Vasileios-gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Αν σου είπε έτσι η υπάλληλος έτσι θα ειναι για εσένα. Δεν γνωρίζω τον λόγο. Θα τον ξέρει αυτή σίγουρα . Αλλά για δεκάδες πελάτες μου κάθε μήνα τους το ζητάνε. Spoiler Εννοειτε ότι αν δεν τους το ζητήσουν δεν ειναι πελάτες μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piiii Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μία απο τα ίδια και απο εδώ.. Εφερα το ρεύμα στο όνομά μου(ήταν στην πρώην σύζυγο) και τσούπ έσκασε το χαρτάκι...Και μιλάμε για 18 χρόνια. Στο πατρικό μου που το ρεύμα είναι απο το 1989 νιέντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν ζηταει ΥΔΕ (κακως κατα την γνωμη μου) οσα χρονια κι αν περασουν απο την πρωτη αν δεν αλλαξει κατι στην παροχη που να το μαθει . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 είναι για 10 χρόνια νομίζω....όποτε αν βγάλει ένα δεν θα πτωχεύσει και ίσα ίσα ο ηλεκτρολόγος θα κάνει και έναν έλεγχο στην εγκατάσταση,ρελεδες,ασφαλειες ....80 ευρώ μου πήρε ο ηλεκτρολόγος όταν έκανε το σχέδιο και έλεγχο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, kostasbm είπε είναι για 10 χρόνια νομίζω....όποτε αν βγάλει ένα δεν θα πτωχεύσει και ίσα ίσα ο ηλεκτρολόγος θα κάνει και έναν έλεγχο στην εγκατάσταση,ρελεδες,ασφαλειες ....80 ευρώ μου πήρε ο ηλεκτρολόγος όταν έκανε το σχέδιο και έλεγχο.. Για 14 χρονια . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Για 14 χρονια . σωστά ,έριξα μια μάτια στο αυτοκόλλητο στο πίνακα και είναι για 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 μέχρι 14 χρόνια (ότι γράφει η ΥΔΕ ως ημερομηνία επανελέγχου) για τις κατοικίες και μερικές άλλες κατηγορίες χώρων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, kostasbm είπε είναι για 10 χρόνια νομίζω....όποτε αν βγάλει ένα δεν θα πτωχεύσει και ίσα ίσα ο ηλεκτρολόγος θα κάνει και έναν έλεγχο στην εγκατάσταση,ρελεδες,ασφαλειες ....80 ευρώ μου πήρε ο ηλεκτρολόγος όταν έκανε το σχέδιο και έλεγχο.. ποσα τμ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 42 λεπτά πριν, eidikos33 είπε ποσα τμ? 160 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popopo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Ερώτηση για τον @takoulou Μετά την κατάθεση της νέας Υ.Δ.Ε. σε γραφείο, πόσος καιρός απαιτείται για να ενημερωθεί το σύστημα και να φαίνεται η νέα Υ.Δ.Ε. στη διαδικτυακή εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, popopo είπε Ερώτηση για τον @takoulou Μετά την κατάθεση της νέας Υ.Δ.Ε. σε γραφείο, πόσος καιρός απαιτείται για να ενημερωθεί το σύστημα και να φαίνεται η νέα Υ.Δ.Ε. στη διαδικτυακή εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ; Καλημέρα.. Στο γραφείο του Δεδδηε αν την έχουν παραλαβει φαίνεται σε 2-3 μέρες.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, popopo είπε Ερώτηση για τον @takoulou Μετά την κατάθεση της νέας Υ.Δ.Ε. σε γραφείο, πόσος καιρός απαιτείται για να ενημερωθεί το σύστημα και να φαίνεται η νέα Υ.Δ.Ε. στη διαδικτυακή εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ; Που μπορείς να το δεις αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popopo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, eidikos33 είπε Που μπορείς να το δεις αυτό? https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 7/2/2021 στις 9:00 ΜΜ, rubadub είπε είχα ακούσει ότι ο έλεγχος αυτός σηκώνει flag και εάν έχει λήξει το πιστοποιητικό έρχεται ειδοποιητήριο. Σαφώς δεν μπορώ να ξέρω αν ισχύει... Το πιθανότερο!!! @takoulou έχουν αρχίσει και έρχονται επιστολές τελικά. Έχεις βάλει το χεράκι σου ε;;;😎 @korakios @HERTHAN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Εγώ βλέπω οτι τελικά υπήρχε ξεχωριστό τόπικ και κανιβαλλίζανε το άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα