takoulou Δημοσ. Τρίτη στις 11:15 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 11:15 μμ 49 λεπτά πριν, ss42ss είπε Ο ηλεκτρολόγος δεν έχει υποχρέωση να ανεβάσει τίποτα και πουθενά παρά να την αποστείλει την ΥΔΕ στον χρήστη της εγκατάστασης… άσχετος που μερικοί τα ανεβάζουμε από μόνοι μας για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Βλέπε παράδειγμα το από πάνω… Πλέον όμως ο ηλεκτρολόγος την ανεβάζει στην πλατφόρμα του Δεδδηε.. Γιατί πολυ κόσμος δεν μπορεί να το κάνει αυτό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yazidis Δημοσ. Τετάρτη στις 10:42 πμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 10:42 πμ Νομίζω πως πλέον υποχρεωτικά γίνεται μόνο έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasileios-gr Δημοσ. Τετάρτη στις 12:47 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 12:47 μμ 16 hours ago, SFM said: Όντως; Δεν έχει ισχύ για μια δεκαετία; Έτσι ήξερα (και έτσι λέει και το χαρτί του ηλεκτρολόγου εντωμεταξυ, ότι ισχύει μέχρι το 2032). Η Υ.Δ.Ε. όμως πρέπει να κατατεθεί στον Δεδδηε εντος 30 ημερών. Μετά τις 30 ημέρες δεν γίνεται δεκτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. Τετάρτη στις 06:38 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 06:38 μμ 20 ώρες πριν, vasilllis είπε 1.Μεχρι στιγμης εχεις 6 μηνες περιθωριο απο οταν σου ανακοινωσουν οτι εχει ληξει να ανανεωσεις.οποτε πιστεψε τον. 2.Φθηνα ειναι .ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΥΔΕ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.οποτε κανε και μια ασφαλεια ζωης μια και θα ειναι ευκαιρια. 3.Ναι το κανει ο ιδιος. Ειτε ο χρηστης κανει αποδοχη μεσω gov ειτε υπογραφει μια υπευθυνη δηλωση. Καλησπέρα και πάλι και ευχαριστώ πολύ. Μία σημείωση: Ως προς την απορία 1).... Οκ, εννοείται τον πιστεύω ότι θα πρέπει να ανανεώσω την ΥΔΕ μέσα σε ένα 6μηνο. Απλά, εγώ, στην πορεία της επικοινωνίας μας τον ρώτησα αν αυτή η εκκρεμότητα ευθύνεται που δεν έχει ολοκληρωθεί η μετάβασή μου από τη ΔΕΗ στη Ζενίθ, ή όχι (αναφέρω ότι έχω κάνει αίτηση στο αμέσως προηγούμενο post μου). Κι ο υπάλληλος μου απάντησε "όχι, δεν ευθύνεται αυτό." Πάνω σε αυτό, λοιπόν, ρώτησα εδώ μέσα: να το πιστέψω; Ή μου είπε χαζομάρα; Για να ξέρω, αν δε φταίει αυτό, να κοιτάξω το θέμα της ΥΔΕ λίγο πιο μετά. Αν όμως φταίει αυτό, να το επισπεύσω αύριο-μεθαύριο, ώστε να ξεκολλήσει και να ολοκληρωθεί η μετάβαση στη νέα εταιρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. Τετάρτη στις 08:11 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 08:11 μμ 1 ώρα πριν, GiOrGoSk21 είπε Καλησπέρα και πάλι και ευχαριστώ πολύ. Μία σημείωση: Ως προς την απορία 1).... Οκ, εννοείται τον πιστεύω ότι θα πρέπει να ανανεώσω την ΥΔΕ μέσα σε ένα 6μηνο. Απλά, εγώ, στην πορεία της επικοινωνίας μας τον ρώτησα αν αυτή η εκκρεμότητα ευθύνεται που δεν έχει ολοκληρωθεί η μετάβασή μου από τη ΔΕΗ στη Ζενίθ, ή όχι (αναφέρω ότι έχω κάνει αίτηση στο αμέσως προηγούμενο post μου). Κι ο υπάλληλος μου απάντησε "όχι, δεν ευθύνεται αυτό." Πάνω σε αυτό, λοιπόν, ρώτησα εδώ μέσα: να το πιστέψω; Ή μου είπε χαζομάρα; Για να ξέρω, αν δε φταίει αυτό, να κοιτάξω το θέμα της ΥΔΕ λίγο πιο μετά. Αν όμως φταίει αυτό, να το επισπεύσω αύριο-μεθαύριο, ώστε να ξεκολλήσει και να ολοκληρωθεί η μετάβαση στη νέα εταιρία. Καλησπερα... Για καλο και κακο φτιαξε μια νεα ΥΔΕ... Σε ποια περιοχη εισαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:17 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 08:17 μμ 4 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπερα... Για καλο και κακο φτιαξε μια νεα ΥΔΕ... Σε ποια περιοχη εισαι; Ok, όπως είπα και στο διπλανό thread, η αλλαγή έγινε τελικά. Οπότε δεν τη φρέναρε η ΥΔΕ. Κομοτηνή είναι η πόλη στην οποία μένω τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα