι πλεον λιγοι  σε ατομα,  θελουν αυτα να γιννται ολα ηλεκτρονικα... Γιαυτο δεν δεχονται πλεον πωλητες στα γραφεια.. Και ολες  οι εργασιες γινονται μονο ηλεκτρονικα...

Τί; Μακάρι. Απλά δεν γίνεται τίποτα, ούτε ηλεκτρονικά ούτε αλλιώς.

Τόση ώρα συζητάμε ότι δεν γίνεται κατάθεση ΥΔΕ ηλεκτρονικά. Απαιτούνε οι κύριοι να δώσουμε το δεκαρικο να στείλουμε με κούριερ, μη τυχόν και κουραστούν και παραλάβουν οι ίδιοι. Κλειστοι δύο χρόνια, που έχει ακουστεί αυτό, σε ποια χώρα, σε ποια υπηρεσία. Ας τα κάνουνε λοιπόν όλα ηλεκτρονικά, σιγά που είχαμε καημό να δούμε τα μούτρα τους.

3 λεπτά πριν, tryfos είπε

Τί; Μακάρι. Απλά δεν γίνεται τίποτα, ούτε ηλεκτρονικά ούτε αλλιώς.

Τόση ώρα συζητάμε ότι δεν γίνεται κατάθεση ΥΔΕ ηλεκτρονικά. Απαιτούνε οι κύριοι να δώσουμε το δεκαρικο να στείλουμε με κούριερ, μη τυχόν και κουραστούν και παραλάβουν οι ίδιοι. Κλειστοι δύο χρόνια, που έχει ακουστεί αυτό, σε ποια χώρα, σε ποια υπηρεσία. Ας τα κάνουνε λοιπόν όλα ηλεκτρονικά, σιγά που είχαμε καημό να δούμε τα μούτρα τους.

Εγω μιλαω για τις αλλες υπηρεσιες... Η ΥΔΕ μονο με ταχυδρομειο η courier πηγαινουν...

4 λεπτά πριν, takoulou είπε

Εγω μιλαω για τις αλλες υπηρεσιες... Η ΥΔΕ μονο με ταχυδρομειο η courier πηγαινουν...

Κανένα ταχυδρομείο και κανένα κούριερ: μιλάς με ΔΕΔΔΗΕ σου δίνουν ένα mail υπαλλήλου τη στέλνεις την καταχωρούν και γεια σας και σε κλείνουν λέγοντας σου «ναι αλλά να μας τη στείλετε και πρωτότυπη». Έχουν περάσει 9 μήνες από τότε που τους την έστειλα και δεν με ενόχλησε κανείς ούτε το ρεύμα μου έκοψαν ακόμα. Αφού το σύστημα βγάζει πλέον λήξη ΥΔΕ το 203τοσο μια χαρά έγινε η δουλειά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...