Rattlehead Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, Vasileios-gr είπε Αλλάζοντας πρόγραμμα στην ΔΕΗ δεν θα ειδοποιηθεί ο ΔΕΔΔΗΕ. Αλλάζοντας όμως πάροχο θα ειδοποιηθεί, και θα το ελέγξει , με αποτέλεσμα να σου ζητηθεί νέα ΥΔΕ, αν είναι ληγμένη. Αλλαγή προγράμματος από Γ1 σε enter με αλλαγή ονόματος μου ζήτησε κανονικότατα ΥΔΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, Rattlehead είπε Αλλαγή προγράμματος από Γ1 σε enter με αλλαγή ονόματος μου ζήτησε κανονικότατα ΥΔΕ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Rattlehead είπε Αλλαγή προγράμματος από Γ1 σε enter με αλλαγή ονόματος μου ζήτησε κανονικότατα ΥΔΕ Πως τα μπερδεύεις έτσι !!!!! Αλλαγή ονόματος θες να κάνεις και ΜΕΤΑ επιλέγεις το οποίο προγράμμα !!! ΥΓ. Αφού είναι σε άλλο ΟΝΟΜΑ, πως θα κάνεις ΕΣΥ αίτηση για enter !!!! 5 ώρες πριν, Vasileios-gr είπε Αλλάζοντας πρόγραμμα στην ΔΕΗ δεν θα ειδοποιηθεί ο ΔΕΔΔΗΕ. Αλλάζοντας όμως πάροχο θα ειδοποιηθεί, και θα το ελέγξει , με αποτέλεσμα να σου ζητηθεί νέα ΥΔΕ, αν είναι ληγμένη. Είναι σίγουρο αυτό ? Απο προσωπικη εμπειρία ? Για την αλλαγή παρόχου, εννοώ. Γνωστή μου, έχει κάνει αλλαγη πάνω από 1 χρόνο με ληγμένο υδε από το 1997 και δεν την ενόχλησε κάνεις. Έτυχε ? Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2021 από GREGORYMO Συμπληρώμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasileios-gr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δεν είναι ακριβώς έτσι. Όταν κάνεις αλλαγή ονόματος , γίνεται χωρίς ΥΔΕ , αλλά σε ειδοποιούν να την προσκομίσεις εντός 6 μηνών. Μετά τους 6 μήνες σου δίνουν παράταση για άλλον 1 μήνα. και μετά το κόβουν. Τώρα αν κάπιος δεν ειδοποιήθηκε καν , αυτό αποτελεί την γνωστή εξαιρεση στον κανόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Vasileios-gr είπε Δεν είναι ακριβώς έτσι. Όταν κάνεις αλλαγή ονόματος , γίνεται χωρίς ΥΔΕ , αλλά σε ειδοποιούν να την προσκομίσεις εντός 6 μηνών. Μετά τους 6 μήνες σου δίνουν παράταση για άλλον 1 μήνα. και μετά το κόβουν. Τώρα αν κάπιος δεν ειδοποιήθηκε καν , αυτό αποτελεί την γνωστή εξαιρεση στον κανόνα. Έχεις δίκιο. Στην αλλαγή ονόματος είναι απαραίτητο το υδε. ΥΓ. Στην αλλαγή παρόχου, έχω αμφιβολία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Πως τα μπερδεύεις έτσι !!!!! Αλλαγή ονόματος θες να κάνεις και ΜΕΤΑ επιλέγεις το οποίο προγράμμα !!! ΥΓ. Αφού είναι σε άλλο ΟΝΟΜΑ, πως θα κάνεις ΕΣΥ αίτηση για enter !!!! Που ακριβώς σου προσδιόρισα με ποια σειρά τα έκανα και κράζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, Vasileios-gr είπε Αλλάζοντας πρόγραμμα στην ΔΕΗ δεν θα ειδοποιηθεί ο ΔΕΔΔΗΕ. Αλλάζοντας όμως πάροχο θα ειδοποιηθεί, και θα το ελέγξει , με αποτέλεσμα να σου ζητηθεί νέα ΥΔΕ, αν είναι ληγμένη. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό. Εγώ άλλαξα πρόγραμμα μαζί με ΑΦΜ και ταυτότητα στο σύστημα, όνομα έμεινε ίδιο. Δεν ζήτησαν ΥΔΕ στα γραφεία που πήγα αλλά περιμένω την επιστολή του ΔΕΔΔΗΕ, μπορεί και να μην έρθει καθόλου οπότε θα βγάλω μια να τους δώσω μην έρθουν ξαφνικά στο 6μηνο και κόψουν το ρεύμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, xraxra είπε Δηλαδή λες οταν μου λήξει εκει το enter,και μπω σε αλλο πρόγραμμα ειτε ΔΕΗ,ειτε τριτου, τοτε θα "χτυπήσει" η ληγμένη ΥΔΕ? Μάλλον δεν στα είπα σωστά, ο @Vasileios-gr τα ξέρει καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό. Εγώ άλλαξα πρόγραμμα μαζί με ΑΦΜ και ταυτότητα στο σύστημα, όνομα έμεινε ίδιο. Δεν ζήτησαν ΥΔΕ στα γραφεία που πήγα αλλά περιμένω την επιστολή του ΔΕΔΔΗΕ, μπορεί και να μην έρθει καθόλου οπότε θα βγάλω μια να τους δώσω μην έρθουν ξαφνικά στο 6μηνο και κόψουν το ρεύμα. Τι εννοείς άλλαξες αφμ και ταυτότητα αλλά το ΟΝΟΜΑ έμεινε το ίδιο !!!!!! Συνωνυμία ?? 6 ώρες πριν, Rattlehead είπε Που ακριβώς σου προσδιόρισα με ποια σειρά τα έκανα και κράζεις; Φίλε, δεν κράζω. Sorry, αν το εξελαβες έτσι. Απλά, ήθελα να το τονίσω. Η ουσία είναι ότι στην αλλαγή ονόματος θέλει οπωσδήποτε νέα υδε γιατί μιλάμε για ΝΕΟ χρήστη της παροχής (άσχετα αν ήταν σε συγγενικο σου όνομα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Τι εννοείς άλλαξες αφμ και ταυτότητα αλλά το ΟΝΟΜΑ έμεινε το ίδιο !!!!!! Συνωνυμία ?? Φίλε, δεν κράζω. Sorry, αν το εξελαβες έτσι. Απλά, ήθελα να το τονίσω. Η ουσία είναι ότι στην αλλαγή ονόματος θέλει οπωσδήποτε νέα υδε γιατί μιλάμε για ΝΕΟ χρήστη της παροχής (άσχετα αν ήταν σε συγγενικο σου όνομα). Ο λογαριασμός ήταν στο όνομα του παππου μου, είχαμε ίδιο όνομα και πατρωνυμο, αλλά στο ΑΦΜ και ταυτότητα του πατέρα μου, τώρα πως το αφήσαν έτσι δεν έχω ιδέα, αλλά επειδή υπήρξαν διαφορα προβλήματα τελευταία, πήγα και το έβαλα στα δικά μου, πρακτικά λοιπόν άλλαξε μόνο ΑΦΜ και ΑΔΤ, για το σύστημα της ΔΕΗ βέβαια θεωρείται αλλαγή ονόματος και στοιχείων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Ο λογαριασμός ήταν στο όνομα του παππου μου, είχαμε ίδιο όνομα και πατρωνυμο, αλλά στο ΑΦΜ και ταυτότητα του πατέρα μου, τώρα πως το αφήσαν έτσι δεν έχω ιδέα, αλλά επειδή υπήρξαν διαφορα προβλήματα τελευταία, πήγα και το έβαλα στα δικά μου, πρακτικά λοιπόν άλλαξε μόνο ΑΦΜ και ΑΔΤ, για το σύστημα της ΔΕΗ βέβαια θεωρείται αλλαγή ονόματος και στοιχείων. Φιλε, εσύ μιλάς σοβαρά αλλά κανείς πλάκα !!!! Και εγώ μια φορά που είχα ενοικιάσει ένα σπίτι, πήγα να βάλω την ΔΕΗ στο όνομα μου (μόλις είχε φύγει και δεν είχε κάνει διακοπή ο προηγούμενος) και αφού μου ζήτησε για την αλλαγή διαφορά χαρτιά ο υπάλληλος της ΔΕΗ, του λέω: ΟΝΟΜΑ μην αλλάξετε στον λογαριασμό, ΈΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ με τον προηγούμενο !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
davarisx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Γνωρίζει κανείς αν έχει αλλάξει η διάρκεια της ΥΔΕ για κατοικίες? Για ποσα χρόνια ισχύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, davarisx είπε Γνωρίζει κανείς αν έχει αλλάξει η διάρκεια της ΥΔΕ για κατοικίες? Για ποσα χρόνια ισχύει? Για 14 χρονια ισχυει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, davarisx είπε Γνωρίζει κανείς αν έχει αλλάξει η διάρκεια της ΥΔΕ για κατοικίες? Για ποσα χρόνια ισχύει? Καλημέρα.. Ναι έχει πλεον αλλάξει.. Είναι 10 χρόνια για τις οικίες.. Με την νέα απόφαση.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, takoulou είπε Καλημέρα.. Ναι έχει πλεον αλλάξει.. Είναι 10 χρόνια για τις οικίες.. Με την νέα απόφαση.. Εχω μεινει ...πισω φαινεται ! Το ιδιο και η ΔΕΗ Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2022 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα